QUOTE(saulesmamyte @ 2008 12 07, 21:35)
Sveikute
Mano drauges berniukas jau eina i mokykla ir visai beveik nesneka.Mama ji supranta,kaip ir tu sakai is zvilgsnio,o kaip mokytojai su juo susisneka,tai net neisivaizduoju.Ta mamyte man pasakojo,kad jis jeigu ko nori,tai ir daro,kur nori ten ir nueina.Mokykloje turetu buti spec pedagogas kuris turi padeti klaseje ir uzsimti su tokiu vaikuciu,o pas mus tokia sistema,kad visoje mokykloje yra tik vienas toks pedagogas

Mano irgi jau greitai Toniukas prades lankyti mokykla,tai man jau baisu darosi

Gal reikes prasyti namu mokymo
Papildyta:
trude sekmes tau rytoj darbe

Buk stipri ir viskas bus gerai mes su tavim

Kai grisi,tai butinai parasyk,kaip sekesi
nebijok saulesmamyte,viskas ne taip baisu,kaip atrodo

mes tikriausiai bandysim specmokykla lankyt,bet jei nepatiks man nesunku butu ji paciai mnamie mokyti,as sugebesiu.juk musu vaikuciam aukstosios matematikos nereikia.mes galim juos ismokyti geriau negu bet kurie mokytojai

tik reikia pasistengti,o juk mes stiprios
Papildyta:
QUOTE(coliuke!!!!! @ 2008 12 07, 20:05)
Labutis ,sveika prisijungus,na mes gyvenam vilniui,mano mazei 1m 5 menesiukai,mes dar net dantuku neturim ir nesimato kad jie lys,kartais uzeia mintys kad as ju ir nesulauksiu

,na mes dar ir nevaikstom tik kelis savarankiskai zingsniukus nuzengia ir viskas
Sweikute Coliuke

nepergyvenk,isdygs dantukai,veliau,bet uztad lis po keturis

bent mum taip buvo.jeigu darot kelis zingsnelius,tai reiskia vaikscios,mes pradejom irgi panasiu metu,bukim kaantrios viskam savo laikas,tik reikia labai tiket.Dievas dovanoja saulucius tik labai stiprios dvasios zmonem,nes Jis zino kad mes atlaikysim visus sunkumus