Skaičiau Kol aš tave rasiu. Nuostabi knyga
Siūlyčiau paskaityti

O kas būtent joje nuostabaus?
aš nepavadinčiau savęs Irvingo gerbėja, bet pasisakysiu
:
"Našlę" skaičiau pačią pirmą, labai patiko, tiesiog "surijau"
"Garpas" - irgi labai patiko, bet mažiau nei "Našlė"
po to sekė "Ovenas Minis", vos pribaigiau, man asmeniški labai nuobodi susirodė
"Ranka" - patiko
"Sidro namų taisyklės" - labai patiko, gal labiausiai iš visų
dabar skaitau kažkur 250 psl "Kol tave rasiu". negaliu sulaukt, kol baigsis. kol kas nei šiokia nei tokia man ši knyga. nieko šokiruojančio, nieko įspūdingo, nieko labai įdomaus, į kažka panašu, kažkur jau skaityta ir tiek ...

"Našlę" skaičiau pačią pirmą, labai patiko, tiesiog "surijau"
"Garpas" - irgi labai patiko, bet mažiau nei "Našlė"
po to sekė "Ovenas Minis", vos pribaigiau, man asmeniški labai nuobodi susirodė
"Ranka" - patiko
"Sidro namų taisyklės" - labai patiko, gal labiausiai iš visų
dabar skaitau kažkur 250 psl "Kol tave rasiu". negaliu sulaukt, kol baigsis. kol kas nei šiokia nei tokia man ši knyga. nieko šokiruojančio, nieko įspūdingo, nieko labai įdomaus, į kažka panašu, kažkur jau skaityta ir tiek ...
sveikos, as turiu Ketvirta ranka, Nasle vieneriems metams galiu keistis skaitymui i kitas KLAIPEDOJE

Aš skaičiau tik "Pasaulis pagal Garpą" ir "Kol tave rasiu". Jau bėgu pirkt atpiginto "Sidro"
. Irvingas sugeba kažkaip įtraukti. Beje, "Kol tave rasiu" pirmieji turbūt 200-300 psl skaitėsi sunkokai, bet gale knygos sugrįžau ir perskaičiau bemaž iš naujo

Sveikos,
Turiu Sidro namų taisykles, labai norėčiau paskaityti "Pasaulis pagal Garpą" ar "Našlė vieneriems metams", tad galėčiau keistis. Kaunas
Turiu Sidro namų taisykles, labai norėčiau paskaityti "Pasaulis pagal Garpą" ar "Našlė vieneriems metams", tad galėčiau keistis. Kaunas

QUOTE(vaivira @ 2008 11 07, 12:28)
Sveikos,

Na, Sidro man nereikia, bet galiu paskolinti Nasle. Vis tiek guli jau keli metai, dulka lentynoje...
Sveikos,
As nusipirkau knyga "Sidro namu taisykles" jau skaitau tai knyga...
Labai noriu filma pasiziureti bet gal kas zinote per kokia programa parsisiusti, o gal kuri ji turite?

Labai noriu filma pasiziureti bet gal kas zinote per kokia programa parsisiusti, o gal kuri ji turite?

QUOTE(kristinaa @ 2008 11 16, 19:14)
Sveikos,

www.intv.ru bet turesi ziuret parsisiust neina, bus rusiskai, kaip tik vakar ziurejau

O gal zinok kaip parsisiust Pasaulis pagal Garpa. niekur nerandu to filmo

Eres, siunčiausi ar tai iš www. mininova.org ar tai iš www.thepiratebay.com, nepamenu tiksliai 
Esu skaičius penkias Irvingo knygas (pagal patikimą surašysiu):
Sidro namų taisyklės (tobula. Filmas irgi patiko, ypač dėl Tobey Maguire. Rekomenduoju)
Malda už Oveną Minį (irgi labai super)
Pasaulis pagal Garpą (patiko knyga, bet filmą, nors ir parsisiunčiau, vis neprisiruošiu pasižiūrėt)
Našlė vieneriems metams (nebloga)
Ketvirtoji ranka (netikus knyga)

Esu skaičius penkias Irvingo knygas (pagal patikimą surašysiu):
Sidro namų taisyklės (tobula. Filmas irgi patiko, ypač dėl Tobey Maguire. Rekomenduoju)
Malda už Oveną Minį (irgi labai super)
Pasaulis pagal Garpą (patiko knyga, bet filmą, nors ir parsisiunčiau, vis neprisiruošiu pasižiūrėt)
Našlė vieneriems metams (nebloga)
Ketvirtoji ranka (netikus knyga)
Esu skaičius Sidro namų taisykles, Našlė vieneriems metams ir Ketvirtoji ranka. Malda už Oveną Minį liko pradėta ir nebaigta. Daugiau nebeskaitysiu. Nusibodo. Po 3 knygų buvo super, ketvirtoj jau tas pats

Aš kol kas "Našlę vieneriems metams" skaitau. Tai mano pažinties su Irvingu pradžia
Knyga netgi labai patraukianti, užvaldė mano mintis. O šiandien pažiūrėjau "The Door in the Floor". Tai šios knygos pirmosios dalies ekranizacija. Nepasakyčiau, kad super, nes jei neskaityčiau šitos knygos, tai filmas būtų kažkiek be ryšio. Bet dabar situacija tokia, kad nepeikiu filmo, nes skaitau knyga ir supratau apie ką, kas ir kaip. Tik nepatiko, kad jame metai ne autentiški ir muzika keliose vietose grojo tokią, kokios nekenčiu.