Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

taip pat noreciau paklausti, gal kam buvo toks keista jausmas klubuose (nu kaip dubenyje, sedmenu vietoje )....taip lyg sudilgcioja svelniai....taip tarpais...kazkaip labai keistai...niekam taip nebuve? blush2.gif

as jau nezinau, kas man darosi..... doh.gif man taip niekad nebuvo...kazkokia keista savijauta pastaruoju metu... unsure.gif
Atsakyti
Labas visoms, pirmiausia sveikinu,kurios pasidare NT testukus ir pagaliau isvydo du II ,kad ir neryskiai matomus,bet vistiek! thumbup.gif Labai dziaugiuosi uz jus 4u.gif thumbup.gif Na o man tai turbut kaip ir kiekviena kart nelaukiant mm vis kitokiu pozymiu'nestumo', iki mm liko 5 dienos,testuko nusprendziau nepirkti,nes nebesinori pamatyt I, kad ir kaip bandyciau iziuret II niekad nepamatydavau doh.gif taigi,as dar vis pasilieku prie tu'nelaukianciu mm' ,o musu naujosioms nestuke.gif linkiu malonaus, lengvo nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusik-N @ 2008 11 18, 11:59)
Na del tuliko tai ir pas mane po 2 savaiciu pradejo varyti, bet jokiu skausmu nebuvo. Tik daznai i tulikai begiojau ka sekmingai ir iki siol darau  biggrin.gif

Iki mmm liko pora dienu- ziuresim ar tas sisiojimas buvo i gera puse  blush2.gif
Papildyta:
Papildau savo pozymiu sarasiuka:
jau 3 dienos kaip BT laikosi -37.2
sian is ryto pavalgius, ismuse prakaitas ir pasidare bloga, o galiausiai supykino.
tada jau savaite kamuoja pilvo skausmai- tai uzeina paskauda ir praeina, na toks jauskamas kaip mauzia pries mmm. Bet pries mmm man pilvas jeigu pradeda skaudet tai iskarto mmm ir prasideda ir tas skausmas visa diena, o cia gal kokiom pora min. uzeina.
Dar pilvukas biski perdauk ispustas nei paprastai.
Na laukiu rezultato- gal bus teigiamas?  g.gif

Linkiu kad butu teigiamas smile.gif . As atsimenu kai laukiau teigiamo rezultato, tai irgi visokiausiu pojuciu prijausdavau, bet daznai tai budavo tik is didelio didelio noro nestuke.gif , o ta tikraji karta, tai ir nublioviau posmeli, nes galvojau, kad eilini karta neisejo, nes apart mmmm skausmo nieko kito nejauciau, o pasirodo "uzkibo" ax.gif Nuosirdziai linkiu nestuke.gif 2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Pagaliau ir as galiu parasyti sia tema. 4u.gif Mano mm veluoja jau 2d. Bet toks jausmas, kad ju ir nebus. lotuliukas.gif Pries savaite, labai maude krutine. I wc daznai vaikstau, o pilvas visas isitempes. O dar visokie sapniukai, apie lelius, is proto varo doh.gif Rytoj reikes nusipirkti testa, nors jau kokius 6 dariau(kantrybes neturiu) ir jokie vaiduokliukai nesirodo. doh.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

nuosirdziai visas sveikinu kurios jau sulauke tegiamu rezultatu nestuke.gif 4u.gif
skaitinejau skaitinejau ir nutariau parasyti biggrin.gif

Kadangi jau pirmagymi turiu,tai is prisiminimu galiu pasakyti,kad dar neatejus mmm laikui nejauciau beveik nieko po O,tik gal didesni pamaudima kartais pilvo apacioje,taciau likus porai dienu iki mmm pradejo skaudeti galva,geriau vaistu kasdiena,kadangi NT buvo neigiami tai maniau pms.Dar krutine skaudejau neyprastai "astriai",net kai velavo 4d testas nic nieko nerode,o papai buvo kaip bombos blink.gif
O si karta nujauciu,kad visgi uzkibo nestuke.gif nes nuo pat vidurio ciklo pastoviai maudzia tempia pilva.Paprastai man pms taip anksti nepasireiskia ir totaliai kas diena tokiu gimdos spazmu nebuna,be to 6dpo pradejau labai daznai i wc varyt visom prasmem blush2.gif na ir paskutinis dalykas ka pridursiu siandien 7cd pasidariau nt,ir tikrai neryskia bet visgi matoma ir ne tik man juostele pamaciau bigsmile.gif esu siek tiek apstulbus,nes kiek esu dariusi tu nt(o ju tikrai buvo ne vienas desimtis doh.gif )vaiduokliai buvo bet ne tokie ir dar taip anksti biggrin.gif na,neuzsiciklinu ir daugiau jokiu simptomu neprisigalvoju,tiesiog konstatuoju fakta ax.gif viskas paaiskes greitu laiku rolleyes.gif

P.S.sorry uz tokias paklodes cool.gif
Atsakyti
Man cia toks klausimas i(gal labiau nezinomybe)skilo.. ta diena,kai tureciau sulaukt mm arteja, kad ir kaip ju nenoooriu... verysad.gif ir va keisciausia,kad nuo to laiko,kai pradejom planuot seimos pagausejima, man kas menesi budavo daauuug ivairiausiu 'nestumo pozymiu', o va dabar kuo labiau arteja mm dienos,tuo labiau nieko nebejauciu... nei krutine skauda(tik kai palieciu,jauciasi,kad skausmingesnes,(bet daug maziau skauda nei pries buvusias visas mm), pakilusi temperatura jau visa savaite 37.00 37.01 ir siusiot lakstau, pvz sianakt keliausi 3kartus i wc... unsure.gif pilvuka pamaudzia kaip pries mm. Zodziu toks jausmas kad ir si menesi nieko nepavyko... verysad.gif tik va keisciausia ,kad nebejauciu tu visu tariamu nestumo pozymiu... pilvas issiputes, netgi keistus sapnus pradejau sapnuot ir daug miegot,sapnavau netgi pilna ezera savo akvariuminiu zuvyciu verysad.gif Zodziu dar nebuciau taip liudnai nusiteikusi kad nieko nebus si menesi su nestuke.gif ,jei ne krutu skausmas,kurio nejauciu. gal padideje kazkiek,bet tik tiek... verysad.gif liudna zodziu,ne tas zodis... verysad.gif bicycle.gif Tiesiog norejau kazkam pasiguost verysad.gif
Atsakyti
Na, krūtis ir spenelius man tik po gero mėnesio pradėjo skaudėt. Tad nebūtinai tai rodiklis ax.gif
Atsakyti
sakai...? Gali taip but? Nes kiek cia prisiskaiciau,tai visoms beveik pirmas pozymis tai krutu jautrumas... blush2.gif oj kaip norėčiau ,kad mano ssita nuojauta apie nepastojima, apgautu ir krutine pradetu skaudeti veliau,kaip ir tau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 11 20, 09:27)
sakai...? Gali taip but? Nes kiek cia prisiskaiciau,tai visoms beveik pirmas pozymis tai krutu jautrumas... blush2.gif  oj kaip norėčiau ,kad mano ssita nuojauta apie nepastojima, apgautu ir krutine pradetu skaudeti veliau,kaip ir tau blush2.gif

To ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš labai ilgai, net metus ir du mėn tikėjausi išvysti II, kol pagaliau TAI įvyko thumbup.gif
Krūtinės man neskaudėjo, ir speneliai nebuvo jautrūs. Tik po ovuliacijos praėjus 5-6 d. labai skaudėjo nugarą ir pilvo apačią, net batų aukštakulnių negalėjau dėtis. Paskaudėjo porą dienų ir praėjo. Paskui prasidėjo dažnesnis vaikščiojimas į WC, gausios išskyros (kad net vis bėgdavau tikrintis ar ne mm, "šlapia" vaikščiojau). Pasidariau piktesnė, buvau taip susipykus su MB, kad net spintos duris betrankydama vyrius sulaužiau blush2.gif blush2.gif nors niekada taip nesiautėdavau. Tai jau tada MB sesuo sakė, kad gal jau aš nestuke.gif lotuliukas.gif O tą dieną kai turėjo prasidėt MM, labai staigiai suimdavo ir atleisdavo pilvą kelis kartus, bet MM taip ir nesulaukiau, tik išsvajotųjų II. To linkiu visoms norinčioms 4u.gif
Atsakyti
Oj oj oj, Graikė, paskaiciau ir net nusisypsojau, nes apibudinai panasiai,kaip as ir jauciuosi dabar , nes pamirsau pamineti anksciau,bet nugara vis pamaudzia taip,kaip per pacias mm ir jau pries kokia savaite prasidejo taip. O pyktis,asaros kaip per 'gera' pms... vakar irgi visa pusdieni su MB nekalbejau, kabinejaus prie keikvieno jo judesio ir asaras tramdziau,nors ir sunkiai pavykdavo...siandien irgi taip pat,verkt noriu,nervuoja visi aplink.. unsure.gif savaite taip..blush2.gif o kad tavo, Tomulyte, linkejimai dievui i ausi tiesiai... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 20 lapkričio 2008 - 10:43
Labutis visoms nestuke.gif
negalejau net pagalvoti kad taip negerai juosiuosi pastojusi : daznai skauda galva, beveik visada pykina ir dar bet to nemiegu naktimis. Cia mano antras nestumas, su pirmu nestumu galejau kalnus nuverst, nejauciau visai nieko. Dabar laukiu kad greiciau praeitu trys menesiai, tikiuosi viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti