Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

Labas rytas smile.gif

Kokie gražūs žiedeliai wub.gif

Aš tai sergu sunkia sanpauligės forma verysad.gif kokią pamatau tokios noriu biggrin.gif Ir kaip kuo greičiaqu šią ligą išgydyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2008 12 03, 09:02)
Aš tai sergu sunkia sanpauligės forma verysad.gif kokią pamatau tokios noriu biggrin.gif Ir kaip kuo greičiaqu šią ligą išgydyt g.gif

Išduosiu labai paparastą pasveikimo būdą - krastykis į butą, kur tėra viena palangė, apsistatyk ją visą gėlėm, kad jau daugiau netilptų ir tada galėsi ramiai pro gėlių pardes vaikščiot lotuliukas.gif

o čia mano pramoninė gražuolė
http://public.fotki....s/imgp0163.html
tiku žiedeliai kiek daugiau violetinumo turi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 03 gruodžio 2008 - 12:55
Na ir ant mano palangės žiedų šiek tiek yra smile.gif

Pirmieji Arctic Frost, Alamo Frills, Svadebnyj Bukiet ir Rodeo Roper žiedeliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 12 03, 09:15)
Jus auginat pramonine chimera vardu Myrthe,ji nedauginama lapeliais,nes is lapelio uzauginta greiciausiai prazys vien baltai arba vien violetiniai  doh.gif  geriausiu atveju gali gautis koks grazus "sportas"kad atkartotu motininio augalo savybes chimeros dauginamos pazastiniais ugliukais arba ziedstiebiu.Chimeru zydejimas gali varijuoti,kinta spalvotu juosteliu plotis,gali mutuoti ir pasidaryti visiskai balta arba violetine,bet zinoma niekada is baltos su violetiniu nepataps melyna ar raudona  lotuliukas.gif

Vat čia tai atsakymas - tikro profo rolleyes.gif
Ačiū labai už tokį išsamumą. 4u.gif
Atsakyti
Mano grazuolyte wub.gif
(Alamo Frills)

user posted image
Atsakyti
gal kas iš klaipėdiečių norite isigyti sanpaulijų g.gif ?. turiu ir suaugusių, ir vaikų, paraše galima pažiūrėti kokias auginu 4u.gif .

tenka beveik visas išdalinti verysad.gif , nes i naujus namučius jos nesutilps visos, tai kelias pačias pačiausias tik galiu pasilikti doh.gif

p.s. tiesa, baisiai džiaugiuosi pražydusia gražuole Irish Iridescence wub.gif . išauginau iš lapelio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 04 gruodžio 2008 - 08:50
Aina, labai įdomu sužinoti, kas Tau yra pačios pačiausios, kurios veislės?
Klausiu todėl, kad aš pati pasidariau veislių dešimtuką, kurių nesiruošiu atsisakyti.
Atsakyti
Laisvute, kaip būtų įdomu sužinoti Jūsų dešimtuką blink.gif
Atsakyti
Is mano bandytu auginti ~100 veisliu. Tikrai paliksiu sias savo namuose, bandau mazinti geliu skaiciu.
Jan Natalka
Cheffon Cream
EK- Sensacija
Frozen in time
Mignight cloud
EK- rozdenije liubvi
EK- vysnevaja metel
Ma's Prince Froggie
Outer limits

Ir lieku dar ieskojimuose raudonos sanpaulijos. kelios raudonziedes vaikuojasi prie lapo.......

Atsiprasau del netiksliu pavadinimu (rasiau is atminties)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvute: 04 gruodžio 2008 - 20:53
Žydėjimo pradžia:Ness Red Velvet
user posted image user posted image user posted image

P.S.Labai įdomi tema,labiausiai patinkančių veislių dešimtukas,penketukas ar pan.apgalvosiu ir aš parašysiu. ax.gif tik bijau,kad man reiks atskirų dešimtukų margalapėms,standartams,mini,pusiaumini... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Alyvuoge, labai gražus augaliukas ir nuostabus žydėjimas wub.gif
Laisvutės sąraše - du ir mano numylėtiniai: Frozen ir Time ir Midnight Cloud
Labai įdomu būtų sužinoti ir kitų augintojų geriausias iš geriausių veislių. Aš dar galvoju... Prie minėtų dviejų tikrai galėčiau pridėti Golden Autumn
Šiaip tai sudėtinga sau pasižadėti, kad ta ar kita veislės tikrai visiems laikams liks kolekcijoje. Kaip sakoma, niekada nesakyk niekada. Dar neseniai maniau, kad neauginsiu mini ir pusiau mini sanpaulijų. Tačiau dabar, vis mažėjant vietos ant palangių ir stelaže, labai norisi mažylių blush2.gif
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=384806

sanpaulytės ieško naujų šeimininkių drinks_cheers.gif

Atsakyti