Įkraunama...
Įkraunama...

John Irving gerbėjai

Gal kas nori pirkti Irvingo "Sidro namų taisykles"? Knyga nauja. Parduodu, nes turiu dvi, gavau Kalėdoms dovanų... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
"Sidro namų taisykles" vakar baigiau - patiko thumbup.gif

Dar turiu "Ketvirtoji ranka", skaitysiu vėliau, nes jau pradėjau "Metuose yra 12 vyrų".
Atsakyti
Gal kuri norėtų parduoti "Kol tave rasiu", negalėčiau sau leisti mokėti daugiau nei 20lt verysad.gif lauksiu pasiūlymų į až smile.gif
Atsakyti
Gal kas ir gali skolinti knyga paskaitymui, bet as to niekad nedariau ir nedarysiu.
Man knyga yra vertybe.
O dar kitas dalykas, jog nevisi zmogeliukai vertina knyga. Turiu omeny tai, jog varto lapus riebaluotais pirstais, uzlanksto lapus noredami pazymeti kur skaito ir t.t.
Mano visos perskaitytos knygos lieka kaip naujos.

*nepriimkit to asmeniskai smile.gif

Ouc! gal bibliotekoje butu?
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 05 06, 04:00)
Gal kas ir gali skolinti knyga paskaitymui, bet as to niekad nedariau ir nedarysiu.
Man knyga yra vertybe.
O dar kitas dalykas, jog nevisi zmogeliukai vertina knyga. Turiu omeny tai, jog varto lapus riebaluotais pirstais, uzlanksto lapus noredami pazymeti kur skaito ir t.t.
Mano visos perskaitytos knygos lieka kaip naujos.

*nepriimkit to asmeniskai smile.gif

Ouc! gal bibliotekoje butu?

drinks_cheers.gif
As ir taip darau ir niekam neskolinu,man jos turi kvepeti kaip naujos,perskaitau ir pasidedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 05 06, 12:40)
drinks_cheers.gif
As ir taip darau ir niekam neskolinu,man jos turi kvepeti kaip naujos,perskaitau ir pasidedu biggrin.gif

Butent - turi jaustis spaustuves kvapas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, sulaukem dar vienos J.Irwing knygos - "Naujojo Hampsyro viesbutis". Gal kas jau skaite?
Nekantrauju, kada galesiu nusipirkti ja ax.gif
Atsakyti
O visas kitas skaitei?
Atsakyti
QUOTE(Poison Ivy @ 2009 05 27, 21:37)
O visas kitas skaitei?

Baigiu paskutine "Kol Tave rasiu". O kodel toks klausimas iskilo? Nori mano literaturines zinias patikrinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 05 27, 22:43)
Baigiu paskutine "Kol Tave rasiu". O kodel toks klausimas iskilo? Nori mano literaturines zinias patikrinti? g.gif

Ne, ne, ka Jus, tikrai ne 4u.gif siaip pokalbi palikau, as perskaiciau visas lietuviu kalba, va tik Hampsyras laukia kol sesija baigsis smile.gif kuri labiausiai patiko?
Atsakyti
QUOTE(Poison Ivy @ 2009 05 28, 02:47)
Ne, ne, ka Jus, tikrai ne 4u.gif  siaip pokalbi palikau, as perskaiciau visas lietuviu kalba, va tik Hampsyras laukia kol sesija baigsis smile.gif kuri labiausiai patiko?

Man asmeniskai labiausiai patiko "Malda uz Ovena Mini". Iki siol ji mano megstamiausiu knygu saraso virsuneje. thumbup.gif
Atsakyti
O as skaiciau Nasle vieneriems metams ir man labai patiko. biggrin.gif
Atsakyti