Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

man tai įdomu kur Kaune didžiausias stiklo audinio tapetų pasirinkimas, nes Senukuose tai nepasakyčiau kad yra iš ko rinktis g.gif
Atsakyti
http://public.fotki....icture_002.html
cia musu tapetuota siena, gal nelabai gerai matosi, uz kompo- ryza. naturalaus pluosto, pinti tapetai
sorry geresnes nuotraukos neturiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikulija: 30 liepos 2006 - 22:49
o tapetai čia kokie?
Atsakyti
QUOTE(justėP @ 2006 07 31, 06:56)
o tapetai čia kokie?

nesupratau klausimo?
Atsakyti
na popieriniai ar stiklo?
Atsakyti
gal kas galetu duoti patarimu, kaip dailiai prileisti tapetus prie lubu?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2006 07 31, 10:21)
gal kas galetu duoti patarimu, kaip dailiai prileisti tapetus prie lubu?

Kiek žinau, reikia užleisti 3-5 cm kraštą. Po to jį lygiai nupjauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2006 07 31, 10:30)
Kiek žinau, reikia užleisti 3-5 cm kraštą. Po to jį lygiai nupjauti.  mirksiukas.gif

g.gif taip dar negirdejusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(justėP @ 2006 07 31, 10:07)
na popieriniai ar stiklo?

pinti is kazkokiu siaudeliu, is naturaliu medziagu
Atsakyti
QUOTE(Strika @ 2006 03 20, 13:44)
Cia dar ideju sienu dazymui piesiniai ant sienu
Gal kils kokiu minciu mirksiukas.gif
Jei sudomins parasykit asmenine zinute 4u.gif

O man tavo avyte baisiai grazi, tokia i vaiku noreciau thumbup.gif
Atsakyti
Bijau as tu tapetu kaip velnio unsure.gif bet tik del finansu teks juos rinktis, mes patys normaliai tikrai nenusidazysim schmoll.gif
Papildyta:
ir skaitau visa tema ir nesuprantu kuom tie stiklo tapetai pranasesni uz paprastus? g.gif juk vargo tai tikrai daugiau, ir klijuoji ir dazai
Atsakyti
aš tiek prisiskaičiau apie juos, kad labai užsimaniau, nes yra nemažai pliusų: siena atrodo kaip dažyta bet jaukesnė, nes praktiškai nesimato siūlių, jie labai patvarūs, labai tinka ten kur sienos trukinėja, nes tarnauja kaip armavimo medžaiga kartu, ir netgi skaičiau juos nuplėšti nereikia kai kitą darysi remontą, gali darysi ant višaus, o be to juos pačius daug sykių gali perdažinėti ir t.t.
Atsakyti