QUOTE(neringuskinas @ 2008 11 16, 09:08)
Perskaiciau visus penkis jusu prirasytus puslapius.Nusiraminau.Pasirodo as neviena tokia.Vaikeliui pirmiausiai psicologiskai reikia psiruosti, nes kitaip ir "stogas gali nuvaziuot".As kaip ir dauguma is jusu, vis atsiradus naujiems pojuciams, kuriu anksciau nebuvo [arba as ju nepastebejau], galvoju kad esu nescia.Jua net nusibodo tuos nestumo testus pirkt...
vis norisi, vis tikiesi...va savaitgali buvau turguje, pamaciau specialius rubus nesciosioms, tai galvojau apsiverksiu vietoj.o dar nedaug laiko planuoja, antras menuo [po septyniu metu KT vartojimo], gal todel man dabar kitokie pojuciai, nes organizmas kencia be KT.Nezinau...Tiesiog siulau visoms laikytis, Jus nevienos, tokiu musu daug.....kada nors mus visas aplankys laime 

Nenusimink, is tiesu musu cia daug tokiu. 2 men tai labai mazai, mes jau metai planuojam ir nieko, bet vilties neprarandam, nors ilgai "moraliskai" ruosemes, bet kai susiruosem ir is pirmo karto neuzkibo, tai niekaip negalejau patiket, pasidariau nestumo testa ir vistiek netikejau

Rekomenduoju pasiskaityt "Mano istorija: tyrimai, gydymas, tik faktai, be diskusijų ir komentarų"; labai smagu, kai skaitai kiek visko isgyventa, kiek metu laukta ir pagaliau sulaukta stebuklo. Net verkiau...
O mano anksciau sioje temoje aprasyti "nestumo pozymiai" jau baigesi siandien pradejus teplioti

Linkiu visoms greiciau pajusti pirmuosius, tikruosius nestumo pozymius, netgi jei tai bus pats slyksciausias pykinimas