Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų supažindinimas

Pries vestuves susipazino ir to pakako,nematem reikalo anksciau pazindint... ax.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad tėvus reikia supažindinti, kai jau labai rimtais reikaliukais kvepia rolleyes.gif O aš tai kažkaip netgi bijočiau mūsų tėvelius supažindinti.. Visai skirtingo mąstymo personos unsure.gif Bet ką padarysi, bijok nebijojęs, reikės kadanors cool.gif
Atsakyti
mes daugiau nei 3 metus kartu, bet tevai dar nepazistami:)
Atsakyti
Mes 5 metus ir musu susipazins tik pries artejancias vestuves biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo kad tik prieš vestuves to reiktų...
g.gif
Atsakyti
As tai manau kad per pacias vestuves bus kaip tik ax.gif
Nu nejauciu poreikio. Kam jiems pazindintis? Nei kas nuo to pasikeis.. o kad draugais netaps irgi iskart matau. nebent is smalsumo. Tegul smalsauja iki vestuviu lotuliukas.gif
Atsakyti
man atrodo, kad prieš vestuves reikėtų, o anksčiau tai nematau reikalo rolleyes.gif
Atsakyti
pritariu, niekam nereik pazindinti viens kito tevu jei vestuvem nekvepia... ax.gif
stai as pazystu visa jo seima, jis mano. bet kad butu baliukas kur gimines tiek jo tiek mano susitiktu - ne.
tiesiog musu atveju susitikimai neplanuojami. pirma syki jo teveliai pamate maniskius kai baigem aukstaja, per diplomu iteikima, tai tada nuejom visi kavutes nuejom atsigert... paskui buna susitinka jei pasitik atvaziuoja i orouosta kai mudu balandeliai atostogu i LT grystam...
manau, kad per vestuves gales pazindintis kiek sirdele geis smile.gif
Atsakyti
Aš tos nuomonės, kad kol vestuvėm nekvepia ar vaikučiais,tol nėra reikalo pažindinti. cool.gif
Atsakyti
As su jo tevais susipazinau po pusmecio draugystes, per kaledas. Kazkaip visai to nebijojau ir palaikom ganetinai gerus santykius, o draugas labai bijojo pas mano tevus vaziuot ir kai reikia aplankyt, tai labai nenorei vaziuoja. g.gif sako, kad jaucias svetimas g.gif noreciau, kad taip nebutu.
Atsakyti
Aš su draugu gyvenu jau 3m., bet mūsų tėvai nėra susipažinę, tiksliau jis turi tik mamą. Na mūsų tėvai yra visiškai skirtingi. Mano tėvai kultūringi o maniškio mama tokia kirvis. Kaip pasakys ką nors tai griūk negyvas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tikriausiai @ 2009 03 11, 02:00)
mes daugiau nei 3 metus kartu, bet tevai dar nepazistami:)

pas mane tas pati situacija
Atsakyti