Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

QUOTE(Lenusik-N @ 2008 11 18, 12:59)
Na del tuliko tai ir pas mane po 2 savaiciu pradejo varyti, bet jokiu skausmu nebuvo. Tik daznai i tulikai begiojau ka sekmingai ir iki siol darau  biggrin.gif

Iki mmm liko pora dienu- ziuresim ar tas sisiojimas buvo i gera puse  blush2.gif
Papildyta:
Papildau savo pozymiu sarasiuka:
jau 3 dienos kaip BT laikosi -37.2
sian is ryto pavalgius, ismuse prakaitas ir pasidare bloga, o galiausiai supykino.
tada jau savaite kamuoja pilvo skausmai- tai uzeina paskauda ir praeina, na toks jauskamas kaip mauzia pries mmm. Bet pries mmm man pilvas jeigu pradeda skaudet tai iskarto mmm ir prasideda ir tas skausmas visa diena, o cia gal kokiom pora min. uzeina.
Dar pilvukas biski perdauk ispustas nei paprastai.
Na laukiu rezultato- gal bus teigiamas?  g.gif

Sveikutes. sian mano mmm diena, bet vakar neiskentejau nusipirkau testuka, nes jau tokie pozymiai laikosi. Galvoju jeigu pabusiu ir BT bus vel auksta darysiu ir nelauksiu kol veluos.

Nuspirkau paprasta kasete testuka ir pasidariau smile.gif ir ka galvojate- ilgai laukti nereikejo iskarto isryskejo 2 toros raudonos linijos- merginos mums pavyko as nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusik-N @ 2008 11 21, 08:55)
Sveikutes. sian mano mmm diena, bet vakar neiskentejau nusipirkau testuka, nes jau tokie pozymiai laikosi. Galvoju jeigu pabusiu ir BT bus vel auksta darysiu ir nelauksiu kol veluos.

Nuspirkau paprasta kasete testuka ir pasidariau  smile.gif  ir ka galvojate- ilgai laukti nereikejo iskarto isryskejo 2 toros raudonos linijos- merginos mums pavyko as  nestuke.gif

sveikinu tave tapus nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 21 lapkričio 2008 - 08:00
nu dar bandau save guosti,kad galllll gi visgi pavyyyykoo... bet cia tik giliai sirdi,nees protas sako,kad nieko nebus ir mm ateis... zodziu klausimas: ar ateinant mm dienoms jums tik pilvuka maude,,ar ir toks jausmas prie to maudimo dar kad va jau tuoj tuoj tuoj prasides mm? unsure.gif nes man siandien jau nuo ryto toks jausmas kaip ir pries kiekvienas mm,kad tuoj prasides.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 11 21, 11:54)
nu dar bandau save guosti,kad galllll gi visgi pavyyyykoo... bet cia tik giliai sirdi,nees protas sako,kad nieko nebus ir mm ateis... zodziu klausimas: ar ateinant mm dienoms jums tik pilvuka maude,,ar ir toks jausmas prie to maudimo dar kad va jau tuoj tuoj tuoj prasides mm? unsure.gif nes man siandien jau nuo ryto toks jausmas kaip ir pries kiekvienas mm,kad tuoj prasides....  unsure.gif

Linkiu, kad neprasidetu 4u.gif
Atsakyti
dekoti negalima,nes pasiseks.... 4u.gif
ka tik delfi perskaiciau straipsni ir va ka pirmose eilutese radau parasyta..:Europoje kas 27 sek. atliekamas abortas – 3 tūkst. 200 kasdien. Arba milijonas ir beveik 200 tūkst. per metus.
Baisu,skaudu,liudna. neteisybe....Kodel toms,kurios viska atiduotu uz tai,kad pagaliau taptu nestuke.gif ir susilauktu kudikeliu,daznai nesiseka susilaukti ,ar bent jau taip greit susilaukti.. o va cia kiek daug vaikuciu negimsta,ju atsikrato... angel_sadangel.gif cia ne i tema...tiesiog norejau kazkam parasyt ka perskaiciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 11 20, 22:39)
o man nuojauta tokia stipri,kad sulauksiu mm, o nestuke.gif teks planuoti toliau... esu beveik tuo uztikrinta kad mm ateis. nes net siandien va nuo ryto skauda pilvukas kaip jau kad tuoj tuoj tuoj pasirodys... verysad.gif  doh.gif nors pagal paskaiciavimus tai tik rytoj arba poryt,nes visada arba 27 arba 28 d. mm ateina... verysad.gif

as ir galvojau kad ateis smile.gif bet ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2008 11 21, 17:32)
as ir galvojau kad ateis  smile.gif bet ne  bigsmile.gif

bet tai kad man taip visada buna pries mm, viena diena,ar ta pacia diena,kad va jau jau jau tuoj prades 'laseti' (atsiprasau uz issireiskima blush2.gif doh.gif ), o va siandien nuo ryto toks ir buvo jausmas,kuris nuo pietu pasibaige ir prasidejo nugaros skausmai didesni... ai nebezinau,cia matyt is to noro ir baimes toks depresavimas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 11 21, 06:42)
bet tai kad man taip visada buna pries mm, viena diena,ar ta pacia diena,kad va jau jau jau tuoj prades 'laseti' (atsiprasau uz issireiskima blush2.gif  doh.gif ), o va siandien nuo ryto toks ir buvo jausmas,kuris nuo pietu pasibaige ir prasidejo nugaros skausmai didesni... ai nebezinau,cia matyt is to noro  ir baimes toks depresavimas... verysad.gif

Ar matuoji BT? Jei vis dar auksta laikosi, tai gerai, bet jei viena ryta atsikelsi ir bus nukritus, tai ta diena ir turetu prasideti mmm, ko visai tau nelinkiu. Metus laiko BT matavaus, kol mano ginekologas pasake, kad tai tik laiko gaisininmas. Mmm pradzia man labai tiksliai parodydavo, na o ovuliacija - nelabai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 11 21, 18:42)
bet tai kad man taip visada buna pries mm, viena diena,ar ta pacia diena,kad va jau jau jau tuoj prades 'laseti' (atsiprasau uz issireiskima blush2.gif  doh.gif ), o va siandien nuo ryto toks ir buvo jausmas,kuris nuo pietu pasibaige ir prasidejo nugaros skausmai didesni... ai nebezinau,cia matyt is to noro  ir baimes toks depresavimas... verysad.gif

Na aciu uz sveikinimus flirt.gif As tau patarciau maziau pergyventi, gal tavo zirniukas nenori uzsimegzti blogoi nuotaikoj. Jis noretu pradeti gyvenima geroj atmosferoj. pasisemk geros nuotaikos, maziau galvok apie mm. yahoo.gif victory.gif sokiai.gif Siandiena buvau parodoj vaiku salis, super, thumbup.gif tiek mielu dalykeliu. Nuvaryk, palinksmink save blush2.gif
Atsakyti
o as tai dabar is vis nieko nesuprantu pasiariau pries kelias dienas testa rode vaiduokli o vakar vakare pasidariau easy cup kur sako kad pats geriausias tai rode viena ir jokiu vaiduokliu o pries tai rapipreg dariau ir temp yra via laik nu jauciu prisigalvojus buvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 22, 12:23)
o as tai dabar is vis nieko nesuprantu pasiariau pries kelias dienas testa rode vaiduokli o vakar vakare pasidariau easy cup kur sako kad pats geriausias tai rode viena ir jokiu vaiduokliu o pries tai rapipreg dariau ir temp yra via laik nu jauciu prisigalvojus buvau g.gif

tas easy cup is 4 testu, kuriuos dariausi, prasciausiai rode vaiduokli, nors pagal aprasyma, tai atseit jau jis jautriausias, geriausias ir visaip kaip kitaip puikiausias smile.gif man geriausiai Instant view. Man rodos toks pavadinimas.
O jei atvirai, tai tie testai su savo vaiduokliais tiek sumaisties inesa. Kazkaip nesuteikia normalaus tikrumo ir asikumo jausmo. As neiskenciau ir nuvaziavau pasidaryt kraujo tyrima i geromeda. Tik 27 lt, dvi valandos ir zinai rezultata smile.gif
linkiu sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Breta: 22 lapkričio 2008 - 11:43
Aciu uz raminamus zodzius:) zinot, man siandien prasviesejo truputi protelis ir pradejau su juoku jau i savo isterijas ziuret,nes jeigu jau net sapnuot prdejau kad nelaukiau nelaukiau mm,o jos vistiek atejo,tai jau nukvakimo riba perzengta manau lotuliukas.gif zodziu siandien arba ryt turi mm ateit,gyvenu toliau,megaujuosi savaitgaliu ir tiek. O del testuku,tai esu prisiskaiciusi kad vienoms tas puodukas geriausiai parode nestuma,kitoms after 10, kitoms dar vel koks. cia matyt priklauso nuo kiekvienos organizmo jau,kuris testukas geriausiaiparodys. galu gale jeigu jau parode vaiduokliuka, manau reikia eiti daryti kraujo tyrimo 4u.gif
Atsakyti