Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas fotokonkursas "Vanduo - mano stichija!"

QUOTE(Augė @ 2005 07 09, 08:14)
o kaip jums toks dalykėlis ,konkursinės nuotraukos avatare?nemanau kad tai sažininga schmoll.gif

Nepastebėjau konkursinių nuotraukų avataruose schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 09 liepos 2005 - 08:38
QUOTE(Augė @ 2005 07 09, 09:14)
o kaip jums toks dalykėlis ,konkursinės nuotraukos avatare?nemanau kad tai sažininga schmoll.gif

Konkursinės nuotraukos į avatarus negali būti dedamos. Konkursui pasibaigus, žinoma prašom. Bet konkurso metu ne.
Atsakyti
patvirtinkit maneee cry.gif cry.gif cry.gif šiandien gi paskutinė diena cry.gif
Atsakyti
QUOTE(zib@liux @ 2005 07 09, 05:52)
Nu netikiu, kad "Vakarėjant" ne fotomontažas, nors tu ką  doh.gif  g.gif ... Šitoj srity šį tą išmanau  blush2.gif

kad as tokios net nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2005 07 09, 11:06)
kad as tokios net nematau g.gif

Jos jau ir nėra tongue.gif Jau išimta turbūt ax.gif
Atsakyti
Kažkodėl vėl ją matau, keista g.gif Nejaugi nesimato, kad montažas blink.gif
Atsakyti
"Šaltas dušas" - pati geriausia nuotrauka thumbup.gif Net mano vyras pareiškė užuojautą tam vyrukui, kuris ryžosi paklusti sadistinėms žmonos užgaidoms suorganizuoti topinę nuotrauką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
koročė aš taip nežaidžiu - mano foto jau kokias 3 dienas prie nepatvirtintų ir nieks nieko neatsako cry.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2005 07 09, 21:48)
koročė aš taip nežaidžiu - mano foto jau kokias 3 dienas prie nepatvirtintų ir nieks nieko neatsako  cry.gif  protest.gif

Jei atsirado prie nepatvirtintų, reiškias tau grąžino pataisyti , kažkas negerai.
Nes paprastai išiuntus, nuotraukos nematai, kol moderatorius nepatvirtina. Paskui nuotrauka atsitanda konkurse prie visų foto arba atsiranda prie nepatvirtintų. Gal per didelė buvo ar neatitiko kitų reikalavimų?
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 07 09, 21:01)
Jei atsirado prie nepatvirtintų, reiškias tau grąžino pataisyti , kažkas negerai.
Nes paprastai išiuntus, nuotraukos nematai, kol moderatorius nepatvirtina. Paskui nuotrauka atsitanda konkurse prie visų foto arba atsiranda prie nepatvirtintų. Gal per didelė buvo ar neatitiko kitų reikalavimų?

mes su mama išsiuntėm skirtingas nuotraukas, bet vieno žmogaus. Tai reikėjo išsirinkti vieną, ką ir seniai padarėm g.gif
Atsakyti
ji jau buvo patekusi prie visų nuotraukų?pakartotinai išsiuntėt? kur ji dabar? matai prie nepatvirtintų?Gal bandyk greitai dar karta išsiųsti, jei nespės šiandien, manau, dar ir ryt iš ryto patvirtins, juk jie kalti, kad nepaaiškina situacijos. Bent jau kol kas taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2005 07 09, 22:09)
mes su mama išsiuntėm skirtingas nuotraukas, bet vieno žmogaus. Tai reikėjo išsirinkti vieną, ką ir seniai padarėm  g.gif

Ištrauka iš konkurso taisyklių:
...
12. Jei bus nustatyta, jog dalyvis, prisiregistravęs skirtingais vardais (nick'ais) mėgina dalyvauti konkurse su dviem ar daugiau nuotraukų, arba "pasiskolina" svetimą nuotrauką iš interneto, jis baudžiamas įspėjimu bei netenka teisės dalyvauti 10 -yje būsimų fotokonkursų iš eilės.

13. Jei Forume dalyvauja 2 šeimos nariai, viename fotokonkurse gali dalyvauti tik viena to paties vaiko/mamos ar tėčio nuotrauka, tai yra viena šeima gali pateikti tik vieną nuotrauką (teks sukviesti "šeimos tarybą" ir draugiškai nuspręsti kuris iš jų pateiks paraišką fotokonkursui ir kuri iš nuotraukų dalyvaus).

Scarlett, šis atvejis patenka po abiem punktais, o ne tik po palankesiu 13.
Šiame konkurse dalyvaut nebegalėsi.
Kartais tikrai naudinga perskaityt taisykles prieš dedant foto į konkursus. Išsirinkti vieną nuotrauką reikia dar prieš dedant ją į konkursą.
Atsakyti