Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(Otome @ 2008 11 07, 12:42)
Uch. Grizau is pietu pas mama. Nuner zodziu kaip persivalgiau......  doh.gif
Jo, tikrai jau atsile, saule susilde. 7 ryto tai buvo speigas. Nu kaip, kokie -5 gal, bet as apskritai salcio nekenciu, tai man cia jau baisu. Man ideali temperatura yra +25 ir taip turetu buti visus metus mano nuomone  biggrin.gif

Kokie tavo pamegti kvepalai, Eveline? As kazkaip neturiu megstamiausiu, daug ju man patinka kai uostineju parduotuvese... Dabar net nezinau kokiu noreciau  g.gif O siaip reiktu nusipirkti, nes turiu kelis besibaigiancius, is kuriu nei vieni ne super patinka.

darbo nerr siandien visai, mirstu is nuobodumo. Kuo cia uzsiimti nesugalvoju....

as tai megstu gaivesnius, citrusinius. Man patinka 2 tualet vand. is Mexx sviesiai rozinis tas ir o sitas dar labiau - nebrangus, lengvi ir gaivus. Ir svarbiausia ir vaikinui patinka, ir kitiems vyrams labai patiko (kai darbe kvepinausi, prieidavo pauostyti) lotuliukas.gif

kaip gerai, kai mama pagamina. As va sedziu alkana... Ryte viriau kalafiorus, bet toks nesotus valgis.. teks eiti i valgykla.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 07 lapkričio 2008 - 12:57
Man tie MEXX irgi patinka thumbup.gif

Man gaivus, lengvi kvapai patinka vasara, o saltuoju metu laiku norisi tokiu "siltesniu" kvapu... tai is "siltesniu" man patinka Versace Crystal noir, ne tuos tau parveze?
As galvoju gal ju is saviskio uzsiprasyt kaledoms g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 07, 13:03)
Man tie MEXX irgi patinka  thumbup.gif

Man gaivus, lengvi kvapai patinka vasara, o saltuoju metu laiku norisi tokiu "siltesniu" kvapu... tai is "siltesniu" man patinka Versace Crystal noir, ne tuos tau parveze?
As galvoju gal ju is saviskio uzsiprasyt kaledoms  g.gif

ne, man Givenchy Eau Torride tokius.. man tai kvepia juoda arbata.. net nezinau ar patinka. einu valgyti... ikiuka
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 07, 14:08)
ne, man Givenchy Eau Torride tokius.. man tai kvepia juoda arbata.. net nezinau ar patinka. einu valgyti... ikiuka

Aaa, nezinau tokiu.
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
labas rytas user posted image

bet jau kaip neidomu su jumis... user posted image nera ka paskaityti, niekas nerasot.... nebendraujat. Visos pabegot....

Junkites kas nors!!!
Atsakyti
sveikos gyvos smile.gif

sugrizau smile.gif

einu paskaitysiu senos temos pabaiga, ka praleidau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 11 08, 13:27)
sveikos gyvos smile.gif

sugrizau smile.gif

einu paskaitysiu senos temos pabaiga, ka praleidau smile.gif

Kkavka!! user posted image user posted image

Kaip sekesi kelione? Gal nuotrauku turi? as kai nebuvus prahoj tai man idomus vaizdai.... user posted image Vakar grizai?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 08, 14:59)
Kkavka!! user posted image user posted image

Kaip sekesi kelione? Gal nuotrauku turi? as kai nebuvus prahoj tai man idomus vaizdai.... user posted image Vakar grizai?

neblogai sekesi smile.gif nuotrauku, deja, neturiu nei vienos. buvo nerealiai didelis rukas visa laika, nebutu isejusios nuotraukos niekaip. net griztant lektuvas laiku nepakilo del to ruko doh.gif beje, nelabai daug ka ir maciau as ten (tai pasidziaugiau, kad jau esu ten buvus, nes butu visai gaila), tik vakarais budavo laiko tai vis kur pasedet eidavom.. alus cekijoj - thumbup.gif

perskaiciau sena tema ir sitos pradzia. matau, visoms gerai sekasi, smagu smile.gif tik kazkaip praleidau - otome, jau pasveikai tikiuosi? unsure.gif
Papildyta:
zinot, nors ir smagu ten buvo, dar smagiau sugrizt rolleyes.gif tinginiauju sau vis diena (ka tik is lovos), pasidarysiu ka nors skanaus valgyt, nuvarysiu dar i akropoli biskuti po parduotuves pavaiksciot, gal i kina, o vakare paziuresiu koki filma per kompa - nusprendziau, kad reik skirt laiko poilsiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 11 08, 14:19)
zinot, nors ir smagu ten buvo, dar smagiau sugrizt  rolleyes.gif  tinginiauju sau vis diena (ka tik is lovos), pasidarysiu ka nors skanaus valgyt, nuvarysiu dar i akropoli biskuti po parduotuves pavaiksciot, gal i kina, o vakare paziuresiu koki filma per kompa - nusprendziau, kad reik skirt laiko poilsiui smile.gif

Poilsio diena - tai gerai. as tai va mokausi... doh.gif
Vakar vakare sventem su MB musu metines. Tai nuvarem i kavine kur pirmas pasimatymas ivyko, o paskui ziurejom Pjukla5. Nu fu, nu slykstynes. Mane paskui krete nuo jo. Gal ne toks jis ir slykstus, bet diena pries paziurejau Pjukla4, tai dvi dienas ziureti slykstynes kazkaip dar bjauriau.... Galvojau kad tuoj atsistosiu ir iseisiu. (nors siaip dievinu siaubiakus).

Su kuo varai i Akropoli? Ka pirksi?
Reikia susimatyma organizuoti kaip nors..... kazkaip retokai susitinkam dabar visos kartu, tik dalimis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 08, 15:28)
Poilsio diena - tai gerai. as tai va mokausi...  doh.gif
Vakar vakare sventem su MB musu metines. Tai nuvarem i kavine kur pirmas pasimatymas ivyko, o paskui ziurejom Pjukla5. Nu fu, nu slykstynes. Mane paskui krete nuo jo. Gal ne toks jis ir slykstus, bet diena pries paziurejau Pjukla4, tai dvi dienas ziureti slykstynes kazkaip dar bjauriau.... Galvojau kad tuoj atsistosiu ir iseisiu. (nors siaip dievinu siaubiakus).

Su kuo varai i Akropoli? Ka pirksi?
Reikia susimatyma organizuoti kaip nors..... kazkaip retokai susitinkam dabar visos kartu, tik dalimis...  verysad.gif

i akropoli viena varau.. sad.gif del pirkiniu, tai nznau, uzeisiu gal i mango, dar gal i pora parduotuviu siaip paziurinet, gal ka grazaus pamatysiu smile.gif ir dar i ermitazo geliu skyriu apziuret orchideju wub.gif ir dar gal nueisiu i kina "mano geriausio draugo mergina".. jauciu, kad nekoks tas filmas gali but, bet kazkaip labai norisi man paskutiniu metu visokiu tokiu nerimtu filmu su happyend'u smile.gif
Papildyta:
butu smagu susimatyma suorgainzuot, is tiesu.. bet as artimiausiu metu busiu laabai uzsiemus del mokslu ir darbu doh.gif na, bet nesakau "ne" is anksto, maza ka, gal bus kiek laiko ir pramogoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 11 08, 14:36)
i akropoli viena varau.. sad.gif del pirkiniu, tai nznau, uzeisiu gal i mango, dar gal i pora parduotuviu siaip paziurinet, gal ka grazaus pamatysiu smile.gif ir dar i ermitazo geliu skyriu apziuret orchideju  wub.gif ir dar gal nueisiu i kina "mano geriausio draugo mergina".. jauciu, kad nekoks tas filmas gali but, bet kazkaip labai norisi man paskutiniu metu visokiu tokiu nerimtu filmu su happyend'u smile.gif
Papildyta:
butu smagu susimatyma suorgainzuot, is tiesu.. bet as artimiausiu metu busiu laabai uzsiemus del mokslu ir darbu  doh.gif  na, bet nesakau "ne" is anksto, maza ka, gal bus kiek laiko ir pramogoms smile.gif

Vienai neidomu... Reikia ka nors imti i kompanija... Nebutu man egzo pirmadieni, buciau norejus prisijungti blush2.gif
Mes su merginom buvom sitame filme, visai nieko, toks lengvas su happyendu. wub.gif ir aktoriai grazus...

Aaa, tu megsti orchidejas? daug ju turi? as tik kaktusa maza turiu, bet ir ji tingiu laistyti... doh.gif kazkaip nemegstu vazoniniu geliu - man geriau skintos. vakar MB iteike grazia puokste spalvotu chrizantemu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 08, 15:47)
Vienai neidomu... Reikia ka nors imti i kompanija... Nebutu man egzo pirmadieni, buciau norejus prisijungti  blush2.gif
Mes su merginom buvom sitame filme, visai nieko, toks lengvas su happyendu.  wub.gif  ir aktoriai grazus...

Aaa, tu megsti orchidejas? daug ju turi? as tik kaktusa maza turiu, bet ir ji tingiu laistyti...  doh.gif  kazkaip nemegstu vazoniniu geliu - man geriau skintos. vakar MB iteike grazia puokste spalvotu chrizantemu....  wub.gif

aha, nelabai smagu vienai, bet ka darysi.. butu smagu, jei kas prisijungtu smile.gif

as labai megstu visokias geles (ir vazoneliuose, ir skintas, ir laukuose augancias). dirbtiniu tik nemegstu smile.gif chrizantemos, kaip grazu wub.gif
turiu 8 orchidejas ax.gif kazkaip pas mane jos nelabai zydi.. bet nieko, neprarandu vilties kada nors sulaukt daug daug ziedu biggrin.gif
Atsakyti