Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas fotokonkursas "Vanduo - mano stichija!"

QUOTE(zib@liux @ 2005 07 09, 13:39)
Kažkodėl vėl ją matau, keista  g.gif Nejaugi nesimato, kad montažas  blink.gif

Na kur tu ja matai? g.gif ir as noriu paziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 07 09, 22:31)
Kartais tikrai naudinga perskaityt taisykles prieš dedant foto į konkursus. Išsirinkti vieną nuotrauką reikia dar prieš dedant ją į konkursą.

Arba nebūtina išsirinkti - galima apsigalvojus pakeisti konkurso eigoje biggrin.gif Ką aš, kaip Svarstykliško charakterio, dažniausiai ir darau tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2005 07 09, 08:14)
gal būt kas daugiau pažystamu turi ar dar kokia reklamą praveda

Joooooooooooo...turiu daug pazystamu, pravedu agitacijas, issireklamuoju ir uz musu nuotraukytes balsavusiems atsiunciu po priza biggrin.gif
Juokas pro asaras cry.gif
Net nemalonu pasidaro kai tokios nesamones kalbamos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 07 09, 21:31)
Ištrauka iš konkurso taisyklių:
Scarlett, šis atvejis patenka po abiem punktais, o ne tik po palankesiu 13.
Šiame konkurse dalyvaut nebegalėsi.
Kartais tikrai naudinga perskaityt taisykles prieš dedant foto į konkursus. Išsirinkti vieną nuotrauką reikia dar prieš dedant ją į konkursą.

tartis tai tartis, bet jei nežinai ar kitas įdės g.gif
reikėtų šalinti tik paskesnę įdėtą nuotrauką.
Atsakyti
Kaip smagu kai kuriose nuotraukose matyt Krkos kontūrus thumbup.gif
O vyruko šaltam duše tai negaila, pats tas tvankiu oru, o ypač po sunkios dienos, bet va kostiumo tai gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 07 09, 22:33)
Joooooooooooo...turiu daug pazystamu, pravedu agitacijas, issireklamuoju ir uz musu nuotraukytes balsavusiems atsiunciu po priza biggrin.gif
Juokas pro asaras cry.gif
Net nemalonu pasidaro kai tokios nesamones kalbamos unsure.gif

EEEEIIIII, apsiramink!!!! paskaiciau as irgi ta nevilties kupina komentara, bet apie tave net nepagalvojau blink.gif Kaip tik viena diena norejau paklausti - ar tokias nuostabias nuotraukas kiekvienai gyvenimo situaciaji turi???!!!
Atsakyti
QUOTE(svyturys @ 2005 07 09, 23:21)
EEEEIIIII, apsiramink!!!! paskaiciau as irgi ta nevilties kupina komentara, bet apie  tave net nepagalvojau blink.gif  Kaip tik viena diena norejau paklausti - ar tokias nuostabias nuotraukas kiekvienai gyvenimo situaciaji turi???!!!

Beveik kiekvienai mirksiukas.gif Patinka fotografuot....dusia prie meno... rolleyes.gif biggrin.gif

Jau prabalsavau thumbup.gif Nors nuotraukyciu nedaug, bet balsavau saziningai uz 5 thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 09 liepos 2005 - 23:45
QUOTE(californiagirl @ 2005 07 10, 00:40)
Beveik kiekvienai mirksiukas.gif  Patinka fotografuot....dusia prie meno... rolleyes.gif  biggrin.gif

Man rodos, vaikų kiekis paperka mirksiukas.gif thumbup.gif Daug, gražūs, nuotraukos gerai sukomponuotos - ko dar bereikia? biggrin.gif Tik medaliai tuoj nebetilps biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o aš nebalsuosiu, aš pikta umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlett: 09 liepos 2005 - 23:55
QUOTE(Scarlett @ 2005 07 10, 00:48)
o aš nebalsuosiu, aš pykta umn.gif

Nu bet rimtai g.gif Jeigu žmogus dalyvauja konkurse, o mama (ypač jei gyvena ne kartu) irgi sumąsto dalyvauti ir nesusitarus taip pat užpildo paraišką - argi tai nusižengimas? Juk šeima (griežtai paėmus) laikoma sutuoktiniai ir jų nepilnamečiai vaikai, o mamos šeima jau yra kita g.gif Tai jau giminė, "išplėstinė šeima" pagal sociologines kategorijas.
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2005 07 09, 21:32)
Na kur tu ja matai? g.gif ir as noriu paziuret ax.gif

Na ji pagaliau išimta, vakar dar buvo trumpam pasirodžius g.gif
Tiek nedaug nuotraukų šįkart, o tiek daug balsų galima atiduoti blink.gif biggrin.gif
Bet reiks kažkaip pasirinkt tongue.gif
Atsakyti
Va, prabalsavau 4u.gif Sąžiningai už 5 ax.gif Nors šį kartą slabnai kažkaip, mamos/tėčiai matyt gėdijasi tongue.gif
Atsakyti