Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikutes 4u.gif

Sveikinam Benuka su pirmuoju gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif wub.gif wub.gif wub.gif

mine Toniukas visa vakara prasedejo prie ziurkenu narvo ir juos stebejo,o paskui pradejo metyti i narveli viska kas tik pasitaike po ranka doh.gif As jam paaiskinau,kad taip negalima,tai dabar,tik sedi ir ziuri i juos thumbup.gif O kai vienas is ziurkenu nueina i ta ratuka ir bega,tai Tonis sako,kad jis sportuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

prisidedam ir mes prie sveikinimų, tad BENUKUI patys didžiausi ir šilčiausi sveikinimai pirmojo tortadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif birthday.gif
Atsakyti
Noriu Jums papasakot apie vieną vyruką su DS. Dabar jam 20-22metai, bijau pameluot. Jis gyvena nedideliam miestelį iš kur ir aš esu kilusi smile.gif kai vieną dieną ėjom gatve su mama, mes prasilenkėm su juo ir žinot visai net neįtariau kad tai tas pats vyrukas kuris turi DS bigsmile.gif tai man tik mama priminė... ir papasakojo apie jį, jis visada linksmas, visada šypsosi, labai mėgsta bendrauti, šiuo metu baiginėja spec mokyklą, dirba berods statybose pagalbiniu darbininku. Sakė yra labai tvarkingas ir labai savarankiškas vyrukas. Labai nori dalyvauti visuose renginiuose rolleyes.gif kadangi mano tėtis organizuoja visas to miestelio šventes, tai jis labai dažnai susiduria su tuo vyruku bigsmile.gif , nes jis visada eina pas mano tėtį klaust gal gali ką nors padėti padaryti ir t.t. o kai į miestelį atvažiuoja kokie seimūnai per šventes, tai jis drąsiai eina spaudžia jiems ranka ir juos kalbina biggrin.gif vienu žodžiu labai šiltas, draugiškas ir labai šaunus vyrukas thumbup.gif o kaip mine sakė, tai ištikrųjų reikia mažiau skaityti tos sausos literatūros (nors ne visada išeina smile.gif ) nes kitaip galima susirgti depresija, pagal pateiktą literatūrą mūsų mažuliai jau taip nurašyti... atrodo kad blogiau nebūna verysad.gif už tai mums tik dar sunkiau pasidaro schmoll.gif
tad mamytės daug geros nuotaikėlės artėjant šventėms newyear.gif
o pas mus kaip gražiai sninga, gal nors šiemet per kalėdas turėsim sniegelio a? biggrin.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
LABUKAS

pritariu minei visu 100 procentu del tos literaturos skaitymo apie DC,susigadinsit sau nervus,as pradzioje irgi ieskojau kuo daugiau info apie DC,ir kuo daugiau skaiciau tuo daugiau depresavau,bet patarus vienam protingam zmogui,spjoviai i visus skaitymus apie tai,tai tik tada atradau ramybe sirdi,o dabar galeciau pati parasyr knyga apie DC,tik joje butu daugiau teigiamu dalyku,negukad dabartinese knygose prirasyta tokiu zmoniu,kurie nera net susidure su DS.

saulesmamyte mes irgi turim ziurkena,tai Goda idejo varda Bosas ir labai rupinasi juo,ir dabar nesiojasi po kambarius ji thumbup.gif

agnyteee atsiusk ir pas mus truputi sniego,o tai tas kuris buvo prisniges nakti jau baige nutirpt unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Deduos ir aš prie sveikinimukų Benukui. Dideliausi linkejimukai. happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif oro_buckis.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 20 gruodžio 2008 - 13:26
Labutis,Benukai didziausi sveikinimai 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
O del literaturos skaitymo as ir pritariu maziau jos reikia skaityti,as ir vis skaiciausi kol vyras nepasake kokias cia nesamones skaitai,turi dukra ir dziaukis tokia kokia ji yra ir nesigilink i tai kas ten rasoma,nes sau taip ir vezi isivarysi smile.gif
Atsakyti
sveikutes, prisidedam ir mes prie sveikinimu Benukui.auk didutis ir sveikutis 4u.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Labas brangiosios mamytes

Jau senai norejau padaryti jums staigmenele svenciu proga 4u.gif .Sukuriau labai grazu filmuka is albumuko leliu nuotraukyciu.Tik kadangi albumukas nemokamas,neleidzia man to filmuko patalpinti doh.gif .Tai dabar rasau jums visoms,kurios norite pasiziureti mano sventine dovanele jums,atsiuskite prasau man savo skypus,ar emeilus i privacia zinute rolleyes.gif

Kad paziureti ta filmuka, reikia is google nusikrauti mazyte programute uz dyka,kuri vadinasi FLASH MOVIE PLAYER 1.5.Kalba nesvarbu,galite krautis is cia:
http://flash-movie-p...r.uptodown.com/, ten ispaniskai,raso descargar ar descargar gratis,toks zalias langelis su rodykle zemyn, renkates nemokamai,gratis ir turite ja kompiuteryje, arba is bet kokios kitos vietos,arba tinka bet kokia kita programulka rodanti flash tipo filmukus.

Ta padariau noredama pasakyti ACIU visoms, kad esate pacios geriausios mamos,kad musu vaikai patys nuostabiausi.O kadangi man labai grazu,galvoju,kad ir jums patikti turetu ax.gif

Gero pasiruosimo sventems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linusia5: 20 gruodžio 2008 - 22:50
sveikinimai Benukui 4u.gif 4u.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyteee @ 2008 12 20, 13:06)
Noriu Jums  papasakot apie vieną vyruką su DS. Dabar jam  20-22metai, bijau pameluot. Jis gyvena nedideliam miestelį iš kur ir aš esu kilusi smile.gif kai vieną dieną ėjom gatve su mama, mes prasilenkėm su juo ir žinot visai net neįtariau kad tai tas pats vyrukas kuris turi DS  bigsmile.gif tai man tik mama priminė... ir papasakojo apie jį, jis visada linksmas, visada šypsosi, labai mėgsta bendrauti, šiuo metu baiginėja spec mokyklą, dirba berods statybose pagalbiniu darbininku. Sakė yra labai tvarkingas ir labai savarankiškas vyrukas. Labai nori dalyvauti visuose renginiuose  rolleyes.gif kadangi mano tėtis organizuoja visas to miestelio šventes, tai jis labai dažnai susiduria su tuo vyruku bigsmile.gif , nes jis visada eina pas mano tėtį klaust gal gali ką nors padėti padaryti ir t.t. o kai į miestelį atvažiuoja kokie seimūnai per šventes, tai jis drąsiai eina spaudžia jiems ranka ir juos kalbina biggrin.gif vienu žodžiu labai šiltas, draugiškas ir labai šaunus vyrukas thumbup.gif o kaip mine sakė, tai ištikrųjų reikia mažiau skaityti tos sausos literatūros (nors ne visada išeina smile.gif ) nes kitaip galima susirgti depresija, pagal pateiktą literatūrą mūsų mažuliai jau taip nurašyti... atrodo kad blogiau nebūna  verysad.gif už tai mums tik dar sunkiau pasidaro  schmoll.gif 
tad mamytės daug geros nuotaikėlės artėjant šventėms  newyear.gif
o pas mus kaip gražiai sninga, gal nors šiemet per kalėdas turėsim sniegelio a? biggrin.gif  clap.gif  clap.gif

Visada viliuosi, kad ir mano mažylė bus tokia savarankiška bigsmile.gif Tokios istorijos tik įkvepia
Dėl Literatūros iš dalies sutinku. Išpradžių skaičiau ją, bet tik lietuvių kalba. Lietuviška literatūra tikrai ne pati optimistiškiausia doh.gif tačiau man padėjo kažkiek susidaryti vaizdą ir raeliai pažvelgti į situaciją. Nes mūsų šeimos gydytoja tik liuliavo mus pažadais ir vien optiškais svaisčiojimais, kad viskas yra gerai ir net jokios pagalbos nereikia. Kai pati pradėjau prašyti ir masažų ir mankštų ir specialitų konsultacijos tada ir gavau. O taiop nežinodama realios situacijos viską būčiau pražioplinus doh.gif
Aišku labai padėjo forumas ir dėl info ir emociškai ax.gif
Manau kitose, šalyse literatūra kur kas optimistiškesnė ir geresnė ax.gif Tik aišku reik kalbą mokėt ax.gif

Atsakyti
[B][I]Sveikutes mamytes.visus sveikinu su artejanciom [COLOR=red] KALEDOM[COLOR=blue]. 4u.gif
Atsakyti
ar yra bendraujanciu sia tema, esu naujoke...
smile.gif
Atsakyti