Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikinu jau su Naujais, atėjusiais,
Jaukiais, gerais ir turtingais
newyear.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif
Atsakyti
sveikinu visus su naujaisiais metais.lai issipildo siais metais visi jusu dideli ir mazi norai.sekmingu nauju metu.
Atsakyti
Su Naujais metais! newyear.gif 000059.gif santa2.gif su praejusiom Kaledom! Bukit sveiki ir laimingi. Sveikateles, kas sergat. Geru metu visiem!
Atsakyti
sveikutes
Eina metai … Vieni kažką nusineša, kiti kažka dovanoja. Tegul šie metai atneš tik džiaugsmą,skaidrią nuotaiką, laimingas minutes ir paprastą žmogišką laimę.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

dangire Tavo rankose yra trys įvairiaspalvės gėlės: praeitis, dabartis ir ateitis, Gimimo dienos proga dovanoju Tau jas visas... Džiaukis antrąja, neužmiršk pirmosios ir per anksti nenuskink trečiosios...
Su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Dangire su tortadieniu tave sveikinam happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Visas sauniausias mamytes pasaulije,sveikinam su naujais metais,linkim,kad jie atnestu tik geri newyear.gif

taippat prisidedam prie sveikinimu Dangirei happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Dangire, su tortadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

O aš šiandien praleidau pusdienį ligonionej verysad.gif Visas šventes pykausi su mama (ne naujiena man irnesakyk.gif ) tačiau šį kart matyt buvo riba, perdaug neteisingų kaltinimų, tai teko net į ligoninę važiuot, širdis sustreikavo verysad.gif Raminančių, kalio prirašė ir paleido. Tikiuosi praeis ir nieko rimto daugiau nenutiks. Buvau labai išsigandusi bijau.gif Kai širdis veržėsi lauk per gerklę,galvojau tik apie Gabytę, kas būtų jeigu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 12 31, 13:28)
sveikutes,giedre10 koks fainulka tavo mazulis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
agnyte,mes pirmais metais ir lengva gavom,dabar psichologes deka turime sunkia,nenesiau jokiu dovanu,jei pas jus yra psichikos centras patarciau per juos tvarkytis,disck ivertinima ir tokiems maziukams daro,o as pirma kart be disc ivertinimo vaziavau todel ir gavom lengva

Labutis,Dangire sveikinu su praejusiu gimtadieniu happybday.gif
Pagal musu disk ivertinima bent jau kai si kart tvarkemes viskas atitiko kaip vidutinio lygio,o pagal psihologe kai kur buvo net mazesne nei vidutine,o kur daktarei reikejo uzpildyt ten ji ase lengva,tai mes gavom dabar 2m lengva.Tai as taip ir nesuprantu pagal ka cia vertina
Atsakyti
labas visoms, esu naujoke, net pacioje pradzioje sunku kalbeti, turiu dukryte Andreja ir jai taip pat turi atlikti disk ivertinima. Nesuprantu, kas tai?- gal galite issamiau paaiskinti
Atsakyti
Laba mano mazoji irgi Andreja,o tavo mazajai irgi DS,cia paprasciausiai psichologai ir kiti daktarai su tavo vaikuciu dirba o po to ivetinima daro pagal tai ka jis moka pagal savo amziu ir kiek atsilieka nuo savo amziaus ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2009 01 03, 18:37)
Dangire, su tortadieniu happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

O aš šiandien praleidau pusdienį ligonionej verysad.gif Visas šventes pykausi su mama (ne naujiena man irnesakyk.gif ) tačiau šį kart matyt buvo riba, perdaug neteisingų kaltinimų, tai teko net į ligoninę važiuot, širdis sustreikavo verysad.gif Raminančių, kalio prirašė ir paleido. Tikiuosi praeis ir nieko rimto daugiau nenutiks. Buvau labai išsigandusi  bijau.gif Kai širdis veržėsi lauk per gerklę,galvojau tik apie Gabytę, kas būtų jeigu... verysad.gif

Uzjauciu tave trude console.gif Zinau ka tai reiskia,nes pati daznai pykstuosi su mama,na tai ji pykstasi su manim doh.gif Zinau kiek nervu tai kainuoja doh.gif Laikykis ir buk stipri,nes esi reikalinga Gabytei wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti