Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikutes naujai prisijungusios,
babulka mums sake tik pradejus stotis iskart uzsisakyt batukus,tai kazkaip patys nupirkdavom su aukstais aulais,o dabar mums skyre klaipedoj,mes pas Baltruna buvom,po to siunte i ortopedijos p[arduotuve ,ten Juraitis dirba,tai ir daro batukus be problemu,mums dabar 1.7
seip as labai laukiau Justulio gimtadienio ir ruosiaus jam,as dziaugiuos kiekviena praleista diena ,klaipedoj maciau berniuka gal kokiu 12 metu,taip graziai kalbejo ir nepaleido mamos is akiu,toks mielas berniukas,norejosi pakalbint jo mama ,bet nedrisau rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu jums brangiosios mamytes kad taip siltai priimate mus pas save smile.gif , tikrai jau daug suzinojom paliginus ka zinojom iki tol smile.gif , o dar kiek pries akys tai gi pirmyn su iskelta galva uz savo vaikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaitele @ 2008 12 03, 14:28)
Aciu jums brangiosios mamytes kad taip siltai priimate mus pas save smile.gif , tikrai jau daug suzinojom paliginus ka zinojom iki tol smile.gif , o dar kiek pries akys tai gi pirmyn su iskelta galva uz savo vaikus biggrin.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(saulesmamyte @ 2008 12 02, 20:47)
Sveikutes 4u.gif
Aciu tau medeta uz grazius zodzius.Anksciau buvau kitokia ir viska emiau i galva ir buvau labai jautri,o kai isejo vyras,tai labai pasikeiciau ir Toniukas mane pakeite pasidariau stipri ir pradejau kovoti uz savo vaikucius,o ypac uz Toniuka,kai teko visus metus guleti ligonineje ir mane gydytojai bande kvailinti del Toniuko ligos,tai as nepasidaviau ir kovojau del jo ir viska sakiau jiems i akis ka galvoju.Mes turim buti stiprios ir kovoti,nes niekas nepakovos uz musu mazylius mirksiukas.gif Tikrai medeta tu teisi,kad norisi tos silumos ir paramos is vyro blush2.gif Kartais grizti namo ir taip noretusi,kad mus pasitiktu tetis arba mes ji pasitiktume su vakariene,bet tai tik galima pasvajoti verysad.gif Na gal atsiras mano gyvenime koks geras zmogus ir mano svajones issipildys blush2.gif ir mes visi busim laimingi thumbup.gif Laikykites medeta vienas kito ir bukit stipri seima.Linkiu,kad viskas jusu seimoje issisprestu ir viskas butu gerai console.gif Ir tu buk stipri ir niekada nepasiduok niekam mirksiukas.gif

Tikiu, kad tikrai atsiras toks žmogus , tik nenusimink ir jis atsiras tavo gyvenime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2008 12 02, 16:09)
Sveikutes

lietuvaitele sveika prisijungus prie musu burelio smile.gif

Babulka maniskei tuoj bus 12 m.bet kiekvienais metais per jos gimtadieni  iskyla tie prisiminimai ka isgyvenau suzinojusi,kad mano taip lauktai mergytei DS.Bet gimtadienis baigiasi ir mes toliau gyvenam iprasta gyvenima.
O man kaip ir saules mamytei ta zinia apie DS buvo sunkiau isgyvent,nes mus paliko Godos tetis,turbut ta zinia jam buvo nepakeliama,bet gerai kad tuo metu salia buvo mano teveliai kurie mane labai palaike ir be galo myli mano dukryte,ir dabar is ju jauciu begalini palaikyma ir meile bei supratima,uz tai busiu ir esu be galo JIEMS dekinga wub.gif

KAIP VIENA MAMYTE CIA RASE,KAD GAL PROFESORIAIS IR NEBUS,BET KAD GERI ZMOGELIUKAI BUS TAI CIA JAU TIKRAI.Musu vaikuciai tikrai ipatyngi,kiek daug meiles as gaunu is saviskes,kad kartais net asara isrieda,kai pagalvoju kokia didele ir gerumo pilna sirdute pas ja.
Na mes jau  si savaitgali ruosiames puost eglute,rasysim seneliui salciui laiska ir prasysim daug dovanu,mokinames eilerasti.

Sveika, Vilte. Ir aš daugiausi jaudinuos, kaip bus ateity. Kol mažiukė, kaip ir nesijaučia to skirtumo. Meilutė, švelnutė, kaip ir visi kūdikėliai... Va, jau katučių ploja rolleyes.gif
Gal smulkiau parašytum, ką moka tavo dukrytė, kokios problemos pasitaiko. Kaip su mokyklėle?

Papildyta:

Vilte, kiek metų jau esat vienos? Užgrūdino turbūt ši vienatvė...? Ech, kartais pagalvoji, kiek tai moterytei reikia iškęst: brendimas, moteriškos ligos, gimdymai, vaikų priežiūra, rūpinimasis vyrais ir dar- vyrų kvailystės.... Juokinga, stiprioji lytis gi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Visas pasaulis ant moterų pečių laikosi, va kaip pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2008 12 02, 21:47)
Sveikutes 4u.gif

Aciu tau medeta uz grazius zodzius.Anksciau buvau kitokia ir viska emiau i galva ir buvau labai jautri,o kai isejo vyras,tai labai pasikeiciau ir Toniukas mane pakeite pasidariau stipri ir pradejau kovoti uz savo vaikucius,o ypac uz Toniuka,kai teko visus metus guleti ligonineje ir mane gydytojai bande kvailinti del Toniuko ligos,tai as nepasidaviau ir kovojau del jo ir viska sakiau jiems i akis ka galvoju.Mes turim buti stiprios ir kovoti,nes niekas nepakovos uz musu mazylius mirksiukas.gif Tikrai medeta tu teisi,kad norisi tos silumos ir paramos is vyro blush2.gif Kartais grizti namo ir taip noretusi,kad mus pasitiktu tetis arba mes ji pasitiktume su vakariene,bet tai tik galima pasvajoti verysad.gif Na gal atsiras mano gyvenime koks geras zmogus ir mano svajones issipildys blush2.gif ir mes visi busim laimingi thumbup.gif Laikykites medeta vienas kito ir bukit stipri seima.Linkiu,kad viskas jusu seimoje issisprestu ir viskas butu gerai console.gif Ir tu buk stipri ir niekada nepasiduok niekam mirksiukas.gif

Vilte tikrai gera minti davei thumbup.gif Ir mums reikes savaitgali pasipuosti eglute thumbup.gif

Ačiū, saulesmamyte, taip mes stiprinam viena kitą. Kas geriau supras, nei panašaus likimo žmogiukai... drinks_cheers.gif
Tikiusi, kad pas mus dar susitvarkys problemytės tos cool.gif Labai noriu to.
O tau ir Viltei linkiu greičiau sutikt gerą, stiprų, patikimą žmogų thumbup.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
anytee, del negalios pirmiausia rase raidos gytytoja, po to visus popierius tvarke seimos gydytoja ir siunte ten kur nustato negalia verysad.gif bet neatsimenu kaip vadinasi. Turi buti padarytas genetinis tyrimas. Pirma karta dave tik metams, antra karta dviem metam.
medeta, idomu butu susitikti, ne taip toli esam .
linusia, mes gyvenam prie ,,Žaros".
sekmes visoms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(medeta @ 2008 12 04, 11:32)

Vilte, kiek metų jau esat vienos? Užgrūdino turbūt ši vienatvė...? Ech, kartais pagalvoji, kiek tai moterytei reikia iškęst: brendimas, moteriškos ligos, gimdymai, vaikų priežiūra, rūpinimasis vyrais ir dar- vyrų kvailystės.... Juokinga, stiprioji lytis gi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

drinks_cheers.gif
tikrai, kad stiprioji, koks stresas ir į kojas doh.gif
Džiaugiuosi, kad mums su Gabyte pasiseke. Mūsų tėvelis pats šauniausias wub.gif Jis labai myli Gabytę. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gizi111 @ 2008 12 04, 11:28)
linusia, mes gyvenam prie ,,Žaros".

Nu tai labas, as is Rozyno.Kai kada grisiu i savo tevu namucius giminiu aplankyti,susitiksim, ane?
Atsakyti
QUOTE(medeta @ 2008 12 04, 12:32)
Sveika, Vilte. Ir aš daugiausi jaudinuos, kaip bus ateity. Kol mažiukė, kaip ir nesijaučia to skirtumo. Meilutė, švelnutė, kaip ir visi kūdikėliai... Va, jau katučių ploja  rolleyes.gif 
Gal smulkiau parašytum, ką moka tavo dukrytė, kokios problemos pasitaiko. Kaip su mokyklėle?
Papildyta:

Vilte, kiek metų jau esat vienos? Užgrūdino turbūt ši vienatvė...? Ech, kartais pagalvoji, kiek tai moterytei reikia iškęst: brendimas, moteriškos ligos, gimdymai, vaikų priežiūra, rūpinimasis vyrais ir dar- vyrų kvailystės.... Juokinga, stiprioji lytis gi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Labutis 4u.gif

Seniau ir as labai pergyvenau,kaip Godai bus su mokykla,atsimenu kiek del to naktu nemiegota doh.gif ,bet kazkaip viskas savaime issisprende,gavom namu mokyma ir sekmingai mokinames namuose,tik i visokias sventes einam i mokykla svest su visais vaikais smile.gif
Goda skaito trumpus zodelius,mokytoja giria,kad sekasi kasdien vis geriau thumbup.gif ,tik su matematika truputi sunkiau,nors pazysta visus skaicius,bet matau,kad jai sunku juose susigaudyt doh.gif .Na o siaip ji pas mane labai savarankiska,tokia buvo nuo mazumes,kaip musu gyditoja sako,jei ne ta sirdies yda nedaug kuo skirtusi nuo kitu vaiku,bet del sirdies ligos,ji pas mane silpnos sveikatos verysad.gif .
Seneliai dar nesulauke kaledu Godai padovanojo mob.telefona,tai dabar kai tik iseinu i parduotuves ar kitur,o pana likusi viena ziurek jau ir skambina man biggrin.gif

Na o del jos biologinio tecio,tai jis tik suzinojes diagnoze mus paliko verysad.gif nuo tada ketverius metus gyvenom su Goda vienos,bet sutikau zmogu kuris mus pamilo su visom musu bedelem ir dabar jau astuoneri metai mes nebevienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(medeta @ 2008 12 04, 12:50)
Ačiū, saulesmamyte, taip mes stiprinam viena kitą. Kas geriau supras, nei panašaus likimo žmogiukai... drinks_cheers.gif
Tikiusi, kad pas mus dar susitvarkys problemytės tos  cool.gif Labai noriu to.
O tau ir  Viltei linkiu greičiau sutikt gerą, stiprų, patikimą žmogų  thumbup.gif

Labai aciu medeta tau uz palinkejima wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
medeta linkiu,kad visos jusu problemytes kuo greiciau susitvarkytu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif

Visų pirmiausia, nors ir paveluotai skubu pasveikinti Aušrą123 su mažylio gimimu. thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai tikiuosi kad dėl gimdymo traumos nebus jokių padarinių ir augsit sveikučiai. mirksiukas.gif wub.gif wub.gif

Noriu pasipasakoti kaip vėl nustebino šiandien mus manasis saulutė Robertukas. bigsmile.gif Važiuojant į centrą nulekėm paimt vieno vaikinuko ir laukiant jo vairuotojas taip atsiremė į sedynę, atseit neišsimiegojas naktį pamiegos dabar, Robertas užpakaly mūsų kaip pradėjo masažuoti vairuotojui pečius iškart atsigavo. bigsmile.gif Kaip pradėjom važiuoti vairuotojas pasiulė jam ir man masažiuką padaryt, kaip pradėjo masažuoti iš pradžiu man kaklą pečius, paskui veidą, pasirodė jis puikiai moką ir veido, kalbos taškų masažą. bigsmile.gif Išmasazavo lygiai taip pat kaip profesionalūs logopėdai. Taip atsipalaidavau kaip niekad. thumbup.gif thumbup.gif Ir svarbiausia po to jis pasakė kad specialiai jis niekad tų masažų nesimokė, išmoko tik iš to kaip su juo logopedai dirbo. Nerealiai. bigsmile.gif Kiek aš turėjau tų logopėdinių masažų, dievaži neprisiminčiau visu tikslių jo judesių, tų visų svarbių taškų. doh.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuoliukas. bigsmile.gif
Atsakyti