Įkraunama...
Įkraunama...

John Irving gerbėjai

QUOTE(aga1 @ 2010 01 20, 17:13)
"Cirko sunus"? Negirdejau dar tokios, reiks paziureti.

Šitą knygą bibliotekoje buvau užmačiusi, 1998 metų leidimo
Atsakyti
Pirmoji jo knyga kuria as perskaiciau buvo sidro namu taisykles.labai patiko ir uzsikreciau,tada tese nasle vieneriems metams,pasaulis pagal garpa.zadu skaitytis ir kitas jo isleistas knygas nes jau labai intriguojancios,nors kartais gal per daug istemptos.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 01 16, 23:07)
neturiu tik Kol tave rasiu, kažkaip pagailiu, jau dabar mačiau 75 doh.gif

tikrai neverta skaityti, tik sugadinsi nuomone apie irvinga ax.gif visiskai neitikinanti knyga. pagrindinis herojaus, dar budamas mazas berniukas jau sukelia kazkokia antgamtine trauka subrendusioms moterims, kurios jo nori blink.gif kas skaite zino, kad grybienos daug + dar labai istesta knyga apie 900 psl

Atsakyti
QUOTE(vabalas @ 2010 01 25, 00:18)
tikrai neverta skaityti, tik sugadinsi nuomone apie irvinga  ax.gif  visiskai neitikinanti knyga. pagrindinis herojaus, dar budamas mazas berniukas jau sukelia kazkokia antgamtine trauka subrendusioms moterims, kurios jo nori  blink.gif  kas skaite zino, kad grybienos daug + dar labai istesta knyga apie 900 psl

Pritariu. Jei tai būtų pirmoji į mano rankas pakliuvusi šio rašytojo knyga, nebūčiau tapusi jo gerbėja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalas @ 2010 01 24, 23:18)
tikrai neverta skaityti, tik sugadinsi nuomone apie irvinga  ax.gif  visiskai neitikinanti knyga. pagrindinis herojaus, dar budamas mazas berniukas jau sukelia kazkokia antgamtine trauka subrendusioms moterims, kurios jo nori  blink.gif  kas skaite zino, kad grybienos daug + dar labai istesta knyga apie 900 psl

Jei kuri nuspręsite, kad verta ją skaityti, tai parduočiau. Naujutėlė, iš knygyno, su autoriaus autografu. Kainą siųlykite pačios, tereikia, kad sutaptų abiejų lūkesčiai ax.gif . Per AŽ. Klaipėda.
Atsakyti
Kaip noreciau knygos su autoriaus autografu ax.gif
Gaila, bet esu ne Lt ir jau sia knyga turiu. Bet tikrai griebciau, jei tik buciau LT.
Atsakyti
Pries kelias dienas pradejau "Vandens metodas", nu taip jau sunkiai skaitosi blink.gif
Atsakyti
esu perskaičiusi beveik visas jo knygas, bet pačios geriausios mano nuomone yra Sidro namų taisyklės ir Malda už Oveną Minį smile.gif
Atsakyti
Man Pasaulis pagal Garpą ir Našlė vieneriems metams labiau patiko už Sidro namų taisykles
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš šiuo metu pirmą jo knygą skaitau "Sidro namų taisyklės" tiksliau pasileidžiu audio knygą, knygą į rankas ir thumbup.gif turiu nusipirkus Pasaulis pagal Garpą, čia kai nuostabi nuolaida buvo Alma littera knygų klube thumbup.gif
jaučiu kad greit pilnai į Jūsų gretas įsipaišysiu biggrin.gif žinoma, jei priimsit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2010 01 28, 20:33)
Jei kuri nuspręsite, kad verta ją skaityti, tai parduočiau. Naujutėlė, iš knygyno, su autoriaus autografu. Kainą siųlykite pačios, tereikia, kad sutaptų abiejų lūkesčiai  ax.gif . Per AŽ. Klaipėda.

nebeturiu
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2010 02 04, 18:48)
Sveikos  4u.gif
Aš šiuo metu pirmą jo knygą skaitau "Sidro namų taisyklės" tiksliau pasileidžiu audio knygą, knygą į rankas ir  thumbup.gif  turiu nusipirkus Pasaulis pagal Garpą, čia kai nuostabi nuolaida buvo Alma littera knygų klube thumbup.gif 
jaučiu kad greit pilnai į Jūsų gretas įsipaišysiu biggrin.gif žinoma, jei priimsit  drinks_cheers.gif

Na, nezinau man audio knygos nepatinka. Jei skaityti, tai skaityti book.gif . Lapus vartai, jauti spaustuves kvapa ir t.t.
Atsakyti