Įkraunama...
Įkraunama...

Biodroga Kosmetika

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 22, 12:24)
fluidas-greiciausiai lengvas kremukas
tau ji dave perkant spalvota kremuka?

aha, dave 4u.gif
siandien pasidariau veido valyma tame salona, nusipirkau fluida misriai-riebiai odai ir giliai valancia kauke. Laukiu kol atves sveitikli, nes siandien neturejo mirksiukas.gif
Atsakyti
o tas tonuojantis kremas-universalios spalvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 23, 15:29)
o tas tonuojantis kremas-universalios spalvos? g.gif

universalios, mane nustebino tai, kad nera labai tamsus, kaip tarkim avene drinks_cheers.gif normalios veido spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka mištriai/riebiai odai kremukas bigsmile.gif
Atsakyti
O kur Kaune nusipirkti galima tos kosmetikos?
Atsakyti
imeskit foto ir kainytes parasykit,aciu..
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 02 01, 11:08)
O kur Kaune nusipirkti galima tos kosmetikos?

Savanorių 66.

Kremas kainavo 44 Lt (kitų Puran serijos gaminių kainos panašios).
Biodroga tinklalapis
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2007 02 01, 23:53)
Savanorių 66.

Biodroga tinklalapis

Labai ačiū 4u.gif
Žinau aš tą pastatą. Labai ten daug firmų įsikūrę ir įėjimų daug. Jei ten buvai, gal galėtum pasakyti kaip tos firmos patalpas rasti. O tai eisu ratais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 02 02, 15:15)
Labai ačiū  4u.gif 
Žinau aš tą pastatą. Labai ten daug firmų įsikūrę ir įėjimų daug. Jei ten buvai, gal galėtum pasakyti kaip tos firmos patalpas rasti. O tai eisu ratais  blush2.gif

Nėr už ką smile.gif
Pirmaas aukštas, įėjimas tiesiai iš lauko į parduotuvėlę, virš lauko durų yra Biodrogos ir dar kažkkios ten taipogi prekiaujamos kosmetikos plakatai, tikrai nesunkiai rasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2007 02 06, 15:20)
Nėr už ką smile.gif
Pirmaas aukštas, įėjimas tiesiai iš lauko į parduotuvėlę, virš lauko durų yra Biodrogos ir dar kažkkios ten taipogi prekiaujamos kosmetikos plakatai, tikrai nesunkiai rasi  bigsmile.gif

bigsmile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2007 02 01, 23:53)
Savanorių 66.

Biodroga tinklalapis

O tu pati ten apsipirkinejai? Del ko klausiu, as buvau 2 kartus ir pataikiau ant tokios vrednos senes, kuri paaiskinti arba pasakyti kaina tingi arba nenori. Atsakymas budavo toks: "Jeigu pirksi parodisiu ir pasakysiu kaina" blink.gif Po tokio atsakymo man noras praejo aplamai lankytis ten. Ir dabar ieskau kur galima nusipirkti Biodrogos, bet tik ne Savanoriu 66.
Atsakyti
gal yra bandziusiu situs dalykelius? 4u.gif domintu ne tik atsiliepimai bet ir ju kainos jei kas zinote blush2.gif 4u.gif
1. Anti-blemish Creme
Instant relief, with special ingredient combination for skin impurities and pimples.
2. Clarifying Lotion
Atsakyti