Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

QUOTE(pydarmonas @ 2008 11 23, 23:28)
Laba diena.
As nezinau kur kreiptis ir del ko, bet  as galvoju, kad esu nescia.
Zodziu.
Vyras mane cia uzregistravo jau anksciau. Sake: "del bajerio".

O dabar man tikrai darosi nelabai juokinga, nes nezinau ka daryti.
Reguliariai naudojau kontraceptikus.
Man pradigo menesines..
Ir rytais buna, kad pykina (kartais tenka vemti, kartais - ne).

Isbandziau tuos testus, kuriuos galima nebrangiai nusipirkti. Visis teigiami. As jais nepasitikiu, nes drauge sake, kad jai buvo taip pat su tais testais, bet nestumo nebuvo.

As galvoju pasakyti vyrui ar ne..?
Kiek mes esam snekeje anksciau, jis vaiku nenori ir dar keleta metu nenoretu.
Del to ir bijau.

{aciu savo lietuviu mokytojai, uz pagalba rasant laiska ir uz nuosirduma}

Sveika, manau kad esi nescia,nes jeigu jau menesines dinge ir testas teigiamas,be to jauti negalavimus siokius tokius,tai tada tikrai laukiesi,del ko ir sveikinu thumbup.gif nera ko liudeti. Vyras kad ir sako,kad truputi ankstoka,bet galu gale taves nebutu cia uzregistraves gi, jei nenoretu nei kiek,kda butumet teveliais. O jei vyras galvoja,kad dar ne laikas, tai zinok-tinkamo laiko niekada nerasit,nes visada kaikas atsiras tokio(kraustymasis i naujjus namus, pinigeliu skaiciavimai, darbai nauji ) , del ko atrodys,kad dar nelaikas. Patariu pasakyti vyrui kad laukiesi,pamatysi,busit laimingi augindami maza kudikeli thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Na va, praejo savaitgalis,nebuvo kada prisest prie kompo ax.gif Si savaitgali kaip ir minejau turejo mm ateiti ax.gif ir jos NEATEJO !!!!!!!!! thumbup.gif vakar vakare nuskuodziau i vaistine,nusipirkau du testukus,viena paprastesnis,pasidariau vakare,nieko nerode. tada visa nakti sapnavau desimt sapnu,per kuriuos tai teigiamas tai neigiamas. ryte atsibudus jau nebesupratau kas vyksta,tada pasidariau cup'a ,tai nepatikesit...Kaledu stebuklas ivyko! antra neryski juostele!!!! jega!!! vyrui dar nieko nesakiau,tik tiek,akd vakar sakiau,akd siurprizas jo laukia malonus,nes jis labai nori vaiku blush2.gif ax.gif Tai siandien jau mastau kaip jam pasakyt. vaikstau issisiepus iki ausu,o jis itartinai ziuri i mane lotuliukas.gif bet vakare manau po vakarienes pateiksiu deserta,kaikius sliaustinukus ar dar ka lotuliukas.gif jega!!!! dar netikiu aisku kas vyksta,bet su laiku suprasiu manau ax.gif 4u.gif Na o kadangi sioje temoje rasau,tai apie pozymius: nors ir daug as cia ju anksciau privardinau,visi jie tebegalioja. paskutinemis dienomis,jausmas kad skrandis sustojes,bet valgyt noriu,pilva pamaudzia sipnai, sapnus kvailus sapnuoju, nugara maudzia gan smarkiai,ko anksciau nebudavo ir temperatura laikosi apie 37 (po pazastim) blush-anim-cl.gif2:tiesa,dar su nuotaikom prastai man,nes viena minute verkiu,kita juokiuosi cool.gif o va krutines nepasakyciau kad butu jautri ar labai skausminga... tik kazkiek pasikeitusi... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 24 lapkričio 2008 - 07:31
Sveikutes 4u.gif sveikinimai visoms sulaukusioms II 4u.gif
Noriu ir as pasidalinti savo pojuciais blush2.gif
mmm tureciau sulaukt sios savaites pabaigoj(labai tikiuos,kad nesulauksiu ax.gif ), jau antra savaite jauciu tokius skausmelius,padilgciojimus,tarsi mmm jau atejo doh.gif burnoj kartais toks keistas skonis atsiranda,gerti labai noris,lyg ir viskas 4u.gif turiu nuojauta,kad si menesi gal pasiseke,bet bijau apsigaut,nes is to didelio noro ir nuojauta gali klaidint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2008 11 24, 09:26)
Sveikutes 4u.gif sveikinimai visoms sulaukusioms II 4u.gif
Noriu ir as pasidalinti savo pojuciais blush2.gif
mmm tureciau sulaukt sios savaites pabaigoj(labai tikiuos,kad nesulauksiu ax.gif ), jau antra savaite jauciu tokius skausmelius,padilgciojimus,tarsi mmm jau atejo doh.gif burnoj kartais toks keistas skonis atsiranda,gerti labai noris,lyg ir viskas  4u.gif turiu nuojauta,kad si menesi gal pasiseke,bet bijau apsigaut,nes is to didelio noro ir nuojauta gali klaidint biggrin.gif

na manau,palauk iki mm, o tada testuka pasidaryk 4u.gif siaip ir mane troskina,perkart isgeriu buteliuka negazuoto vandens doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 11 24, 08:35)
na manau,palauk iki mm, o tada testuka pasidaryk 4u.gif siaip ir mane troskina,perkart isgeriu buteliuka negazuoto vandens doh.gif

lauksiu,nes kazkaip nenoriu MB prasyt,kad nupirktu testa,nes zinau,kad sugadinsiu nesulaukus ne mmm dienos doh.gif tai jauc dar lauksiu ir ilgiau kokia savaite,nes ner labai jau reguliarios mano mmm,tik jau nekantrumas si menesi mane pribaigs doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 11 24, 09:29)
Na va, praejo savaitgalis,nebuvo kada prisest prie kompo ax.gif  Si savaitgali kaip ir minejau turejo mm ateiti ax.gif ir jos NEATEJO !!!!!!!!! thumbup.gif vakar vakare nuskuodziau i  vaistine,nusipirkau du testukus,viena paprastesnis,pasidariau vakare,nieko nerode. tada visa nakti sapnavau desimt sapnu,per kuriuos tai teigiamas tai neigiamas. ryte atsibudus jau nebesupratau kas vyksta,tada pasidariau cup'a ,tai nepatikesit...Kaledu stebuklas ivyko! antra neryski juostele!!!! jega!!! vyrui dar nieko nesakiau,tik tiek,akd vakar sakiau,akd siurprizas jo laukia malonus,nes jis labai nori vaiku blush2.gif  ax.gif  Tai siandien jau mastau kaip jam pasakyt. vaikstau issisiepus iki ausu,o jis itartinai ziuri i mane lotuliukas.gif  bet vakare manau po vakarienes pateiksiu deserta,kaikius sliaustinukus ar dar ka lotuliukas.gif jega!!!! dar netikiu aisku kas vyksta,bet su laiku suprasiu manau ax.gif  4u.gif Na o kadangi sioje temoje rasau,tai apie pozymius: nors ir daug as cia ju anksciau privardinau,visi jie tebegalioja. paskutinemis dienomis,jausmas kad skrandis sustojes,bet valgyt noriu,pilva pamaudzia sipnai,  sapnus kvailus sapnuoju, nugara maudzia gan smarkiai,ko anksciau nebudavo ir temperatura laikosi apie 37 (po pazastim) blush-anim-cl.gif2:tiesa,dar su nuotaikom prastai man,nes viena minute verkiu,kita juokiuosi cool.gif  o va krutines nepasakyciau kad butu jautri ar labai skausminga... tik kazkiek pasikeitusi... unsure.gif

Didziausi sveikinimai sulaukus dvieju juosteliu smile.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif dabar tik noreciau nueiti iki daktares,kad padarytu kraujo tyrima ir nustatytu jau kad tikrai nestuke.gif vajej,kaip nesitiki,tai ne tas zodis... g.gif wub.gif
Atsakyti
man vienintelis pozymis buvo - sapnas. susapnavau,kad turiu dukryte...
lygiai po keliu dienu susapnavo kudiki maniskis.
taip supratau,kad as laukiuosi... bigsmile.gif
nestumo testas tai patvirtino.

dabar jau turiu savo mazyte ant ranku 4u.gif
sekmes visoms nestukems 4u.gif
Atsakyti
Sviekutės,

aš tai ča su tokia bėda,paaiškinkit ką reiškia tas pilvo pųtimas,jums tiesiog pilvukas padidėja ar kaip? nes aš tai trečia diena su išpūstais viduriais vaikštau,labai skauda galvą ir blogumas kažkoks,nežinau ar užvalgiau kažko ar čia nėštumo požymis biggrin.gif
Atsakyti
man tai toks jausmas panasus,kaip pries mm ispustas buna pilvukas, arba kazkaip panasiai. gal ir su viduriais susijes maudimas toks blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Raimute su ta antra neryskia juostele atsargiai g.gif .Keista del to,kad neryskios buna jai like keletas dienu iki mm.Bet po mm juosteles buna ryskios.Praeita menesi man taip pat buvo,antra juostele vos matesi,o mm pavelavo savaite verysad.gif .Gal darykis kraujuko tyrimus,bus aiskiau.
Atsakyti
ta antra juostele nera vaiduokline siaip,ji tik ne tokia ryski kaip pirmoji... g.gif bet del kraujo tyrimo tai ir pati galvoju,nes noriu buti tikra ax.gif
Atsakyti