Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikutes!
Mamytes kaip ikelt fotkes i albumeli? g.gif
Kiek kartu bandau ir vis nepavyksta doh.gif
Parasykit prasau, ka tiksliai reikia paspaust. blush2.gif
Atsakyti
ax.gif mamytes, kur visos dingot? 4u.gif
Atsakyti
labutis.noreciau ir as ideti krikstinu nuotraukas ,bet visiskai zalia esu.reiks protingesnius kviestis. jus esat po sirdies operacijos ,kaip laikotes.nes mums po nauju reikia skambintis irgi bus operacija. aciu
Atsakyti
QUOTE(giedre10 @ 2008 12 28, 11:05)
labutis.noreciau ir as ideti krikstinu nuotraukas ,bet visiskai zalia esu.reiks protingesnius kviestis. jus esat po sirdies operacijos ,kaip laikotes.nes mums  po nauju reikia skambintis irgi bus operacija. aciu

Sveikute. tai kad as lig ir mokejau idet nuotraukas, bet dabar jau nebepavyksta kazkodel.... doh.gif
Operacija pavyko sekmingai, viskas lig ir neblogai, tik buvo susirinke vandenukai perikarde, tai vare juos vaistukais. Kantrybes tau, sveikatytes vaikeliui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kaip sventines nuotaikos,kas naujo?
Mes susirge esam,rado karkalu plautuke,tai dar nezinau kuom baigsis.Dabar geriam vaistus ir gydomes namie,vakar visa ryta ligonineje prasitampeme,kol tyrimus padare,nes karstis nekrito ilgokai unsure.gif Taip kad nuotaikos geros neturiu.As ir paskui ikelsiu su seniu Salciu kokia fotke is darzelio,gi visai jo nebijojom mes ax.gif

Lenusia, jei neiseina, parasiau ,pasiusk fotkes man i meila,ikelsiu.O siaip kai atsidarai,nueini i savo vardo albumeli,spaudi upload,kuris yra desiniame kampe, ir tada susirandi fotke kompe savo ir ikeli.Viena po viena.
Giedre10,tau paaiskinsiu,kaip cia pas mus yra.Mes turim albumeli savo vaikuciu,su nuotraukomis,kurias galime ziureti tik mes mamos su slaptazodziu.Bet turim tokia taisykle,kad slaptazodi pasakom tik mamoms,kurios prabuna ilgesni laika temoje(nesupyk), sitaip stengiames isvengti apsimeteliu, kurie paskui tas nuotraukas naudoja kitiems tikslams.Tai manau,kad tau ji duosim po tam tikro laiko 4u.gif .O jeigu nori nuotraukas ideti tiesiogiai i tema,tai nueini i www.radikal.ru
ten papraso taves uzkrauti fotke,pasirenki ja is kompo,uzkrauni.Tada islenda kruva eiluciu,nukopini ta ,kur yra skirta forumams.Ir kai rasai zinute cia,ta nukopinta eilute ikeli.Tada mes matysim.Siame forume pagrindiniam puslapy,kur yra daugiausiai uzduodami klausimai,yra net keliais budais paaiskinta,kaip kelti nuotraukas i tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linusia5: 28 gruodžio 2008 - 11:55
Sveikutes

mums sventes praejo linksmai,gavom kalna dovanu,dar daugiau saldainiu...

linusia5 linkiu kuo greiciau mazyliui pasveikti 4u.gif

Giedre 10 butu labai idomu pamatytu krikstynu nuotraukytes wink.gif
Atsakyti
labutis. rytoj paprasysiu biski gudresniu , kad nuotraukas idetu. mes pries sventes susitvarkem negalia, tai gavom sunkia, galzinot kiek tai pinigeliais.visiems ligoniukiams ko greiciau pasveikti.
Atsakyti
QUOTE(giedre10 @ 2008 12 28, 16:43)
labutis. rytoj paprasysiu biski gudresniu , kad nuotraukas idetu. mes pries sventes susitvarkem negalia, tai gavom sunkia, galzinot kiek tai pinigeliais.visiems ligoniukiams ko greiciau pasveikti.

jei nori gali man savo nuotraukytes atsiust i mano skype as jas galeciau cia idet ax.gif

o del pinigeliu,tai bijau sumeluot,bet kazkur apie 1000 lt g.gif
Atsakyti
Labutis,sveikinam su praejusiom kaledom ir artejanciais naujaisiais metais newyear.gif
Atsakyti
sveikutes,sveikateles linusia tavo mazuliui 4u.gif
stai kaip mano mazasis lauke kuciu
user posted image
o cia ir dovanele,tai dabar nuvaziuoja ir tampo eglute
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lenusia @ 2008 12 27, 15:58)
Sveikutes!
Mamytes kaip ikelt fotkes i albumeli? g.gif
Kiek kartu bandau ir vis nepavyksta doh.gif
Parasykit prasau, ka tiksliai reikia paspaust.  blush2.gif

as nuotraukas i foruma keliu per sia nuorada
http://www.radikal.ru/ thumbup.gif pabandyk
Atsakyti
Linusia5, sveikatėlės zukučiui tavo 4u.gif

Žuikuli, labai gražios nuotraukytės wub.gif

Mano Gabytė taip pat sirguliuoja, sloguoja ir kosti verysad.gif Šventės mūsų taip pat nelabai džiugios buvo verysad.gif
Atsakyti