QUOTE(agnyteee @ 2008 12 20, 13:06)
Noriu Jums papasakot apie vieną vyruką su DS. Dabar jam 20-22metai, bijau pameluot. Jis gyvena nedideliam miestelį iš kur ir aš esu kilusi

kai vieną dieną ėjom gatve su mama, mes prasilenkėm su juo ir žinot visai net neįtariau kad tai tas pats vyrukas kuris turi DS

tai man tik mama priminė... ir papasakojo apie jį, jis visada linksmas, visada šypsosi, labai mėgsta bendrauti, šiuo metu baiginėja spec mokyklą, dirba berods statybose pagalbiniu darbininku. Sakė yra labai tvarkingas ir labai savarankiškas vyrukas. Labai nori dalyvauti visuose renginiuose

kadangi mano tėtis organizuoja visas to miestelio šventes, tai jis labai dažnai susiduria su tuo vyruku

, nes jis visada eina pas mano tėtį klaust gal gali ką nors padėti padaryti ir t.t. o kai į miestelį atvažiuoja kokie seimūnai per šventes, tai jis drąsiai eina spaudžia jiems ranka ir juos kalbina

vienu žodžiu labai šiltas, draugiškas ir labai šaunus vyrukas

o kaip
mine sakė, tai ištikrųjų reikia mažiau skaityti tos sausos literatūros (nors ne visada išeina

) nes kitaip galima susirgti depresija, pagal pateiktą literatūrą mūsų mažuliai jau taip nurašyti... atrodo kad blogiau nebūna

už tai mums tik dar sunkiau pasidaro
tad mamytės daug geros nuotaikėlės artėjant šventėms
o pas mus kaip gražiai sninga, gal nors šiemet per kalėdas turėsim sniegelio a?
Visada viliuosi, kad ir mano mažylė bus tokia savarankiška

Tokios istorijos tik įkvepia
Dėl Literatūros iš dalies sutinku. Išpradžių skaičiau ją, bet tik lietuvių kalba. Lietuviška literatūra tikrai ne pati optimistiškiausia

tačiau man padėjo kažkiek susidaryti vaizdą ir raeliai pažvelgti į situaciją. Nes mūsų šeimos gydytoja tik liuliavo mus pažadais ir vien optiškais svaisčiojimais, kad viskas yra gerai ir net jokios pagalbos nereikia. Kai pati pradėjau prašyti ir masažų ir mankštų ir specialitų konsultacijos tada ir gavau. O taiop nežinodama realios situacijos viską būčiau pražioplinus
Aišku labai padėjo forumas ir dėl info ir emociškai
Manau kitose, šalyse literatūra kur kas optimistiškesnė ir geresnė

Tik aišku reik kalbą mokėt