Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų supažindinimas

tevus supazindinom pries keleta dienu ax.gif atejo laikas, nes jau ir anukelis pakeliuj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karpūnsko Java @ 2008 12 18, 00:50)
mes jau daugiau kaip 6 metai kartu, o mūsų  tėvai nėra matę vieni kitų  g.gif ir nematau reikalo  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mūsų tėvai patys susipažino - atsitiktinai smile.gif
Buvom abu išvykę į angliją uždarbiaut. Skridom namo kalėdom, o lėktuvas vėlavo apie tris valandas doh.gif
Tėvai ir jo, ir mano aišku laukė Vilniui. Na ir per tas tris valandas sugebėjo patys vieni kitus susirast ir pabendraut smile.gif Nes aš į savo mamą labai panaši, o jis į savo brolį, tai, sakė, kad pagal tą panašumą ir atsekė smile.gif

Gerai, kai viskas gaunasi savaime thumbup.gif
Atsakyti
Per vestuves susipažino biggrin.gif

p.s. prieš tai nematėm reikalo ir progos smile.gif
Atsakyti
mes ę metus draugaujam, as pati nelabai megeja su jo tevais bendrauti, mandagus santykiai, bet biciuliautis neketinu.
tevai musu juo labiau nepzystami:) na supazindinsim, anksciau nei per vestuves:)
beje buvau vienose vestuve,s kur teveliai prie baznycios susipazino, keistai atrode..smile.gif bet nieko smergtino
Atsakyti
Mes jau draugaujam tuoj 4 metai smile.gif Bet nepazindinom darrr.... doh.gif As ir bijau kazkaip tu pazintuviu. Jo teveliai tokie paprasti zmogeliai is provincijos, mano inteligentai, dirbantys intelektualu darba. Nors maniskiai tikrai nera pasipute ar pasikele. Tiesiog manau, kad nelabai ras bendros kalbos. Tai susipazins tikriausiai pries arba per vestuves blush2.gif
Atsakyti
man rodos, grazu bent jau pries vestuves supazindinti
Atsakyti
Na mes gan greit supažindinsim abi pusess,nes labai greit sugalvojom susituokti... ax.gif Labai gražu kai prieš vestuves susipažįsta...nors jei draugystė truktų ilgiau nei 2-3 metus,tai susipažintų anksčiau...mano nuomone smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2009 01 26, 23:58)
Jo teveliai tokie paprasti zmogeliai is provincijos, mano inteligentai, dirbantys intelektualu darba. Nors maniskiai tikrai nera pasipute ar pasikele. Tiesiog manau, kad nelabai ras bendros kalbos.

ojoj kaip pažįstama.. tik vat mano pasipūtę.. unsure.gif ir mamai ypatingai svarbu kas yra kitos pusės tėveliai, kuom užsiima ir kaip gyvena doh.gif o jei ne pagal jos kurpalių žmonės siūti tai pasmerkia ir kritikuoja. ir man smegenis ūžia ūžia.. bash.gif nežinau kaip čia to supažindinimo išvis išvengti ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meravigliosa: 17 vasario 2009 - 11:23
zadam supazindinti pora menesiu pries vestuves, planuosim kokia isvyka i gamta 4u.gif , kad butu neformali erdve ir be stresu, jei kas tongue.gif
Atsakyti
Na siaip tai kai draugauji daugiau nei metus, tai sis klausimas vis dazniau iskyla. Mes kartu jau 3 metai, jo tevus matau kiekviena savaitgali jau daugiau nei metus blink.gif (susipazinom vasara). Draugas mano tevus zymiai maziau mates (kokius 4-5 kartus blush2.gif , nes vis issisukdavo nuo vizito pas mano tevus), bet irgi normaliai viskas - mama jau prieme ji kaip seimos nari, be to, jau ir vestuves planuojam. Teveliai tai jau seniai linkejimus vieni kitiems siuncia - busima anyta su saldainiu deze, o mama - su pyragu, bet taip ir nebuvo susitike. Planuojam supazindinti, kai mamai atostogos bus, tures daugiau laiko susiruost - pasak anytos, tai tradiciskai turi jaunojo tevai i jaunosios tevu namus vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
Manau nėra reikalo skubėti su visokiais pažindinimais, artės vestuvės tada ir susipažins tongue.gif
Atsakyti