Na, kai supykstu-pabambu kaip ir visos. O vat kai RIMTAI SUPYKSTU... galiu ir žmogų užmušt. Laimė tokie proto užtemimai gal kokį penketą kartų per gyvenimą buvo... Gerai, kad tuo metu jokio ginklo neturėjau...bo visai nekontroliuoju situacijos. Atrodo, kad viskas akyse aptemsta, pasineriu giliai giliai į save, ir pro akis žvelgiu iš kažkokių juodų bedugnės gelmių. Protas ir logika tuomet atostogauja....
QUOTE (vobla @ 2004 03 09, 16:42) |
. O vat kai RIMTAI SUPYKSTU... galiu ir žmogų užmušt. .... |
vaje, kaip man palengvejo

aplinkiniams kazkodel sudarau labai ramaus zmogaus ispudi

kartais bandau irodineti :"as nesu rami , as zmogu galiu uzmusti"

tas zmogus, tai mano vyras

QUOTE (vobla @ 2004 03 09, 23:42) |
kai RIMTAI SUPYKSTU... galiu ir žmogų užmušt. Laimė tokie proto užtemimai gal kokį penketą kartų per gyvenimą buvo... |

o pasirodo, kad mes cia dauguma tooookios agresyvios

na bet ko jau nepadarau, kai issilieti reikia

QUOTE (Tuja @ 2004 03 10, 07:44) |
vaje, kaip man palengvejo ![]() aplinkiniams kazkodel sudarau labai ramaus zmogaus ispudi ![]() kartais bandau irodineti :"as nesu rami , as zmogu galiu uzmusti" ![]() ![]() tas zmogus, tai mano vyras ![]() ![]() |

as daznai nervinuos, nes esu labai jautri-mane nuolat jaudina visokios problemos,mano,kitu ir net pasaulio...uztat ir esu tokia uzsikrovus...kai supykstu putojuos bet neilgai-kokias 10-15 min,paskui isgaruoja viskas...anksciau buvau agresyvesne, bet deka mano vyrelio, kuris yra gana ramaus budo ir pati pasidariau svelnesne...
as tai patenkinta, nes seniai tikrai galejau kazka uzmust-bet tik galvoje, mintyse
asaros taip pat padeda...bet dazniausiai verkiu kai buna liudna,o ne pikta

asaros taip pat padeda...bet dazniausiai verkiu kai buna liudna,o ne pikta

QUOTE (ewa @ 2004 03 06, 14:38) |
Del visko diedai kalti................... del to saviski ir iskolioju. Bet kokia proga, kaltas, ne kaltas, vistiek kaltas. |

QUOTE (ewa @ 2004 03 06, 16:38) |
Del visko diedai kalti................... del to saviski ir iskolioju. Bet kokia proga, kaltas, ne kaltas, vistiek kaltas. O jei diedo po ranka ner, tada jau reikia valerijonu ikalti. |

As irgi galiu prisipazinti kad kas po ranka ta ir aprekiu tada... o dazniausiai vyras...
Papildyta @ [mergetime]1078944865[/mergetime]
QUOTE (ewa @ 2004 03 06, 16:38) |
Del visko diedai kalti................... del to saviski ir iskolioju. Bet kokia proga, kaltas, ne kaltas, vistiek kaltas. O jei diedo po ranka ner, tada jau reikia valerijonu ikalti. |

As irgi galiu prisipazinti kad kas po ranka ta ir aprekiu tada... o dazniausiai vyras...
Papildyta @ [mergetime]1078944993[/mergetime]
Kaip cia man du kartus vis paraso? Gal kas zino?

QUOTE (ewa @ 2004 03 06, 14:38) |
Dieve, kaip pavydziu, kad as taip negaliu...Galiu tik tada kai kaltas, ir tai dazniausiai pradeda atgal bumbet, ka ten bumbet-griaudeti

Tame ir visos musu seimos problemos-neduoda man issibumbet iki valiai..

Tu, svetima, aiskiai neprofesionaliai bumbi! Tau reikia bambejimo kursu, kitaip prapulsi... Nori, pravesiu? Ka moku, tai moku

QUOTE (Melitukas @ 2004 03 08, 14:27) |
As tai irgi is pradziu issirekiu, aisku ant vyro, po to jis aiskina, kad pasigydit reiketu. Bet jeigu jis nors zodi pasako atgal, vsio, namas matyt visas girdi koks, anoks jis yra. Tada einu indu plauti ar siaip kazka plauti, valyti, o ypac, kai viena bunu, o vyras telefonu sunervuoja ir rageli numeta, kad jam perdaug nerekciau. Bet as labai greit atsileidziu, po keliu minuciu jau viskas gerai. ![]() |
pas mane irgi panasiai...juk reikia ant kazko issilieti

As netramdau saves,o issilieju
.Poto issikalbam,susitaikom ir vel
. o issiliejus ir
geresnis buna;) nzn,cia gal sutapimas