Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

as is tu neplanuojanciu ir dar nelaukianciu bent puse meteliu. esam vede,bet perkam neirengta nama,darbe sunki padetis tai mane geriau paguoskit,kad cia ne nestumo pozymiai!
mm prasidejo anksciau visa savaite,sirgau 4 (is 6),pirma buvo gausi,o poto gleivetos,lyg kiausinio baltymas,kraujuotos,be skausmo ir negausios. Krutine stipriai padidejusi ir jautri. nepatogumas pilvo apacioj,lyg uzdegimas!! jautresne kvapam ir maistui lyg pries menesines. nesimatavau temperaturos,bet dariausi NT,neigiamas,net vaiduokliuko nera! gal dar per anksti,o gal man taip koks uzdegimas?
gyvenu ne LT,todel vietiniais daktarais nelabai pasitikiu verysad.gif
Atsakyti
Kazkaip ankciau man irgi vaidendavosi visi nestumo pozymiai.Bet kai tikrai pastojau is kart supratau kad laukiuosi, TO nesumaisysi su uzdegimu ar pykinimu kai nenescia ir ttt...na bent man taip. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif Paskutines dvi Jusu zinutes man tinkamos.. Esu dideliam nerime, nes bijau, kad nebuciau nescia. Pozymiai: pries 3 savaites pradejau slapintis daznai, net nakti keldavausi, pusle pilna budavo, suvartojau Uvamin (nuo slapimo pusles uzdegimo) ir praejo negalavimai. Bet atsirado pilvo apimties padidejimas, kuris ryte buna mazesnis, dienos eigoje padideja. Pilvo apacios maudimas, tempimas. Pralaukiau 2 savaites, nepraejo- nuejau pas daktare- ji sako gal kazkoks uzdegimas ir nusiunte pas ginekologe. Pas ja eisiu po geros savaites, nes eiles. O pries 5 dienas turejo menesines prasidet. Kas baisiausia- ju nera. O man niekada nebuvo, kad jos veluotu ar is vis nebutu. Ir dar krutine labai jautri pasidare ir kazkiek padidejo. Hmm, na jau nori nenori itari nestuma, bet pasidaiau testa (juostele) ir neigiamas. Dabar vaikelio tikrai nenoriu ir nelaikas jam dar. Hormonu nenaudoju. Kaip manot ar verta man dar itarinet nestuka, ir vel nestumo testus darytis iki ginekologes konsultacijos? 4u.gif Atsiprasau uz daug prirasymo, bet labai neramu verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva*: 16 vasario 2009 - 19:41
QUOTE(Ieva* @ 2009 02 16, 20:36)
Sveikos, mergaites 4u.gif Paskutines dvi Jusu zinutes man tinkamos.. Esu dideliam nerime, nes bijau, kad nebuciau nescia. Pozymiai: pries 3 savaites pradejau slapintis daznai, net nakti keldavausi, pusle pilna budavo, suvartojau Uvamin (nuo slapimo pusles uzdegimo) ir praejo negalavimai. Bet atsirado pilvo apimties padidejimas, kuris ryte buna mazesnis, dienos eigoje padideja. Pilvo apacios maudimas, tempimas. Pralaukiau 2 savaites, nepraejo- nuejau pas daktare- ji sako gal kazkoks uzdegimas ir nusiunte pas ginekologe. Pas ja eisiu po geros savaites, nes eiles. O pries 5 dienas turejo menesines prasidet. Kas baisiausia- ju nera. O man niekada nebuvo, kad jos veluotu ar is vis nebutu. Ir dar krutine labai jautri pasidare ir kazkiek padidejo. Hmm, na jau nori nenori itari nestuma, bet pasidaiau testa (juostele) ir neigiamas. Dabar vaikelio tikrai nenoriu ir nelaikas jam dar. Hormonu nenaudoju. Kaip manot ar verta man dar itarinet nestuka, ir vel nestumo testus darytis iki ginekologes konsultacijos? 4u.gif Atsiprasau uz daug prirasymo, bet labai neramu  verysad.gif  4u.gif

Ieva*,

beabejo, ka tu isvardinai dabar, tai labai panasu i nestumo pozymius (bent jau merginos taip raso),bent jau man pries mmm panasiai visuomet buna,iskaitant net ir daznesni slapinimasi. Manau,kad dar palauk keleta dieneliu ir daryk nestumo testa, jei jis neigiamas ir nesulauksi mmm pasikonsultuok su savo gine, gal turi kitu problemu, gal koks uzdegimukas uzkibo... g.gif
Atsakyti
Na, kai aš iš tikro pastojau, tai požymiai buvo 100kart stipresni už manomą nėštumą: labai greit pavargdavau, pylė šaltas prakaitas, užeidavo apsivalgymo priepuoliai, laksčiau į tualetą ne tik dėl puslės, bet ir pilvuką kaip reikiant suko, buvo ryškus tempimas pilvo apačioje ir aišku netrukus paaiškėjo, kad nesusergu. smile.gif O nuo 5-6 savaitės prasidėjo ir smagioji toksikozė... doh.gif
Atsakyti
Man kolkas veluoja tik 3-ią dieną mmm, bet šiandien testas parodė < 0... Pirkau kasete Vital Pro ar kažkas tokio, bet dariau jį vakare, nes nebuvo parašyta, kad tik ryte reikia daryt... smile.gif Be apsaugų MB buvo manyje kaip tik per vaisingiausias deinas, bet tai sekso be apsaugų nebuvo.. Susirūpinau tik dėl to, kad kažkaip keistai oraganizmas elgiasi... Pastoviai noriu valgyti ir tik gerą maistą (ko ankšiau tikrai nebuvo), pykina (nors manau iki kokios 5 sav. neturi pykint, o man jei ir būtų, tai tik kokia 3ia sav.), į WC dažnai begioju ir miegu dieną... Užmiegu tiesiog svečiuose blink.gif lotuliukas.gif Šiandien pamaudė pilvo apačią, tai gal mmm artėja, net nežinau... g.gif O beje smarkiai padidėjęs apetitas gali būti nėštumo požymis? Nors tikriausiai ne nėščia, tik atrodo.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamiroquai: 16 vasario 2009 - 20:58
o kaip del mano mmm g.gif man nevelavo, o kaip tik savaite per anksti ir labai jau keistos buvo? ir poto nepraina krutu putlumas ir jautrumas! skauda pilvo apacia pastoviai!! matavausi temp,39.8!
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2009 02 16, 22:33)
o kaip del mano mmm g.gif  man nevelavo, o kaip tik savaite per anksti ir labai jau keistos buvo? ir poto nepraina krutu putlumas ir jautrumas! skauda pilvo apacia pastoviai!! matavausi temp,39.8!

Cia ne nestumas, o del MDU arba gonokoku eik tirtis. Tokia temperatura jau ne nestumas..
Atsakyti
QUOTE(Adrė @ 2009 02 16, 22:49)
Cia ne nestumas, o del MDU arba gonokoku eik tirtis. Tokia temperatura jau ne nestumas..

Na kaip rodo merginu is BT matavimo temos rezultatai, pastojama ir su 39 temperatura ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2009 02 17, 07:58)
Na kaip rodo merginu is BT matavimo temos rezultatai, pastojama ir su 39 temperatura ax.gif

nusisnekejau vakar blush2.gif man 36.8 buvo! o siandien 36.6! tikiuosiu praktika nerodo,kad galiu lauktis prie tokios temperaturos unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2009 02 17, 11:44)
nusisnekejau vakar blush2.gif  man 36.8 buvo! o siandien 36.6! tikiuosiu praktika nerodo,kad galiu lauktis prie tokios temperaturos unsure.gif  ?

Na mazoka aisku, bet .. viltis mirsta paskutine:) 4u.gif
Atsakyti
Ivairiai buna, vienai taip kitai taip, bet manau testas vistiek neklysta, jei jis daromas ne per anksti smile.gif
Atsakyti