Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas fotokonkursas "Vanduo - mano stichija!"

QUOTE(Mazhulele @ 2005 07 07, 23:08)
na, labai atsiprašau, jei ką nors įžeidžiau sad.gif  bet man tokios vonios labai patinka, tai kol savo neturiu, tai ir kreipiu dėmesį, kad gražūs žmonės gražioj vonioj  4u.gif  gal kai turėsiu savo, nebekreipsiu  verysad.gif

Nu, nesiskaudink be reikalo smile.gif
Atsakyti
Bet nuotraukos turėtų atitikti pavadinimą!? Manau, tik kelioms iš jų galima tai pritaikyti.
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2005 07 08, 10:22)
Bet nuotraukos turėtų atitikti pavadinimą!?  Manau, tik kelioms iš jų galima tai pritaikyti.

as manau konkurso pavadinima turi atitikti nuotrauka, o ju pavadinimas jei bus visu su zodziu vanduo tai gautusi vos nevienodi g.gif
Atsakyti
rytoj paskutinė diena, o mano nuotrauka dar prie neužpildytų cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2005 07 08, 20:02)
rytoj paskutinė diena, o mano nuotrauka dar prie neužpildytų  cry.gif

Jeigu prie neužpildytų - tai turbūt pamiršai "siųsti patvirtinimui"? Tokį šauktuką šalia nuotraukos reikia nuspausti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 07 08, 19:33)
Jeigu prie neužpildytų - tai turbūt pamiršai "siųsti patvirtinimui"? Tokį šauktuką šalia nuotraukos reikia nuspausti wink.gif

dziakuj, padariau biggrin.gif
bet anksčiau to nereikėjo, atrodo ax.gif
Atsakyti
VANDENS PAUKŠTĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sakyciau vasaros metu, o taip liudanai einasi, mazai nuotrauku, atrodo nieks nesimaudo g.gif turbut ir modernatoriai tikejosi daugiau nuotrauku, todel ir dave 5 balsus kiekvienam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 07 08, 23:52)
sakyciau vasaros metu, o taip liudanai einasi, mazai nuotrauku, atrodo nieks nesimaudo  g.gif  turbut ir modernatoriai tikejosi daugiau nuotrauku, todel ir dave 5 balsus kiekvienam  ax.gif

Modernatoriai laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Babulia visokių čia naujadarų prigalvosi tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu netikiu, kad "Vakarėjant" ne fotomontažas, nors tu ką doh.gif g.gif ... Šitoj srity šį tą išmanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zib@liux @ 2005 07 08, 22:52)
Nu netikiu, kad "Vakarėjant" ne fotomontažas, nors tu ką  doh.gif  g.gif ... Šitoj srity šį tą išmanau  blush2.gif

Ilgai svarsčiau tvirtinti ar ne. Aš beveik niekada fotkių netvirtinu, bet kadangi moderatorės tai darančios šiandien buvo užimtos, tai ir patvirtinau. Esu ne specė visokiuose montažų reikaluose, užtai galėjau ir suklysti. Jei ryt moderatorės nuspręs, kad visgi tai montažas, ji bus pašalinta smile.gif Tvirtindama fotkę rėmiausi "..Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui..", bet galėjau ir suklysti smile.gif

9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**
Atsakyti
Tikrai šį kartą yra gražių nuotraukų thumbup.gif
bet deja pasižiūrėjus paskutinius kelių konkursų nuotraukas nutariau nedalivauti g.gif išrenkamos tikrai ne geriausios nuotraukos biggrin.gif , gal būt kas daugiau pažystamu turi ar dar kokia reklamą praveda
o kaip jums toks dalykėlis ,konkursinės nuotraukos avatare?nemanau kad tai sažininga schmoll.gif
benrdai pasakius nusivyliau, ne apie saviškes nuotraukytes kalbu ,juk jos vosom pačios gražiausios biggrin.gif , tikrai nesitikėjau daug balsų,
bet toks balsavimas schmoll.gif , rinkit tikrai geras nuotraukytes
Atsakyti