Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 01 30, 18:22)
sakė kad nebaigtas mokslas, manau kad už nelankymą išbraukė... gal, aš taip galvoju...  g.gif  Ji jau užrašė rudeniui Armandą į darželį ir pasiruošusi eiti dirbti, bet kokį darbą... Ji gi iš vaikų namų, abu su broliu "Ryte" užaugę, nuo 13 metų žinau, dabar jau jei 20 m. Vaikų namuose užaugusiems vaikams, pakankamai sunku gyvenime, su įgūdžiais sunkiai...

supratau g.gif negerai kad nebaige mokslu , negerai... po to ir darbuka sunkiau bus susirasti, o siaip faina ji panele, ar pas ja jauciasi labai socialiniu igudziu nebuvimas ? ar laisvai bendrauja ? ar dirbus kur nors?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 01 29, 15:33)
labukas, na tema buvo net užvesta "Parama Katerinai", bet kadangi ten taip viskas ne kaip išėjo - tai net nežinau, kažkiek dar padės, bet aš neberenku...  verysad.gif

Jei bus noro - viską ką turi - drąsai gali nuvežti į "Gerovės" centrą arba rašyk - prilėksiu - visada visko reikia  mirksiukas.gif

paskaičiau istoriją su Kataryna doh.gif juokas pro ašaras.... doh.gif
tai aš tiesiog surinksiu viską ir per MB nuvešiu, nes prilėkt reiktų i Gargždus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinuhe: 01 vasario 2009 - 16:37
Paskaitinejau, kad kazkas rase apie tai, jog zmones laiko skladukuose daiktus nenaudojamus ir kitiem neduoda biggrin.gif

Kad vezimuka, vonele laikau padejus sandeliuke tai zinojau - tik laukiau siltesniu oru, vis galvojau nuvezt i centra. Bet si savaitgali sumasciau issikuopt visa sandeliuka, nes po remontu ten tiek daug slamsto sunesem doh.gif kad baisu . Tai va kodel as viska pasakoju- ogi nueinu ir randu dujine virykle. Klausiu vyro is kur, sako mama atveze , atseit pasidejo. Na pasirodo, kad ji ten jau 1,5 metu stovi!!!!!!
Kadangi niekam nebereikia, o ji veikianti (4skyles ir orkaite) , na tik zinoma issivalyt ja reiktu. Virykle Indesit. Zodziu turekit omeny.

O jei siuo metu niekam nereikia nei voneles, nei vezimuko - vezu i centra, kur ir visada ax.gif
Papildyta:
Dar xxxsaulytes norejau paklaust, nespeju visko perskaityt, apie globojamas seimas - Linos Armandukas ar turi dviratuka-triratuka? Mano mazius isaugo, cia toks kur uzsideda apsauga, kad maziukai ziopliukai nenukristu biggrin.gif
Maniskis vazineja dabar po namus, keliai remiasi i vaira, bet vistiek vazineja biggrin.gif

Galeciau atiduot ant pavasario, dabar juk nevazines- salta
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2009 01 30, 16:24)
supratau  g.gif  negerai kad nebaige mokslu , negerai... po to ir darbuka sunkiau bus susirasti, o siaip faina ji panele, ar  pas ja jauciasi labai socialiniu igudziu nebuvimas ?  ar laisvai bendrauja ? ar dirbus kur nors?

na ką padarysi, vėliau baigs, dabar pas ją tokia situacija. Na labai negerą įtaką davė Valdas...

QUOTE(java @ 2009 02 01, 21:30)
Paskaitinejau, kad kazkas rase apie tai, jog zmones laiko skladukuose daiktus nenaudojamus ir kitiem neduoda  biggrin.gif

Kad vezimuka, vonele laikau padejus sandeliuke  tai zinojau - tik laukiau siltesniu oru, vis galvojau nuvezt i centra. Bet si savaitgali sumasciau issikuopt visa sandeliuka, nes  po remontu ten tiek daug slamsto sunesem  doh.gif  kad baisu . Tai va kodel as viska pasakoju- ogi nueinu ir randu dujine virykle. Klausiu vyro is kur, sako mama atveze , atseit pasidejo. Na pasirodo, kad ji ten jau 1,5 metu stovi!!!!!!
Kadangi niekam nebereikia, o ji veikianti (4skyles ir orkaite) , na tik zinoma issivalyt ja reiktu. Virykle Indesit.  Zodziu turekit omeny.

O jei siuo metu niekam nereikia nei voneles, nei vezimuko - vezu i centra, kur ir visada  ax.gif
Papildyta:
Dar xxxsaulytes norejau paklaust, nespeju visko perskaityt, apie globojamas seimas - Linos Armandukas ar turi dviratuka-triratuka? Mano mazius isaugo, cia toks kur uzsideda apsauga, kad maziukai ziopliukai nenukristu  biggrin.gif 
Maniskis vazineja dabar po namus, keliai remiasi i vaira, bet vistiek vazineja  biggrin.gif

Galeciau atiduot ant pavasario, dabar juk nevazines- salta

gerai, dėl dujinės turėsim mintyje. Konkrečiai vežimuko ir vonelės neturim kam duoti, drąsiai vežk į "Gerovės" centrą - ten tikrai yra neturinčių...

O triratuko Armandukas tikrai neturi, gali paruošti thumbup.gif Kada važiuosi gal pro mano darbelį - užvešk, gal bendrabučio koridoriais ir dabar palekios.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis. mirksiukas.gif
Lotute ,tamstos siuntinuka dar penktadieni per Saulyte perdaviau Laimai ACIU 4u.gif
LEXANYT,tamstos gerybes jau geroves centre 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, bet kadangi Dalytė iš Ukmergės ir skambino ir SMS rašė su didžiule padėka, dėkojimu Dievo kad turi mus, Supermamas - tai dar kartą perduodu padėką Tunalia (už mišinėlius ir košytes) ir Siga* (už duotus kremus, kvepaliukus, lupdažiukus...) 4u.gif 4u.gif
Dabar radau gerą būdą kaip greitai bet ką nugabenti... mirksiukas.gif Jau 11val. pristatė į namus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 02 02, 20:56)

Dabar radau gerą būdą kaip greitai bet ką nugabenti...  mirksiukas.gif Jau 11val. pristatė į namus  mirksiukas.gif

tai ir su mumis pasidalink tuo budu smile.gif ir kainomis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2009 02 02, 21:22)
tai ir su mumis pasidalink tuo budu  smile.gif ir kainomis.  smile.gif

Su ""Unipak"" , kaina apie 10 LT mirksiukas.gif Mes turim įmonėje sutartį.
Atsakyti
Kaip ir svarbiausiais daiktais mūsų globojamos mamytės su vaikais aprūpintos.

Vis renkamas maistas, vitaminai, daržovės, koncervuoti produktai iš jūsų sandėliukų... mirksiukas.gif . Šiuo metu labai reikia maistu pagalbos Linai su Armandu. ... ir daug vaikučių alkanų "Gerovės" centre... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 06 vasario 2009 - 09:43
Kalbėjau su "Gerovės" centro darbuotojom, tai sako, kad badmečiu vitaminai labai reikalingi visiems būtų - ir vaikams, ir suaugusiems... Nes maisto ne ką turi valgyti, o apie vitaminus tai ...
Kristinos šeimai ir Linai su Armandu parinkau, dar nup[irkau šiandien C vitamino dražė, hematogenų...
Galvoju, kad kiekviena savo spintelėse peržiūrėtų - gal turi jau nebevartojamų vitaminų, kurie dar geri... juk būna taip... mirksiukas.gif Renkam kartu su maistu !!!
Atsakyti
aš aišku pasikartosiu, o kokiu adresu reik viską nešt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 06, 23:59)
aš aišku pasikartosiu, o kokiu adresu reik viską nešt  4u.gif

Turgaus g. 22 / Tomo g. 15, Klaipėda
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti