Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų supažindinimas

Mes savo teveliu nepazindinom nors jie jau susipazine ( zino vieni apie kitus, parduotuveje susitike pasisveikina ar persimeta keliais zodeliasi) biggrin.gif
Atsakyti
musu mamos jau buvo pazistamos kai pacio buvo paaugles biggrin.gif pasirodo musu mociutes dirbo toje pacioje vietoje smile.gif tai kai su vyru susipazinau, jos jau zinojo viena kita mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes savo tevus supazindinome per surenkta suzadetuviu svente, o tai buvo beveik po dvieju metu draugystes rolleyes.gif taip ilgai delsem supazindinti, nes paprasciausiai musu teveliai gyvena skirtinguose Lietuvos krastuose, o mes dar kitame ax.gif dabar jau bendri susitikimai daznesni!
Atsakyti
Mes is nedidelio miestelio, todel pazindinti nereikejo. Jos is jaunu dienu(mamos) viena kita zinojo, tik nesisveikino ir nebendravo. Kai pradejom draugauti ir musu tevai apie tai suzinojo, tada eme sveikintis biggrin.gif o dabar ir bendrauja, kai reikalas yra.
Atsakyti
Supažindinsim tik tada, kai kalba eis apie vestuves. Nėr čia ko. smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Jei butu mano valia - visai nepazindinciau schmoll.gif Visiskai skirtingos seimos, tarsi ir skirtingu planetu! doh.gif Parduotuvej tegu sveikinasi, bet baisiai bijau vestuviu, kai prie vieno stalo sodint reikes doh.gif net noro zenytis nera, kai supranti, kiek itampos bus doh.gif Na bent jau isvengt temu apie religija ir politika, o toliau kaip bus taip! rolleyes.gif
Atsakyti
net neįsivaizduoju mamų susipažinimo, nes nei viena nekalba bendra kalba blink.gif matyt reikės pavertejauti
Atsakyti
Na draugaujam dar tik virš metukų, tad jokio reikalo nematau tėvams dar pažindintis. schmoll.gif
Atsakyti
Musu tevukai tik po 4 metu, t.y. per vestuves susipazino. Nors vyro tevai lyg ir rode iniciatyva anksciau, bet mano ne tai taip ir uztruko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IevaR @ 2010 06 29, 03:03)
Jei butu mano valia - visai nepazindinciau  schmoll.gif  Visiskai skirtingos seimos, tarsi ir skirtingu planetu!  doh.gif  Parduotuvej tegu sveikinasi, bet baisiai bijau vestuviu, kai prie vieno stalo sodint reikes  doh.gif  net noro zenytis nera, kai supranti, kiek itampos bus  doh.gif  Na bent jau isvengt temu apie religija ir politika, o toliau kaip bus taip!  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif vat ir man taip pat buvo
Atsakyti
o musu teveliai jau supazindinti smile.gif galvojom jau ir taip sia vasara pazindinti nes kartu gyvenam ir jau galvojam apie vestuves. o ir abieju teveliai snekedavo, kad kai turesim visi laiko mielai noretu smile.gif tai toks sutapimas buvo, kad per atostogas man draugas pasipirso, grize namo po poros dienu paklausem abieju teveliai galejo na ir susitiko smile.gif nuvaziavo pas mano tevelius i sodyba pasisedejo linksmai labai smile.gif bet nesuku galvos bendraus kaip geri draugai ar ne tiesiog pazistami jau ir ramu smile.gif
Atsakyti
Kai bus laikas tada ir bus supažindinti. Geriausia, kad patys netikėtai susipažintau, mažiausiai galvos skausmo biggrin.gif
Atsakyti
savo mamuka su uosviais supazindinau pries kokia savaite smile.gif t.y. mazdaug po metu ir 5 men musu draugystes smile.gif tetukas da laukia savo eiles.. tongue.gif matomai tai ivyks tik kitamet, nes is anglijos siaip susipazindinimui nepavazinesi wink.gif
ir nematau bedos smile.gif mudvieju tevai gana panasaus charakterio zmones smile.gif mama sutare puikiai, manau tetukui seksis ne ka prasciau biggrin.gif
Atsakyti