Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

QUOTE(Simis @ 2008 11 12, 23:35)
Pasidariau rytini testa - teigiamas  smile.gif  ax.gif

Papildyta:
tiesa, buvo dar vienas pozymis - keleta dienu pilva labai skaudejo (siek tiek auksciau nei kad buna per mm, toks i apendicito skausma panasus, net sunku paaiskint  mirksiukas.gif  )

Sveikinu!!! 4u.gif thumbup.gif

Man siandien kaip tik 28 ciklo diena, vis begu i tulika ziuret ar neprasidejo mmm, krutine lyg ir didesne, pamaudzia pilvo apacia - zodziu viskas lygiai taip pat, kaip ir pries eilines mmm, kuriu as labai nelaukiu jau metai laiko, o jos vis ateina ir ateina...
Beje, mano ginekologas patare nebematuoti bazines temperaturos, nes tai visiskai atgyvena ir greitai apie tai bus galima tik vadoveliuose ir muziejuose pamatyt blink.gif O as tiesiog religingai visus metus temperatutra matuodavau, ne karto nepraleisdavau. Patare geriau naudoti ovuliacinius testukus. Si menesi tamperaturos nematavau, stengiausi negalvoti apie tai, bet vistiek po ovuliacijos kasdien apie tai pamastydavau g.gif
Kaip tik si menesi labai noreciau nestuke.gif , nes labai jau norim liutuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Canadiene @ 2008 11 13, 08:37)
Sveikinu!!!  4u.gif  thumbup.gif

Man siandien kaip tik 28 ciklo diena, vis begu i tulika ziuret ar neprasidejo mmm, krutine lyg ir didesne, pamaudzia pilvo apacia - zodziu viskas lygiai taip pat, kaip ir pries eilines mmm, kuriu as labai nelaukiu jau metai laiko, o jos vis ateina ir ateina...
Beje, mano ginekologas patare nebematuoti bazines temperaturos, nes tai visiskai atgyvena ir greitai apie tai bus galima tik vadoveliuose ir muziejuose pamatyt  blink.gif O as tiesiog religingai visus metus temperatutra matuodavau, ne karto nepraleisdavau. Patare geriau naudoti ovuliacinius testukus. Si menesi tamperaturos nematavau, stengiausi negalvoti apie tai, bet vistiek po ovuliacijos kasdien apie tai pamastydavau  g.gif
Kaip tik si menesi labai noreciau  nestuke.gif , nes labai jau norim liutuko  blush2.gif

geras apie BT dauguma cia matuoja blush2.gif OT kiek darei? kiekviena diena?
Atsakyti
Ovuliacinius testus dariausi ir anksciau, kai dar BT matavaus, bet jie gana brangus, tai kaip kada pinigu nepagailedavau, tai ir pirkdavau, nes vieno testuko dazniausiai neuztenka, pradedavau "testuoti" 12 ciklo diena, bet dazniausiai teigiamas budavo 13 d, o kartasi sunaudodavau kokius 4 ir nieko nerodydavo unsure.gif
Uz Atlanto jie kainuoja apie 45 $, yra 7 testai viename pakelyje, geriausi, kaip man ginekologas sake, yra "Clearblue".
O del BT matavimo, tai sake, kad tipo gaunasi rutina, vien apie tai ir galvoji, kiekviena ryta pradedi nuo tos minties, bla bla bla, ir dar ne visai patikima.

Koks gyvenimo paradoksas - kai buvau jauna, laukdavau tu menesiniu kaip nezinau ko, kaitindavaus karstoj vonioj, kad tik greiciau jos pasirodytu, o jos kaip tycia veluodavo ir ivarydavo stresa - o vdrug, neduok dieve, uzkibau. O dabar kai jau virs 35, tu mmm visai nelaukiu, bet jos, bjaurybes, pasirodo, ir dar kartais anksciau nei reiktu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simis @ 2008 11 13, 01:35)
Pasidariau rytini testa - teigiamas  smile.gif  ax.gif

Papildyta:
tiesa, buvo dar vienas pozymis - keleta dienu pilva labai skaudejo (siek tiek auksciau nei kad buna per mm, toks i apendicito skausma panasus, net sunku paaiskint  mirksiukas.gif  )

YES!!!! Sveikinu! Kaip smagu! Linkiu gero nestumo ir sekmingai isnesiot!!! Valioooo!
Papildyta:
QUOTE(Belekoke @ 2008 11 13, 04:55)
reik pagalbos...  blush2.gif
jau visa savaite atrodo, kad sustojes skrandis, maudzia pilvo apacia irr skauda krutine....  o kvapai kaip erzina.. kaip ir visi pozymiai sakytu kad gali buti  nestuke.gif ... bet nestumo testas kaip neigiamas taip neigiamas....  doh.gif
seimos gydytoja aiskino, visi pykinimai ir t.t. gali prasideti net nuo pirmos nestumo dienos... gal esat kas su tuo susidure?
labiausiai bijau, kad cia is to didelio noro buti  nestuke.gif  neprasidetu sitie visi pojuciai  4u.gif

Kaip pirma syki pastojau (nors ir persilerido 12sav.), mano pats pirmasis pozymis buvo tai kad skrandis sustojo. O kada tau turejo but mmm? Gal dar anksti testui rodyt?
Papildyta:
QUOTE(savas angelas @ 2008 11 13, 05:47)
sveikos  4u.gif  as irgi noriu pasidalint mmm veluoja 3 dienas skauda papukus, pilvo apacia taip nemaloniai traukia, daznai lakstau i tulika, meguista visa diena jauciuos,BT virs 37. dariau testa parode neigiama. ar tai gali buti nestumas?

O testa rytini darei?
Atsakyti
Canadiene, o jie nera labai jautrus tie blue?
Atsakyti
O mano pirmi pojuciai: skauda pilva sonose, krutine padidejo, bet zymiai daugiau negu pries mmm, ir labai jau skauda unsure.gif , padidejo visa ismira turbut lotuliukas.gif pasidariau testa-2 juosteles, rytoj einu pas gin., laukiu geru naujienu, bet baisu del skausmo pilve, kazyn, ar taip turi but... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2008 11 13, 15:30)
O mano pirmi pojuciai: skauda pilva sonose, krutine padidejo, bet zymiai daugiau negu pries mmm, ir labai jau skauda unsure.gif , padidejo visa ismira turbut  lotuliukas.gif  pasidariau testa-2 juosteles, rytoj einu pas gin., laukiu geru naujienu, bet baisu del skausmo pilve, kazyn, ar taip turi but... doh.gif

4u.gif sveikinu! Gerai kad pas daktare ryt eini, tai paklaust pas ja galesi del skausmo. Ziurint ko gero kiek didelis tas skausmas. Gimda juk pleciasi, vyksta implantacija tai truputi ko gero turetum jausti. dilgciojimas sonuose ir tempimas normalu man rodos.
Atsakyti
man pirmas pozymis su abiem nestumais buvo butent tai kad uzsmiro kava, nebegalejau nei i burna paimti doh.gif jau kai su antru tai pajutau - supratau kad laukiuosi ir be nestumo testo biggrin.gif
Atsakyti
mm turi but tik kitos savaites gale... doh.gif
snd vel dariau testa, bet kaip nieko taip nieko... o visi simptomai niekur nedingsta g.gif
Atsakyti
Na o mes jau ketvirta menesi bandom pastot ir kiekviena is siu menesiu i foruma rasineju apie pozymus,vis viliuosi kad pastojau. ko tik nebuvo:pykino,kvapsujauciau visokius,net garstycios beskonio viena kart buvo,ir t.t. kas menesi vis kiti pozymiai. doh.gif ir vis tekdavo nusivilt. unsure.gif taigi aprasau sio menesio keistuosius 'nestumo pozymius' ,apie kuriuos jau buvau nusprendusi neberasyt ir nebegalvot,tiesiog gyvent ir laukt blush2.gif ax.gif si kart po ovuliacijomaude pilvo apacia(kaip ir kas menesi), galva skaudejo, rytais ir vakarais sleikstulys dabar jau trecia diena uzeina, krutine kaip ir visada tokiu laiku laukiant mm,skausminga ir jautroka, bet va naujasis pojutis tai tas pilvo apacios maudimas kas dien auga ir pleciasi i pati pilva. kaip va ir rase kelios forumietes (Simis kiek pamenu ir dar vienos nepamenu niko,atleiskit doh.gif blush2.gif ) tai toks skausmas sunku apibudint,sakytum pernugara,apendicita,gimda ir skrandi pereinantis...nu zodziu. sakytum pilvas issiputes toks,net matosi... iki mm dar 8-9dienos,tai va idomu jau kaip si menesi bus. Nors stengiuosi neprisisvajoti jau,nes labai skaudziai kelis kartus jau teko nusivilt,kai perdaug prisisvajodavau,kad JAu doh.gif ax.gif
tiesa dar i wc truputi dazniau einu,antra naktis keliuosi ir einu, bet cia irgi gali buti daug priezasciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 14 lapkričio 2008 - 14:59
QUOTE(Pifukas @ 2008 11 13, 12:05)
Canadiene, o jie nera labai jautrus tie blue?

o kaip suprasti "jautrus"? blush2.gif
Tik slapimas turi buti ne rytinis, kaip kad NT, bet dieninis, 4 val neini i tulika ir po to testuojasi biggrin.gif

Beje, vakar turejau sulaukti mmm, bet taip ir nesulaukiau, nervus tik tampo...Bet NT nusprendziau dar nedaryt, nes tik pinigu ismetimas, nors per 1 metus padariau tik 2 testus cool.gif

Pilva pamaudzia, kaip pries mmm ir labai nervinga tapau - nu grynai PMS pozymiai
Atsakyti
Perskaiciau visus penkis jusu prirasytus puslapius.Nusiraminau.Pasirodo as neviena tokia.Vaikeliui pirmiausiai psicologiskai reikia psiruosti, nes kitaip ir "stogas gali nuvaziuot".As kaip ir dauguma is jusu, vis atsiradus naujiems pojuciams, kuriu anksciau nebuvo [arba as ju nepastebejau], galvoju kad esu nescia.Jua net nusibodo tuos nestumo testus pirkt... verysad.gif vis norisi, vis tikiesi...va savaitgali buvau turguje, pamaciau specialius rubus nesciosioms, tai galvojau apsiverksiu vietoj.o dar nedaug laiko planuoja, antras menuo [po septyniu metu KT vartojimo], gal todel man dabar kitokie pojuciai, nes organizmas kencia be KT.Nezinau...Tiesiog siulau visoms laikytis, Jus nevienos, tokiu musu daug.....kada nors mus visas aplankys laime nestuke.gif
Atsakyti