QUOTE(medeta @ 2008 12 04, 12:32)
Sveika, Vilte. Ir aš daugiausi jaudinuos, kaip bus ateity. Kol mažiukė, kaip ir nesijaučia to skirtumo. Meilutė, švelnutė, kaip ir visi kūdikėliai... Va, jau katučių ploja
Gal smulkiau parašytum, ką moka tavo dukrytė, kokios problemos pasitaiko. Kaip su mokyklėle?
Papildyta:
Vilte, kiek metų jau esat vienos? Užgrūdino turbūt ši vienatvė...? Ech, kartais pagalvoji, kiek tai moterytei reikia iškęst: brendimas, moteriškos ligos, gimdymai, vaikų priežiūra, rūpinimasis vyrais ir dar- vyrų kvailystės.... Juokinga, stiprioji lytis gi
Visas pasaulis ant moterų pečių laikosi, va kaip
Labutis
Seniau ir as labai pergyvenau,kaip Godai bus su mokykla,atsimenu kiek del to naktu nemiegota

,bet kazkaip viskas savaime issisprende,gavom namu mokyma ir sekmingai mokinames namuose,tik i visokias sventes einam i mokykla svest su visais vaikais
Goda skaito trumpus zodelius,mokytoja giria,kad sekasi kasdien vis geriau

,tik su matematika truputi sunkiau,nors pazysta visus skaicius,bet matau,kad jai sunku juose susigaudyt

.Na o siaip ji pas mane labai savarankiska,tokia buvo nuo mazumes,kaip musu gyditoja sako,jei ne ta sirdies yda nedaug kuo skirtusi nuo kitu vaiku,bet del sirdies ligos,ji pas mane silpnos sveikatos

.
Seneliai dar nesulauke kaledu Godai padovanojo mob.telefona,tai dabar kai tik iseinu i parduotuves ar kitur,o pana likusi viena ziurek jau ir skambina man
Na o del jos biologinio tecio,tai jis tik suzinojes diagnoze mus paliko

nuo tada ketverius metus gyvenom su Goda vienos,bet sutikau zmogu kuris mus pamilo su visom musu bedelem ir dabar jau astuoneri metai mes nebevienos