Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniečių susitikimai

Viskas depresija i sona bigsmile.gif
Kita savaite skelbiu doctor.gif
I priemima prasom registruotis pas habilituota daktara late i a.z
dienos nezinau,kuria bus daugiausia galinciu,tada ir susitinkam.
Atsakyti
Siaip tai Late kalendoriu visoms zadejo...Bet arba neatsimena, kad zadejo, arba neatsimena, kas susitikime buvo lotuliukas.gif
O Speranzai tai pensijos dar kokius 15 metu teks palaukti...Neskubek...O kai pasedesi Z kedeje, tai jau ne savo, o vaiku pensijos pradesi laukti...Zodziu, lauksim ziniu is Kauno... smile.gif
Etera, aciu, kad parvezei...Juk taip toli reikejo eiti....
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2008 12 14, 14:12)
Siaip tai Late kalendoriu visoms zadejo...Bet arba neatsimena, kad zadejo, arba neatsimena, kas susitikime buvo lotuliukas.gif
O Speranzai tai pensijos dar kokius 15 metu teks palaukti...Neskubek...O kai pasedesi Z kedeje, tai jau ne savo, o vaiku pensijos pradesi laukti...Zodziu, lauksim ziniu is Kauno... smile.gif
Etera, aciu, kad parvezei...Juk taip toli reikejo eiti....

Meda,tuoj,geriau registruokis i priemima.Nu tikrai neatsimenu,kad visoms zadejau doh.gif
Atsakyti
Man su priemimu sudetinga sia savaite...Kol kas tik viena laisva diena...Ir ta pati - tradiciskai - ketvirtadienis...Tai as kaip visada - nebent paskutine minute kas nors pasikeis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2008 12 14, 14:56)
Man su priemimu sudetinga sia savaite...Kol kas tik viena laisva diena...Ir ta pati - tradiciskai - ketvirtadienis...Tai as kaip visada - nebent paskutine minute kas nors pasikeis... smile.gif

Gerai ir ketvirtadieni,o i a.z gavai
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2008 12 14, 13:12)

Meda-1 4u.gif
pensija ta tikroji tai daugiau nei po 15 metų bus, bet aš turiu omeny, kai tą amžių nieko nebebus galima daryti, nes laikas jau praėjo...

o dėl Ž kėdės.... va dėl to ir pergyvent pradėjau, kad gal ir neteks joje pasėdėt verysad.gif

klausyk, pagalvojau, kad galėtume kokį vakarą susibėgt... ne nevyno, arbatos ar kavos užtektų ax.gif ką manai?

ir išvis panos, pagalvojau, kad susidarėt klaidingą nuomonę apie mane. maždaug toks super butas... tik aš jau geriau gyvenčiau dviejų kambarių bet normaliai sutvarkytame.... tada kai mb rinkosi, norėjo būtinai trių, kad vaikas turėtų atskirą kambarį....
rašau ir vos nežliumbiu blush2.gif

pilnatis... nieko nepadarysi lotuliukas.gif

Atsakyti
Speranza, as ir kalbejau apie IVF pensija...Taip, kad be panikos...Praeis pilnatis...O tada ir i kede atsisesi...Nepraskyks...O kiek dar laiko Vilniuje busi? Gal ir susibegsime...
Late, aciu, gavau...Reiks kazkaip pagal paskirti tuo kalnedoriumi pasinaudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2008 12 14, 16:53)
Speranza, as ir kalbejau apie IVF pensija...Taip, kad be panikos...Praeis pilnatis...O tada ir i kede atsisesi...Nepraskyks...O kiek dar laiko Vilniuje busi? Gal ir susibegsime...
Late, aciu, gavau...Reiks kazkaip pagal paskirti tuo kalnedoriumi pasinaudoti smile.gif

į kėdę atsisėsiu nebent kai baigsis krizė....
kai sąskaitoje riebus minusas, tai net apie eilinę apžiūrą negali svajoti.... net nežinai kaip pragyvent, nes algos neužtenka padengt skolas...
man baisiausia dėl tos endometrozės... reikės kažką galvoti, nueit pataupius pas normalų gydyt kad paskirtų gydymą....
mano tel nr turi, sugalvosi vakare nors keliom minutėm gali užsukti mirksiukas.gif

Atsakyti
Telefona turiu, bet iki kada busi Vilniuje...Kazkaip tik iki penktadienio zadejai ar blogai supratau?
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2008 12 14, 17:41)
Telefona turiu, bet iki kada busi Vilniuje...Kazkaip tik iki penktadienio zadejai ar blogai supratau?

dar tiksliai nežinau... penkt gal važiuosiu pas mb, o gal ir nevažiuosiu... bet iki švenčių tikrai būsiu Vilniuje. po to.... kaip jau jo didednybė leis... ax.gif

Atsakyti
statau visoms šampano ir maunu į "už miegamojo duru" biggrin.gif
Papildyta:
nieks neįleidžia,blyn.einu tada į savo miegamą verysad.gif šampano irgi nebestatau
Atsakyti
QUOTE(etera @ 2008 12 15, 00:10)
statau visoms šampano ir maunu į "už miegamojo duru" biggrin.gif
Papildyta:
nieks neįleidžia,blyn.einu tada į savo miegamą verysad.gif šampano irgi nebestatau

nėr ko landžioti po svetimus miegamuosius tongue.gif tupi ir tupėk savam lotuliukas.gif

akedite, kada pasiimsi tą fondiu bliūdą ax.gif
Atsakyti