Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

QUOTE(Nijoliuks @ 2009 02 13, 15:26)
Sveikos,
as laukiuosiu.  thumbup.gif .Vaikeli planavom jau seniai, bet kadangi turiu hiperprolaktinemija tai nebuvo lengva pastoti. Hormonus geriau beveik 6 metus, buvau praradusi bet kokis vilti, jau su vyru galvojom apie isivaikinima. Bet manau kad mums padejo kelione i thailanda, daug kas sako kad pakeitus klimatai r visas salygas yra galimybe pastoti. Kadangi menesiniu ciklas pas mane buvo nereguliarus tai kada ovuliacija nelabai zinojau tai bandem ir bandem. Ir stai laime pries 2 dienas pasidariau testa ir 2 juosteles. Laimes pilni namai. Tad nunusiminkit merginos viskas imanoma svarbiausia tuo tiketi.  nestuke.gif

didziausi sveikinimai 4u.gif lengvo nesiojimo ir gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos !

Didziausi sveikinimai Nijoliuks nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2009 02 13, 12:41)
22 ciklo diena dariausi, kazkaip vis nuojauta didele buvo, kad tikrai nestuke.gif , o vakar po neigiamo ir siandien jau apsipratau, kad ne. smile.gif

Oi labai anksti 4u.gif dar biskuti pakentek smile.gif
Atsakyti
o man reikia vynioti i vaistine,dar viena testa nusipirkti.
Atsakyti
aciu visiems. ir sekmes ir lengvo pasisekimo visoms.
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2009 02 13, 15:26)
Oi labai anksti  4u.gif dar biskuti pakentek smile.gif

Siaip jei esu nestuke.gif , tai turetu buti virs menesio (nuo tada MB isvykes) ir NT jau turetu, kaip suprantu rodyti kazka, pirmasis vaiduokliuka lyg rode, o vakarykstis nieko, praita menesi mmm sulaukiau, ziuresiu, kas bus si menesi. bigsmile.gif
Atsakyti
man pirmas pozymis daznas slapinimasis, jis net ankstesnis nei teigiami testo rezultatai smile.gif
Atsakyti
mano pirmasis požymis 13 DPO (tą dieną, kai mm turėjo man prasidėti) : skausmas kairėj krūty, o po to ir visa krūtinė labai jautri ir skausminga ir padidėjus. Šiaip maniau, kad čia tuoj pramuš mm. O jau kiek vėliau buvo popietinis žiovulys ir toks keistas mieguistumas.
Atsakyti
Ar gali buti, kad pakeitus klimata ir laiko zona dingti mmm ne del nestumo?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Baigiu patikėti, kad jau nestuke.gif dar prieš mmm apimdavo šleikštulys, apetitas apmažo, kažkodėl nebesinorisi bulvių, o kuo daugiau daržovių, skaudena šoną, vakare ypatingai ir pilvą tempia, mmm jau vėluoja savaitę, bet NT darytas prieš 4 dienas rodė I, tad matuoju BT, jau kelintas rytas 36,9, ryte MB sakau jau pradedu tikėti, kad tikrai galiu būti nestuke.gif vaikas planuotas ir laukiamas, jei tikrai pavyko, tai iš antro ciklo wub.gif

Su meilės diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(violiuke @ 2009 02 14, 04:45)
Ar gali buti, kad pakeitus klimata ir laiko zona dingti mmm ne del nestumo?

manau,kad gali, bent jau man buvo uzsitese 2 sav, jau paslapcia dziugavau,kad nestuke.gif , bet deja...
Atsakyti
Labas mergytes smile.gif
pakonsultuokit ir mane: su vyru nesisaugom 3 menesiai, pirmaji nesisaugojimo menesi prasirgau mm, antrasios mm buvo tik 3 dienos (is 5) ir nedaug tepliojo. Dabar laukiu kovo 1 menesiniu, bet vis kazkas jauciasi kairiajame sone, o ypac mylintis, testa pasidariau per praeitas mm, nes negausiai tepliojo ir buvo neigiamas. Kazkas cia ne taip, pries 2 menesius buvau pas gine, jokiu uzdegimu, cistu nerado. Gal kam taip buvo? Tas skausmas kairiam sone, tai toks ne skausmas, bet kazkoks tempimas, keistas jausmas. Gali taip buti susije su nestumu?
Atsakyti