Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikos visos mamytes,

visu pirma, tai labai noreciau pasidziaugti Jusu mazyliu pasiekimais!!!! O antra tai labai smagu matyti, kad yra tiek daug stipriu mamyciu!!!! O va dar trecias.... mes su maziuku taip pat noretume prisijungti prie Jusu didelio kolektyvo:) Mums dar tik du menesiukai, bet mes taip pat esam vienas is saules vaikuciu smile.gif
Papildyta:
ai va dar norejau paklaust smile.gif ar jusu maziukai tokio amziaus ramus buvo? kaip su ju miegeliu?ar daug miega? taip pat kaip ten reikalai su tais visais masazais? nuo kada juos pradeda skirt?
Atsakyti
QUOTE(agnyteee @ 2008 11 27, 18:30)
Sveikos visos mamytes,

visu pirma, tai labai noreciau pasidziaugti Jusu mazyliu pasiekimais!!!! O antra tai labai smagu matyti, kad yra tiek daug stipriu mamyciu!!!! O va dar trecias.... mes su maziuku taip pat noretume prisijungti prie Jusu didelio kolektyvo:) Mums dar tik du menesiukai, bet mes taip pat esam vienas is saules vaikuciu smile.gif
Papildyta:
ai va dar norejau paklaust smile.gif ar jusu maziukai tokio amziaus ramus buvo? kaip su ju miegeliu?ar daug miega? taip pat kaip ten reikalai su tais visais masazais? nuo kada juos pradeda skirt?

Sveika prisijungus prie musu 4u.gif

Mano Toniukas miegodavo labai gerai maziukas thumbup.gif Ismiegodavo visa nakti dvieju menesiu,net reikedavo kelti,kad pavalgytu ir verkent ji isgirsdavau labai retai 4u.gif I manksteles, pas logopede ir i baseina prdejau vedzioti,kai Toniukui buvo 3 men,bet galima jau pradeti ir nuo dvieju men,o mes truputeli susivelinom,nes gulejom ligonineje 4u.gif Papasakok daugiau apie savo mazyli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyteee @ 2008 11 27, 17:30)
Sveikos visos mamytes,

Papildyta:

Sveika prisijungus 4u.gif
Drauge jaukiau ir lengviau ax.gif

Dėl miegelio, tai mano Gabytė buvo labai rami tokio amžisu, miegodavi, valgydavo ir kakodavo hihihi.gif nors vangi nebuvo, domėdavosi aplinka. Buvo labai kantri ir linksma, retai verkdavo wub.gif
Papasakok apie savo mažyli daugiau, kaip jums sekasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 27 lapkričio 2008 - 17:23
QUOTE(agnyteee @ 2008 11 27, 18:30)
Sveikos visos mamytes,

Papildyta:

Sveika, prisijungusi, agnyteee 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mano mažylei 9mėn, dabar keliasi du kartus per naktį. Mažesnė tai ir iki ryto išmiegodavo, buvo taip, kad iki 5 val. išmiega, po to 2 val. budrauja ir vėl miega. Jos rėžimas vis keičiasi. Tačiau šiaip, labai rami, angeliukas:) Dieną miega kas 2-3val. po 30 min.- 1val., kartais 1,5val. Lauke išmiegodavo ir po 3val. Štai taip.
Masažus paskyrė, kai tik diagnozavo sindromą- nuo 4 mėn.

Dėkoju, trude, už informaciją. Sveikit greičiau. Šypsenėlė Gabytei mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(medeta @ 2008 11 27, 23:45)
  Dėkoju, trude, už informaciją. Sveikit greičiau. Šypsenėlė Gabytei  mirksiukas.gif

Nėr už ką irnesakyk.gif kad tik naudinga būtų mirksiukas.gif O gal kada į Šiaulius atlekiat, būt smagu susimatyti mirksiukas.gif

Dėl miego, tai ir aš norėčiau paklausti. Gabytė labai gerai miegodavo, kol neišmoko sėstis doh.gif paskui pradėjo vartytis ir vartosi per visą naktį į visas puses, nespėju kloti unsure.gif Kaip jūsų zuikiai miega g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 28 lapkričio 2008 - 09:10
QUOTE(trude @ 2008 11 28, 11:09)
Nėr už ką irnesakyk.gif kad tik naudinga būtų mirksiukas.gif O gal kada į Šiaulius atlekiat, būt smagu susimatyti mirksiukas.gif

Dėl miego, tai ir aš norėčiau paklausti. Gabytė labai gerai miegodavo, kol neišmoko sėstis doh.gif paskui pradėjo vartytis ir vartosi per visą naktį į visas puses, nespėju kloti unsure.gif Kaip jūsų zuikiai miega g.gif

Sveikutė dar kartą. Kai tik važiuosiu į Šiaulius, pabandysiu sususiekti su tavim, trude. Įdomu bus pabendrauti tongue.gif

Dar apie miegelį... Augustytė tai jau seniai makaluojasi naktį, kojas kilnoja. Vis būdavo, nusispardo (nors ir kaldrytę prie lovos pririšu), sušala. Tai pradėjau vokelyje migdyt, ramu dabar thumbup.gif. Tik ankštokas vokelis darosi, kaip tik siūnu didesnį.
Siūlau išbandyt!

Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 11 28, 09:09)

Va va maniskis irgi tas pats,vartosi juodai,sedasi vel gulasi,uzkloti man neiseina niekaip, tai as ji migdau su tokia stora pizama istisa,kuri kaip maisas su kojom,imaunu,uztrauktuka uzsegu ir viskas,dar po apacia bodi parengiu.Niekada nebuna uzsiklojes.

As jusu klausiau,man neatsaket,kaip jums skiria batukus ortopedinius,tai ju vidus jau buna isgaubtas,ar nesiojate papildomus padukus su isgaubimu.Cia del tos pilnapadystes klausiu.Ziuri ortopedas ar kojyte turi isgaubima?Ar visu batuku isgaubimas vienodas?
Atsakyti
QUOTE(linusia5 @ 2008 11 28, 11:25)
Va va maniskis irgi tas pats,vartosi juodai,sedasi vel gulasi,uzkloti man neiseina niekaip, tai as ji migdau su tokia stora pizama  istisa,kuri kaip maisas su kojom,imaunu,uztrauktuka uzsegu ir viskas,dar po apacia bodi parengiu.Niekada nebuna uzsiklojes.

As jusu klausiau,man neatsaket,kaip jums skiria batukus ortopedinius,tai ju vidus jau buna isgaubtas,ar nesiojate papildomus padukus su isgaubimu.Cia del tos pilnapadystes klausiu.Ziuri ortopedas ar kojyte turi isgaubima?Ar visu batuku isgaubimas vienodas?

Nuaš ir migdau su tokia pat pižama thumbup.gif Tik va neberandu naujos, didesnės. Paprastai tokios gi mažiems būna, o jau metro dydžio nebelabai rasi hihihi.gif

O dėl ortopedinės avalynės, tai kai perkam iš parduotuvės, tai manau pagal išmierą tie išgaubimai, visiems vienodi unsure.gif O kai užsisakai, gal ir skirtringi g.gif Nors mums tai matavo tik pėdutę iš ilgio ir viskas nu ir kadangi darem aulinukus tai ir aukštį g.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 11 28, 11:33)
Nuaš ir migdau su tokia pat pižama thumbup.gif Tik va neberandu naujos, didesnės. Paprastai tokios gi mažiems būna, o jau metro dydžio nebelabai rasi hihihi.gif

O dėl ortopedinės avalynės, tai kai perkam iš parduotuvės, tai manau pagal išmierą tie išgaubimai, visiems vienodi unsure.gif O kai užsisakai, gal ir skirtringi g.gif Nors mums tai matavo tik pėdutę iš ilgio ir viskas nu ir kadangi darem aulinukus tai ir aukštį g.gif

Nugi zinok pas mus cia yra ir dideliu tu pizamu,net maciau kaip ant vyresnelio savo.Neturi pazistamu Ispanijoje,paprasyk, atsius,turgely kainuoja apie 7e.O gal nori as tau atsiusiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

linusia5 musu ortopediniai batukai visada buna su isgaubimu ant paduko ir gan dideliu,nes yra pilnapadyste 4u.gif
Papildyta:
Ir mano Toniukas miega,tai vienoje lovos puseje,tai kitoje arba istrizai lovos guli,kaip jam patinka ir atsikloja labai.Dedu silta pizama,bet is dvieju daliu,tai marskiniai issitraukia is kelniu ir pilvas visas nuogas buna doh.gif Susala ir tada ateina pas mane nakti miegoti doh.gif
Papildyta:
Istikro labai gerai tokios vientisos pizamos thumbup.gif Ir as pas mus niekur nemaciau didesniam vaikui pirkti doh.gif
Atsakyti
Apie ortopedinius batukus. Skaiciau naujus straipsnius, iki 3 metuku DRAUDZIAMA deti isgaubimus i batukus! Visi vaikuciai iki 3 metu pilnapadziai. Jei per anksti dedami isgaubimai - kojyte tingi pati formuoti ta isgaubima ir tikrai visada vaikas gales vaiksciot tik su spec bateliais. Tai as cia sutinku su linusia. Iki 3 metu svarbu auksta ir sutvirtinta uzkulne.
Skambinau i ligoniu kasas del batuku kompensavimo. Ortopede turi israsyti diagnoze. Musu - laisvi raisciai. O kompensuojama - laisvas sanarys. Kazi ar cia tas pats? Nes zadu eiti pas kita ortopeda papildomai konsultacijai.

Agnyte, masazai gerai nuo pat pirmu menesiuku, jei tik sirdele tai leidzia. Jei kardiologas neriboja kruvio - VALIO! Kuo greiciau tuo uzsiimkit smile.gif Nes gera masaziste stebuklus daro smile.gif Mes samdom kad ateitu i namus (isvengiam ligu, perrenginejimu svetimose patalpose). Kaina didele, 30 lt vienas atejimas. Bet yra uz ka moketi.. 20 - 25 min masazas - apie 10 min manksta.
Buvom pas logopede, kuri specializuojasi maitinimo srityje, nudziugino kad sioje vietoje neturim kol kas problemu... Pamoke kaip perteikti vaikui zodine info, kaip zaisti su lavinamaisiais zaislais, statyti piramides thumbup.gif Paauklejo kad lepinimas - tai beda musu vaikuciams, kad mokytume zodeliu NE, PALAUK. Taip pat mokymas isgirsti zodi ir daryti veiksma, o ne megdzioti judesi smile.gif o po nauju - kulniuosim pas kita logopede, kuri butent dirba jau su kalbinemis problemomis.

Tiesa, mes ortopedinej parduotuvej pirkom kamuoliuka - eziuka masazuokli. Su juo visa nuoga kuneli masazuoju nuo 1 menesiuko. Ypac gerai pedutems, delniukams. Akivaizdziai matosi kaip ji aktyvina, tik riecia pirstukus lotuliukas.gif

Mes irgi miegam miegmaisiuke (supermamu skelbimuose susiradau), dabar laukiam dar vieno turi atsiusti. Labai jau jie patogus smile.gif

Atsakyti
Kai einam pas ortopeda gydytoja raso ant siuntimo,kad yra Toniuko silpni kojyciu raisciai,o apie sanari pirma karta girdziu 4u.gif Ir dabar,kai buvom paskutini karta,tai ortopedineje gydytojas man parode,kai Toniukas ejo basas,kad del sios priezasties kojytes linksta i vidu ir butinai turi buti auksta pakulne batuku.Toniukas ortopedinius batukus nesioja ilgai jau ir tik dabar pastebejau,kad ant paduko po truputi darosi tas islinkimas.Sake gydytojas,kad cia labai ilgas gydymas gali buti.O gal kitiems vaikuciams ir greiciau pasidaro islenkimas.Ir dar pastebejau,kad be ortopediniu batu Toniukui sunkiau eiti.Tada jo kojytes pinasi ir jis krenta.Gal jau priprato prie tu batu ir juose jo kojyte tvirtai laikosi.O del to,kad visi vaikai gimsta pilnapadziai,tai galeciau gincytis,nes kai gime mano mergyte,tai gydytojas pasake,kad pas ja labai grazi kojyte ir su labai graziu islinkimu.Ir nuotraukose kur ji nuogute,tai matosi jos kojytes islinkimas ir ji nebuvo pilnapade mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti