Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų supažindinimas

g.gif kai jau supranti, kad santykiai rimti...

mano atveju, mano MB mano mamą pažįsta ir mano mama jį pažįsta, bet prie vieno stalo nėra sėdėję... o aš jo mamos nei pažįstu, nei noriu susipažinti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O mes buvom grupiokai ir taip gavosi kad tėvus teko supažindinti per diplomų įteikimo šventę ax.gif
Atsakyti
Mes tevus supazindinom, kai nunesem pareiskimus tuoktis. dabar jie gali aptarineti vestuviu planus, vieni kitiem linkejimu siuncia ir pan. smile.gif musu tevai gyvena gana toli vieni nuo kitu, tai bent telefonu gales bendrauti smile.gif o siaip, manau, nereikia nueit i krtastutinumus - nei vos pradejus draugauti pazindint, nei prie vestuviu stalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2008 11 14, 13:26)
Mes tevus supazindinom, kai nunesem pareiskimus tuoktis. dabar jie gali aptarineti vestuviu planus, vieni kitiem linkejimu siuncia ir pan. smile.gif musu tevai gyvena gana toli vieni nuo kitu, tai bent telefonu gales bendrauti smile.gif o siaip, manau, nereikia nueit i krtastutinumus - nei vos pradejus draugauti pazindint, nei prie vestuviu stalo smile.gif

drinks_cheers.gif butent tokia ir mano nuomone drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 11 14, 14:32)
drinks_cheers.gif  butent tokia ir mano nuomone  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes kartu jau 4 metus , abieju tevai vis uzsimena kada supazindinsim, tai galvoju reiks rasti kokia palankia proga tevukus supazindinti.
Atsakyti
mes jau daugiau kaip 6 metai kartu, o mūsų tėvai nėra matę vieni kitų g.gif ir nematau reikalo schmoll.gif
Atsakyti
Matau nieko čia nenustebinsiu, kad su draugu kartu esam jau du su puse metų, o tėveliai dar nesimatę blush2.gif ir manau, tai dar negreit bus ax.gif
Atsakyti
musu susipazino per vestuves biggrin.gif per 1,5 metu tik ta viena karta ir tebuvo susitike lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 11 07, 20:59)
Sveikos!  mirksiukas.gif  nu kolkas tokios temos neuzmaciau,jei yra persiprasau  4u.gif  bet kada jusu nuomone yra laikas supazindint savo ir antrosios puses tevus? kada patys tai padarete (jei jau supazindinote aisku  smile.gif  )

Dar nepažindinom blush2.gif Kažkaip nusprendėm, kad mamos ir taip turi, ką veikti biggrin.gif O tėčiui mano tai nelabai ir įdomu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukianti_stebuklo:): 01 sausio 2009 - 01:34
Supazindinom anskti, mums svarbu, kad tevai irgi pasidziaugtu musu draugyste. Nuo pat pradziu kazkaip jausmas buvo, kad tai rimta. Su exais nebuciau niekad ne pagalvojusi, o su MB - jau po pusmecio nusprendem, kad laikas, nors vestuves dar ne nesapnuotos buvo.
Atsakyti
neatsimenu po kiek laiko, musu tevai susipazino, gal po metu ar dvieju draugystes, kad jau nemazai pradraugave buvome.
Atsakyti