Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų supažindinimas

na o mano mamyte jau greitu laiku susipazins su vaikino mamyte, ir vien del darbo, o ne siaip sugalvojo.... 4u.gif bet jei jau susitiks, tai kur cia nesusipazins biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Nera manau nustatyto laiko, kada .. g.gif ax.gif Kai bus laikas, bus ir pazindintuves biggrin.gif biggrin.gif kiekvienam individualiai, pagal mastyma ir draugystes laika, pagal tai, ka jauti ... ax.gif 4u.gif tik zinoma, ne po menesio bigsmile.gif blink.gif nebent kita situacija butu doh.gif biggrin.gif nestuke.gif juk visko gyvenime pasitaiko mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
as su saviskio tevais susipazinau per naujuosius metus,nes netiketai draugas sugalvojo ten atsvest su manim,buvom padraugave virs 3men thumbup.gif bet siaip man patiko,liux atsventem ir su jo mamyte paplepejom mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiksliai ne nepamenu kada susipazino musu tevai ir kokiomis aplinkybemis blush2.gif Tik zinau, kad po mazdaug metu musu draugystes jie jau pradejo sveciuotis vieni pas kitus 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Dabar su branguciu kartu esam 4,5 metuku tai tevai musu kuo toliau tuo geriau sutaria. Skambinasi, susitinka 4u.gif
Atsakyti
Supažindinome savaitė po sužadėtuviųsmile.gif Buvę tų draugysčių prieš tai ir ilgų, tai sužadėtuvės buvo tikras ženklas, kad metas tėvus pažindinti.
Atsakyti
QUOTE(mismimi @ 2010 04 06, 17:03)
Supažindinome savaitė po sužadėtuviųsmile.gif Buvę tų draugysčių prieš tai ir ilgų, tai sužadėtuvės buvo tikras ženklas, kad metas tėvus pažindinti.

Mano MB wub.gif mama su mano tevais taip pat susipazino po to kai man pasipirso, tai buvo mums abiem zenklas thumbup.gif , kad gal jau laikas jiems susipazinti.
Atsakyti
Aš tai net neisivaizduoju kaip toki dalyka padaryt reiktu biggrin.gif Negi suvedi i kruva ir sakai va taip ir taip čia mano mama, mano tete, būkit pažistami, nu ir ka toliau? g.gif Musu abieju tevai labai skirtingi, nemanau, kad daug bendro turi tai tokios vakarienes šeimynines neisivaizduoju. Blogiausiu atveju susipažins per vestuves. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 04 07, 12:40)
Aš tai net neisivaizduoju kaip toki dalyka padaryt reiktu biggrin.gif Negi suvedi i kruva ir sakai va taip ir taip čia mano mama, mano tete, būkit pažistami, nu ir ka toliau? g.gif Musu abieju tevai labai skirtingi, nemanau, kad daug bendro turi tai tokios vakarienes šeimynines neisivaizduoju. Blogiausiu atveju susipažins per vestuves. lotuliukas.gif

as savo tevelius pakvieciau pavakarieniauti, o MB wub.gif savo mama pakviete, taip ir susitiko ir susipazino, vakaras ramiai praejo, nors ir skirtingi zmones, bet bendrauti buvo jiems apie ka thumbup.gif .
Atsakyti
na gal po metu jie susitiko biggrin.gif mama su mb tevais,o mano tetis vis dar nemate biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukliukas: 19 balandžio 2010 - 14:38
Dirbom Svedijoj su MB, po kiek laiko atsirado vieta tai pakvietem anyta. po kurio laiko atv ir mano mama. Stai jos ir susitiko-darbe prie kiausiniu pakavimo biggrin.gif O abieju teciai susitiko kai reikejo duris pakeist pas MB tevu name. Taip kad jokiu spec. paruosimu nebuvo. Viskas savaime ir visai neblogai cool.gif
Atsakyti
hmm blush2.gif mes jau 6metus kartu gyvenam, bet musu tevai nera pazistami...
bet ,aisku, as jo ir jis mano tevus pazista smile.gif praita vasara pasipirso, padare tai tada kai as to nesitikejau mirksiukas.gif Per mano gimtadieni, ir norejo, kad man si diena isimintu ilgam 4u.gif kad kita vasara vestuves butu butent ta diena, kai pasipirso, o tai yra +suzadetuviu data+mano jubiliejus ir dar sekmadienis smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Mes savo tevelius supazindinom, kai ruosemes vestuvems. tongue.gif
Atsakyti