Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

[quote=adrija_dream,2008 12 22, 13:39]
ar yra bendraujanciu sia tema, esu naujoke...
smile.gif
[/quote

Sveika,

mes cia visos mamytes bendraujam sia tema, sveika prisijungus smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labutis. mes jau po krikstinu,pries apeigas buvo piktas, verke,kai krikstijo uzmigo buvo labai grazu ziuret,po pietu eisim pas nervu daktare, truputi bijau, kai prades vardyt ,kad tas negerai, to nemokam, atsiliekam,orytoj vaziuosiu negalia tvarkytiskazi ka ten naujo bepasakys
Atsakyti
Aciu labai visoms uz sveikinimus Benukui wub.gif Butinai perduosiu ! biggrin.gif
Pasirodo sunkaiu yra laukti tos sventes biggrin.gif O kai ateina - tai tikrai svente biggrin.gif
Va, pasirodom:
user posted image
Atsakyti
Kokia faina nuotraukyte,o Benukas koks didelis uzauges 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus Benukas, i mano Bena panasus,sviesiais plaukais.
Atsakyti
Labai gražus Benukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2008 12 22, 14:49)
Aciu labai visoms uz sveikinimus Benukui  wub.gif  Butinai perduosiu !  biggrin.gif
Pasirodo sunkaiu yra laukti tos sventes  biggrin.gif  O kai ateina - tai tikrai svente  biggrin.gif
Va, pasirodom:
user posted image

Babulka tavo mazulis labai jau grazutis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2008 12 22, 14:49)
Aciu labai visoms uz sveikinimus Benukui  wub.gif  Butinai perduosiu !  biggrin.gif
Pasirodo sunkaiu yra laukti tos sventes  biggrin.gif  O kai ateina - tai tikrai svente  biggrin.gif
Va, pasirodom:
user posted image

labai gražus berniukas 4u.gif Net nepasakytum , kad jis kitoks. Tikrai. Prašau nepykt, aš čia kartais įlendu paskaitinėt, nors man tema ir nėra aktuali. Tiesiog MB puseserė turi 20+ dukrą su Dauno sindromu ir jis pas ją kažkaip labai ištreikštas (na, storuliukė tokia, prastai kalba, liežuvėlis iškištas vis, bet šiaip labai draugoška mergina). Bet aš mataiu, kad tokie žmogučiai būna labai skirtingi. Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Noriu Jus visas pasveikinti artejanciu svenciu proga:

Tegul Jums šios Kalėdos atneša džiugesį, viltį, tikėjimą laime, tesuteikia sparnus Jusu sielai. SU SVENTEM.

user posted image
Atsakyti
as taippat noriu JUS VISAS pasveikint su artejanciom sventem:

http://generolas.myl...e/?imageid=7774

Nėra geresnio meto kaip Kalėdos,
kad palinkėti Jums sėkmės,
Nėra nuostabesnio laiko kaip Naujieji,
kad suteikti Jums vilties.
Lai Šv. Kalėdų ramybę ilgam pasilieka Jūsų namuose, lai Naujieji, įžengė su dvyliktuoju dūžiu, tampa gera naujų metų pradžia.

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Babulka Benukas tikras grazuoliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Kasmet per baltą gruodžio tylą baltom peteliškėm per pasaulį skrenda šventiniai linkėjimai ir nutupia artimų žmonių širdyse...
Kalėdos ir Naujieji metai - tai šiltų jausmų, malonių staigmenų ir nuoširdžių stebuklų metas...
Linksmų švenčių!

Mielos MAMYTĖS, gražių ir smagių švenčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti