Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

QUOTE(neringuskinas @ 2008 11 16, 09:08)
Perskaiciau visus penkis jusu prirasytus puslapius.Nusiraminau.Pasirodo as neviena tokia.Vaikeliui pirmiausiai psicologiskai reikia psiruosti, nes kitaip ir "stogas gali nuvaziuot".As kaip ir dauguma is jusu, vis atsiradus naujiems pojuciams, kuriu anksciau nebuvo [arba as ju nepastebejau], galvoju kad esu nescia.Jua net nusibodo tuos nestumo testus pirkt... verysad.gif vis norisi, vis tikiesi...va savaitgali buvau turguje, pamaciau specialius rubus nesciosioms, tai galvojau apsiverksiu vietoj.o dar nedaug laiko planuoja, antras menuo [po septyniu metu KT vartojimo], gal todel man dabar kitokie pojuciai, nes organizmas kencia be KT.Nezinau...Tiesiog siulau visoms laikytis, Jus nevienos, tokiu musu daug.....kada nors mus visas aplankys laime nestuke.gif

Nenusimink, is tiesu musu cia daug tokiu. 2 men tai labai mazai, mes jau metai planuojam ir nieko, bet vilties neprarandam, nors ilgai "moraliskai" ruosemes, bet kai susiruosem ir is pirmo karto neuzkibo, tai niekaip negalejau patiket, pasidariau nestumo testa ir vistiek netikejau smile.gif Kai pradejo teplioti, save raminau, kad greiciausia "implantuojasi", todel ir tepa...Kaip sakoma "viltis mirsta paskutine"...

Rekomenduoju pasiskaityt "Mano istorija: tyrimai, gydymas, tik faktai, be diskusijų ir komentarų"; labai smagu, kai skaitai kiek visko isgyventa, kiek metu laukta ir pagaliau sulaukta stebuklo. Net verkiau...

O mano anksciau sioje temoje aprasyti "nestumo pozymiai" jau baigesi siandien pradejus teplioti verysad.gif , bet po metu bandymu, jau zinau, kad tai ne implanatcija lotuliukas.gif

Linkiu visoms greiciau pajusti pirmuosius, tikruosius nestumo pozymius, netgi jei tai bus pats slyksciausias pykinimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2008 11 16, 20:08)
Perskaiciau visus penkis jusu prirasytus puslapius.Nusiraminau.Pasirodo as neviena tokia.Vaikeliui pirmiausiai psicologiskai reikia psiruosti, nes kitaip ir "stogas gali nuvaziuot".As kaip ir dauguma is jusu, vis atsiradus naujiems pojuciams, kuriu anksciau nebuvo [arba as ju nepastebejau], galvoju kad esu nescia.Jua net nusibodo tuos nestumo testus pirkt... verysad.gif vis norisi, vis tikiesi...va savaitgali buvau turguje, pamaciau specialius rubus nesciosioms, tai galvojau apsiverksiu vietoj.o dar nedaug laiko planuoja, antras menuo [po septyniu metu KT vartojimo], gal todel man dabar kitokie pojuciai, nes organizmas kencia be KT.Nezinau...Tiesiog siulau visoms laikytis, Jus nevienos, tokiu musu daug.....kada nors mus visas aplankys laime nestuke.gif

Sunkiausia yra negalvot apie galima nestuke.gif , kai to taip nori ir lauki... As jau net pesimistiskai pradejau i visa tai ziuret, nors kai pasiskaitai forumuose,tai supranti,kad bandymas pastoti dar visai netiek ir daug laiko uztrunka mums. Puikiai tave supranjtu,del tokios reakcijos pamacius nestukems skirtus drabuzius 4u.gif Neisgyvenk taip ir nusiramink (kiek tik tai yra imanoma), Vistiek ateis ta diena,kai testukas II parodys thumbup.gif Galu gale gi jei tiek meteliu KT vartojei ir nesenei nutraukei,tai turi praeit kazkiek laiko,kol atsistatys visas organizmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2008 11 16, 10:08)

As ir geriau apie 7 metu KT tai visuos tuos metus nezinojau ka reiskia pilvo skausmai o va dabar atrodo kad kieviena menesi laukiuos iki mm doh.gif dabar ir laukiu mm ant dienu blink.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš pas jus naujokė, man po iui 4 dienos, kaip parasidėjo po O mausti abu šonus niekaip nesibaigia, gal tai į gera nestuke.gif Gal kurei taip buvo su gera pabaiga
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ar gali jaustis nestumo pozymiai 12 dienu po smileysex.gif ? nors pati tuo abejoju, bet kazkaip nutariau uzklausti blush2.gif mane pradejo labai i wc varineti....kartais toks jausmas, kad slapimo pusles uzdegimas, nes buna kad suskausta slapinantis doh.gif ir toks kartais jausmas islieka po slapinimosi, kad tikrai turiu uzdegima, bet tai praeina ir vel nieko....kita diena vel koki karta tas pats pasitaiko....ir vel praeina doh.gif nzn, gal kokia infekcija? siaip esu skaiciusi, kad buna toks jausmas kaip slapimo pusles uzdegimas - nestumo pozymis.....paciai sunku patiketi, bet faktas yra faktas....beje ir pabere....o dar kazkaip pilvo apacia kartais keistai maudzia kaip pries mmm, pilva suka kartais....plius dar tas tepimas, kuris buvo atsirades praejus 4-5 dienom po smileysex.gif ....siaip smileysex.gif buvo po mmm (na dar tepe tas 2 dienas paskutines)....bet po to viskas svaru....o praejus kokiom 3 dienom po to tepimo (4-5 dienos butu po smileysex.gif ) vel pradejo tepti...patepliojo keleta dienu ir praejo, o tada pradejo i tuoleta vaikyt doh.gif nzn, gal kokia infekcija cia tuno pas mane, net neisivaizduoju....gal kam taip buve? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Na man mm turejo prasideti penktadieni , bet kolkas nieko bigsmile.gif paskauda vis sonus bet vos vos ax.gif o daugiau jokiu pojuciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 11 17, 23:33)
sveikutes 4u.gif ar gali jaustis nestumo pozymiai 12 dienu po  smileysex.gif ? nors pati tuo abejoju, bet kazkaip nutariau uzklausti blush2.gif  mane pradejo labai i wc varineti....kartais toks jausmas, kad slapimo pusles uzdegimas, nes buna kad suskausta slapinantis doh.gif ir toks kartais jausmas islieka po slapinimosi, kad tikrai turiu uzdegima, bet tai praeina ir vel nieko....kita diena vel koki karta tas pats pasitaiko....ir vel praeina doh.gif nzn, gal kokia infekcija? siaip esu skaiciusi, kad buna toks jausmas kaip slapimo pusles uzdegimas - nestumo pozymis.....paciai sunku patiketi, bet faktas yra faktas....beje ir pabere....o dar kazkaip pilvo apacia kartais keistai maudzia kaip pries mmm, pilva suka kartais....plius dar tas tepimas, kuris buvo atsirades praejus 4-5 dienom po smileysex.gif ....siaip smileysex.gif buvo po mmm (na dar tepe tas 2 dienas paskutines)....bet po to viskas svaru....o praejus kokiom 3 dienom po to tepimo (4-5 dienos butu po smileysex.gif ) vel pradejo tepti...patepliojo keleta dienu ir praejo, o tada pradejo i tuoleta vaikyt doh.gif nzn, gal kokia infekcija cia tuno pas mane, net neisivaizduoju....gal kam taip buve? g.gif  4u.gif

Na del tuliko tai ir pas mane po 2 savaiciu pradejo varyti, bet jokiu skausmu nebuvo. Tik daznai i tulikai begiojau ka sekmingai ir iki siol darau biggrin.gif

Iki mmm liko pora dienu- ziuresim ar tas sisiojimas buvo i gera puse blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lenusik-N @ 2008 11 13, 09:57)
Sveikutes,

kaip faina paskaitysi, kad si menesi tiek dauk galimu nestukiu  thumbup.gif  Ir visos laukiame veluojanciu mmm - saunu, kartu drasiau  4u.gif

As irgi laukiu savo veluojanciu, bet dar savaite iki ju liko  verysad.gif  Greiciau noretusi, kad laikas bektu, bet kantrybes...

Taigi apie pozymius: po 2 sav. pradejau lakstyti i tulika- galvojau , kad persalau(bet negalejau ) tai iki siol niekas nesikeicia- lakstau i tulika kaip niekad. Nakti atsikelt i tulika- sventa pasidare, o taip miego norisi. Dabar jau krutine pasidare jautri, net vienos biski matosi, ko anksciau nepastebejau, tada vakar ziauriai pradejo skaudet pilva (arba skrandi, na toje vietoje). Kas lecia nuovargio- tai cia topas- ateinu , nukrentu ir miegu  biggrin.gif arba pavargstu nuo to kad duse isploviau galva, tai jau feno i rankas pakelt jegu nerasta. Dar tokia nuotaiku kaina- tai as pikta ant visu tai juoko priepolis, o vakar skaiciau super mamu forume gimdymo istorijas- verkiau, ko anksciau turbut nedaryciau. Va tokie pozymiai  biggrin.gif
Tai lauksiu kitos savaites galo ir ziuresim ar sie pozymiai nesciosios ar tik labai jau lialiuko norisi  g.gif

Papildau savo pozymiu sarasiuka:
jau 3 dienos kaip BT laikosi -37.2
sian is ryto pavalgius, ismuse prakaitas ir pasidare bloga, o galiausiai supykino.
tada jau savaite kamuoja pilvo skausmai- tai uzeina paskauda ir praeina, na toks jauskamas kaip mauzia pries mmm. Bet pries mmm man pilvas jeigu pradeda skaudet tai iskarto mmm ir prasideda ir tas skausmas visa diena, o cia gal kokiom pora min. uzeina.
Dar pilvukas biski perdauk ispustas nei paprastai.
Na laukiu rezultato- gal bus teigiamas? g.gif
Atsakyti
Sveikos visos laukiančios ir besilaukiančios smile.gif

žiūriu kiek čia padaugėjo visų su požymiais smile.gif linkiu, kad jie pasitvirtintų wub.gif nestuke.gif

o aš tai vat pasiguosiu unsure.gif mmm vėluoja jau hm... 24d... (paskutinį kart rugsėjo 26d sirgau) jau net ir pasiilgau aš jų blush2.gif pas gydytoją buvau, galvojau nėštumas arba kokia cistelė, nes ir pilvą paskaudėdavo...nei to nei to nerado... misliju gal galėjo nepastebėti nėštumo jei jam buvo 3savaitės g.gif ... krūtinė pabrinkus, jautri visą tą laiką... išrašė duphastono 10tableciu kurių man jau tik 4beliko gerti, o dienos taip ir neatsiranda. Kadangi ginė nieko nematė tai išvada: nuovargis ir stresas, kurio aš nejaučiu tikrai...
dar ta temperatura keista kažkokia : ryte būna normali,o kai kelios valandos praeina jau 37,2, 37,1 37,00. kažkokia mistika verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif vakar dariausi easy cup testuka, parode vos imatoma vaiduokliuka blush2.gif nors dar tik 7dpo. Jauciu kad labai tempia pilva( ko niekada nebudavo) ir begalo norisi miego ax.gif kaip manote ar tiketi tuo vaiduokliuku ir pojuciais kad jau nestuke.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(siausalyte* @ 2008 11 18, 15:06)
Sveikutes 4u.gif  vakar dariausi easy cup testuka, parode vos imatoma vaiduokliuka blush2.gif  nors dar tik 7dpo. Jauciu kad labai tempia pilva( ko niekada nebudavo) ir begalo norisi miego ax.gif  kaip manote ar tiketi tuo vaiduokliuku ir pojuciais kad jau nestuke.gif  g.gif

manau, kad esi nestuke.gif jei parodė vaiduokliuką wub.gif sveikinu ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2008 11 18, 04:49)
Sveikos visos laukiančios ir besilaukiančios smile.gif

žiūriu kiek čia padaugėjo visų su požymiais smile.gif linkiu, kad jie pasitvirtintų  wub.gif  nestuke.gif

o aš tai vat pasiguosiu  unsure.gif  mmm vėluoja jau hm... 24d... (paskutinį kart rugsėjo 26d sirgau) jau net ir pasiilgau aš jų blush2.gif  pas gydytoją buvau, galvojau nėštumas arba kokia cistelė, nes ir pilvą paskaudėdavo...nei to nei to nerado... misliju gal galėjo nepastebėti nėštumo jei jam buvo 3savaitės  g.gif ... krūtinė pabrinkus, jautri visą tą laiką... išrašė duphastono 10tableciu kurių man jau tik 4beliko gerti, o dienos taip ir neatsiranda. Kadangi ginė nieko nematė tai išvada: nuovargis ir stresas, kurio aš nejaučiu tikrai...
dar ta temperatura keista kažkokia : ryte būna normali,o kai kelios valandos praeina jau 37,2, 37,1 37,00. kažkokia mistika  verysad.gif

As siandiena pasidariau testuka ir jis parase kad laukiuos nestuke.gif 4u.gif man 14POD bet pozymiu praktiskai jokiu tik va kartais pilvuka sonus sumaudzia arba pilvuka taip kaip pries kontrolini koki kai nemoki pamokos smile.gif ir viskas smile.gif

QUOTE(siausalyte* @ 2008 11 18, 05:06)
Sveikutes 4u.gif  vakar dariausi easy cup testuka, parode vos imatoma vaiduokliuka blush2.gif  nors dar tik 7dpo. Jauciu kad labai tempia pilva( ko niekada nebudavo) ir begalo norisi miego ax.gif  kaip manote ar tiketi tuo vaiduokliuku ir pojuciais kad jau nestuke.gif  g.gif

Manau galima sveikinti thumbup.gif
Atsakyti
sakykit, merginos, o tas varinejimas i wc jums toks, kad atrodo visada pusle pilna?....as kas ryta anksciausiai keliuosi nes prispiria i wc....ir turiu butinai eiti , kad nepridaryciau i lova....kaip girta einu, vos negriunu, tokia apsimiegojus, man dar tuomet miegot ir miegot, o ne po wc lakstyt.....kazkoks kosmaras... to man niekuomet anksciau nebudavo...dabar net ir kentet ilgiau negaliu, nes vos dabegu i wc veliau....doh.gif siandien buvau i klinika uzsiregistruoti pas BPG (nes ne LT esu), bet pasirodo neberegistruoja daugiau, nes perpildytas registras o kitos reikia vel ieskot, kur kokia artimesne... doh.gif na tikriausiai teks laukti kol grisiu i LT (kita men) verysad.gif
Atsakyti