QUOTE(Otome @ 2008 11 07, 12:42)
Uch. Grizau is pietu pas mama. Nuner zodziu kaip persivalgiau......
Jo, tikrai jau atsile, saule susilde. 7 ryto tai buvo speigas. Nu kaip, kokie -5 gal, bet as apskritai salcio nekenciu, tai man cia jau baisu. Man ideali temperatura yra +25 ir taip turetu buti visus metus mano nuomone
Kokie tavo pamegti kvepalai, Eveline? As kazkaip neturiu megstamiausiu, daug ju man patinka kai uostineju parduotuvese... Dabar net nezinau kokiu noreciau
O siaip reiktu nusipirkti, nes turiu kelis besibaigiancius, is kuriu nei vieni ne super patinka.
darbo nerr siandien visai, mirstu is nuobodumo. Kuo cia uzsiimti nesugalvoju....

Jo, tikrai jau atsile, saule susilde. 7 ryto tai buvo speigas. Nu kaip, kokie -5 gal, bet as apskritai salcio nekenciu, tai man cia jau baisu. Man ideali temperatura yra +25 ir taip turetu buti visus metus mano nuomone

Kokie tavo pamegti kvepalai, Eveline? As kazkaip neturiu megstamiausiu, daug ju man patinka kai uostineju parduotuvese... Dabar net nezinau kokiu noreciau

darbo nerr siandien visai, mirstu is nuobodumo. Kuo cia uzsiimti nesugalvoju....
as tai megstu gaivesnius, citrusinius. Man patinka 2 tualet vand. is Mexx sviesiai rozinis tas ir o sitas dar labiau - nebrangus, lengvi ir gaivus. Ir svarbiausia ir vaikinui patinka, ir kitiems vyrams labai patiko (kai darbe kvepinausi, prieidavo pauostyti)

kaip gerai, kai mama pagamina. As va sedziu alkana... Ryte viriau kalafiorus, bet toks nesotus valgis.. teks eiti i valgykla....