Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(kkavka @ 2008 11 08, 14:58)
aha, nelabai smagu vienai, bet ka darysi.. butu smagu, jei kas prisijungtu smile.gif

as labai megstu visokias geles (ir vazoneliuose, ir skintas, ir laukuose augancias). dirbtiniu tik nemegstu smile.gif chrizantemos, kaip grazu  wub.gif
turiu 8 orchidejas  ax.gif  kazkaip pas mane jos nelabai zydi.. bet nieko, neprarandu vilties kada nors sulaukt daug daug ziedu  biggrin.gif

o kodel tu pasislepus, nematoma? g.gif
ech... einu mokytis... jau atsibodo - paskutines dvi savaites ta ir darau.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 08, 15:00)
o kodel tu pasislepus, nematoma?   g.gif
ech... einu mokytis... jau atsibodo - paskutines dvi savaites ta ir darau.

jau nebe pasislepus smile.gif vienakart kazkaip padariau "invisible" ir paskui nepakeiciau atgal.. ta pacia proga ir pasidariau, kad SM normaliai laika rodytu, nes kazkokias nesamones rode po laiko persukimo..
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 11 08, 16:14)
jau nebe pasislepus smile.gif vienakart kazkaip padariau "invisible" ir paskui nepakeiciau atgal.. ta pacia proga ir pasidariau, kad SM normaliai laika rodytu, nes kazkokias nesamones rode po laiko persukimo..

pas mane vis dar nesamones rodo laikrodis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 11 08, 15:25)
pas mane vis dar nesamones rodo laikrodis  doh.gif

reikia eit i "mano nustatymai" ir ten kur yra laiko juostos pasirinkimas, po apacia yra kazkokia varnele uzdeta, tai ja reik nuimt.. bent jau pas mane taip buvo..
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 11 08, 15:30)
reikia eit i "mano nustatymai" ir ten kur yra laiko juostos pasirinkimas, po apacia yra kazkokia varnele uzdeta, tai ja reik nuimt.. bent jau pas mane taip buvo..

aha, pas man irgi kazkas panasaus buvo su laiku.

Qwertama, kur dingus? kodel nebendrauji?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 08, 16:41)
aha, pas man irgi kazkas panasaus buvo su laiku.

Qwertama, kur dingus? kodel nebendrauji?

bendrauju, niekur nedingus, bet kai per 2 darbus dirbu tai doh.gif laiko nelieka visai.
Atsakyti
Sveikos,

[quote=Qwertama,2008 11 08, 18:53]
bendrauju, niekur nedingus, bet kai per 2 darbus dirbu tai doh.gif laiko nelieka visai.
[/quote
kokie savaitgalias gali buti darbai? schmoll.gif
Atsakyti
Kur visos?
I sokius siandien nieks nesiruosia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 11 08, 20:26)
Kur visos?
I sokius siandien nieks nesiruosia? g.gif

as tai labai noreciau i sokius - dievinu sokti naktiniuose klubuose (gaila nera su kuo nueiti). O tu eini?

Nezinau kur visos... as mokausi pirmadienio egzui. Qwertama kaip suprantu dirba, Otome gal Rygoje su draugais, Saridone interneto neturi, TiTiJu mokyklos sokiuose (ar jie bus rytoj?), o kkavka matyt akropoli... tokia maza ataskaita blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 08, 20:45)
as tai labai noreciau i sokius - dievinu sokti naktiniuose klubuose (gaila nera su kuo nueiti). O tu eini?

Nezinau kur visos... as mokausi pirmadienio egzui. Qwertama kaip suprantu dirba, Otome gal Rygoje su draugais, Saridone interneto neturi, TiTiJu mokyklos sokiuose (ar jie bus rytoj?), o kkavka matyt akropoli... tokia maza ataskaita  blush2.gif  blush2.gif

taip, ka tik is ten grizau. nusipirkau marskinukus tokius visai nieko, paziurejau filma - ta kur ir sakiau - "mano geriausio draugo mergina". visai patiko, smagus toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 11 08, 21:13)
taip, ka tik is ten grizau. nusipirkau marskinukus tokius visai nieko, paziurejau filma - ta kur ir sakiau - "mano geriausio draugo mergina". visai patiko, smagus toks smile.gif

viena buvai kine?
Manes tai niekas nepriverstu nueiti i kina vienai... ziureciau per kompa (ka sekmingai ir darau dabar). Laikas bega, mokslu daug, o as taaaip tingiu ir pradedu panikuoti....

Kkavka, ka ryt planuoji?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 08, 21:21)
viena buvai kine?
Manes tai niekas nepriverstu nueiti i kina vienai... ziureciau per kompa (ka sekmingai ir darau dabar). Laikas bega, mokslu daug, o as taaaip tingiu ir pradedu panikuoti....

Kkavka, ka ryt planuoji?

viena buvau doh.gif anksciau ir as sakydavau, kad jokiu budu viena neiciau. bet vis delto kartais nueinu viena, kai ner su kuo eit. zinok, nera taip blogai, kaip atrodo smile.gif nors, aisku, fainiau, kai kazkas kompanija palaiko..

del rytojaus, tai turbut tureciau sakyt, kad mokysiuos, bet nezinau, ar prisiversiu doh.gif tas pats man kaip ir tau, laikas vis bega, as tinginiauju sau, o tuo paciu metu ir pradedu panikuot, kad nespeju su mokslais susitvarkyt doh.gif
Atsakyti