Stiprybes Andriuskai ir jo mamytei

Kaip gerai kad jau sunkaiusia ivekta, tikiuosi sklandziai sveikstat! Musu tai dar laukia uz metuku....
Ausra123, nuosirdziausi sveikinimai !!!

Stiprybes, sveikateles visai seimynelei
Sandrulka, tikiuosi jums labai patiks VRC.
Mes pasirinkom "namini" stiprinima.. samdom masaziste, susiradom stipria logopede. Ziuresim... nupirkom vaikuciui supynes is skelbiu.lt, padevetu. Ju ir supermamose buna... na super, puse kainos, o kokybe ta pati kaip nauju

(saulesmamyte patvirtino kad musiskiam reikia suptis). As pati esu su muzikiniu issilavinimu, tai tupiam prie pijanino ir "grojam"

Kai kurias daineles kitam kambaryje pradedu dainuoti, ir jis jau visas sypsosi spurda atpazines kad tai jo dainele
Mums pirmas dantukas isdygo 7 men, dabar jau ketvirtas kalasi. Coliuke, gal gerai kad veliau isdyks, gal neges?
Vaikis ismoko atsisesti, isedi vienas apie 10 sek., ir vel ritasi ant pilvo. neidomu jam sedet, nieko nepasiekia, o vat ant pilvo sliaziot - puikumelis

Ismoko lovytej atsistoti - tai problemos su migdymusi, miegai neberupi, svarbiausia - kibtis ir stotis (aisku ir griuti)
Idomu kokius garsiukus kiti vaikuciai panasiam amziuje skleide? Mes : daj daj, ba ba tetetete, tai tai. Tauska labai daug (savoje aplinkoje), svetimoje - nera laiko, reikia sliauzti ir viska tikrinti, ne kalbos tada rupi.
Trude, as irgi sutinku kad reikia koleges supazindinti su vaikuciu, joms pacioms truputi akys atsivers... Siaip as sutinku su tavim kad deja deaj mokyklose mokytojai ne su auksciausia kultura buna, labai gaila..
Mes nuo pirmu menesiuku keliavom i mano pagrindine darboviete susipazinti. Man net nepatogu, nes musu mazylis daugiausia susilaikia kolegu, darugu demesio. Visi taip juo dziaugiasi. Ir savo vaikus stengiasi aukleti, kad draugautu, kad mokytu Benuka zaisti su savais zaislais. Labai dziaugiuosi kad yra aplinkoje tokiu zmoniu
Va dar klausimukas, buvom pas ortopede, tai mums patare pirkti batukus su aukstu tvirtu auliuku ir viskas. Sako nieko spec dabar dar jam nereikia. O apie kazka kompensuojamo - net nediskutavo, sako nieko jums nereikia, yra laisvi raisciai ir viskas. Tinka paprasti batai tik su tvirta uzkulne. Ar ir jums taip pat komentavo?