Mes savo teveliu nepazindinom nors jie jau susipazine ( zino vieni apie kitus, parduotuveje susitike pasisveikina ar persimeta keliais zodeliasi)

musu mamos jau buvo pazistamos kai pacio buvo paaugles
pasirodo musu mociutes dirbo toje pacioje vietoje
tai kai su vyru susipazinau, jos jau zinojo viena kita

Mes savo tevus supazindinome per surenkta suzadetuviu svente, o tai buvo beveik po dvieju metu draugystes
taip ilgai delsem supazindinti, nes paprasciausiai musu teveliai gyvena skirtinguose Lietuvos krastuose, o mes dar kitame
dabar jau bendri susitikimai daznesni!

Mes is nedidelio miestelio, todel pazindinti nereikejo. Jos is jaunu dienu(mamos) viena kita zinojo, tik nesisveikino ir nebendravo. Kai pradejom draugauti ir musu tevai apie tai suzinojo, tada eme sveikintis
o dabar ir bendrauja, kai reikalas yra.

Jei butu mano valia - visai nepazindinciau
Visiskai skirtingos seimos, tarsi ir skirtingu planetu!
Parduotuvej tegu sveikinasi, bet baisiai bijau vestuviu, kai prie vieno stalo sodint reikes
net noro zenytis nera, kai supranti, kiek itampos bus
Na bent jau isvengt temu apie religija ir politika, o toliau kaip bus taip!

net neįsivaizduoju mamų susipažinimo, nes nei viena nekalba bendra kalba
matyt reikės pavertejauti

Musu tevukai tik po 4 metu, t.y. per vestuves susipazino. Nors vyro tevai lyg ir rode iniciatyva anksciau, bet mano ne tai taip ir uztruko 
Papildyta:
vat ir man taip pat buvo

Papildyta:
QUOTE(IevaR @ 2010 06 29, 03:03)
Jei butu mano valia - visai nepazindinciau
Visiskai skirtingos seimos, tarsi ir skirtingu planetu!
Parduotuvej tegu sveikinasi, bet baisiai bijau vestuviu, kai prie vieno stalo sodint reikes
net noro zenytis nera, kai supranti, kiek itampos bus
Na bent jau isvengt temu apie religija ir politika, o toliau kaip bus taip! 

o musu teveliai jau supazindinti
galvojom jau ir taip sia vasara pazindinti nes kartu gyvenam ir jau galvojam apie vestuves. o ir abieju teveliai snekedavo, kad kai turesim visi laiko mielai noretu
tai toks sutapimas buvo, kad per atostogas man draugas pasipirso, grize namo po poros dienu paklausem abieju teveliai galejo na ir susitiko
nuvaziavo pas mano tevelius i sodyba pasisedejo linksmai labai
bet nesuku galvos bendraus kaip geri draugai ar ne tiesiog pazistami jau ir ramu

savo mamuka su uosviais supazindinau pries kokia savaite
t.y. mazdaug po metu ir 5 men musu draugystes
tetukas da laukia savo eiles..
matomai tai ivyks tik kitamet, nes is anglijos siaip susipazindinimui nepavazinesi 
ir nematau bedos
mudvieju tevai gana panasaus charakterio zmones
mama sutare puikiai, manau tetukui seksis ne ka prasciau

ir nematau bedos