Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų supažindinimas

Musu tevai susipazinopaskutini vakara pries vestuves ir tai beveik per klaida neplanuotai biggrin.gif nedaug truko butu vestuviu diena susitike biggrin.gif bet viskas sekmingai praejo smile.gif
Atsakyti
tai priklauso ar labai artimi esat su tevais.
jeigu nelabai - tai ir supazindinti galima tik tada kai jau tikrai RIMTA pasidaro.
o jeigu artimi, ir bendrauji daznai - tai kaip nutylesi sia savo gyvenimo puse.
o ir tevams manau idomu ir svarbu su kuo ju dukra bendrauja...
Atsakyti
Pries vestuves
Atsakyti
Mes po 3 metu draugystes (1 m is ju jau gyvenom kartu). Kadangi mamos skirtinguose miestuose, tai i palanga nusivezem paatostogaut ir supazindint biggrin.gif . O po poros savaiteliu MB man pasipirso, tad jau buvo minciu apie vestuves pries tai:bigsmile:
Atsakyti
mes tevus supazindinom praejus 2.5 menesiams nuo draugystes pradzios, mat dar po 1.5 menesio atsokom vestuves wub.gif abieju tevai tarpusavyje labai gerai sutaria, ir vis vieni pas kitus i svecius vazineja lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes tėvus supažindinsim tik per vestuves, nors man ir nelabai patinka šita mintis..
Bet kitos išeities nėra, nes esame skirtingų tautybių blush2.gif Tai kas iš to, kad jie ranką vieni kitiems paspaus, jei susikalbėti negalės doh.gif
Atsakyti
O man apskritai nelabai suprantama kam juos reikia pazindinti specialiai? g.gif Musu tevai susipazino per vestuves ir nebuvo minciu pazindinti anksciau, juk tuokiames mes ir tik mes, o ne su visom seimom... Ir siaip paskui tas bendravimas "is reikalo" skambinimas per sventes ir durbtinas draugavimasis man juokingas.
Atsakyti
jooo, pas mus susitikimas tevu artejanti svaitgali blink.gif kotais bijot pradejau verysad.gif
Atsakyti
Po metu draugystes.
Atsakyti
Cia jau susitarimo reikalas kada, visgi gali but is kazkurios puses ir ne fontanai noro susipazint, tai vis nukeliama, nukeliama.. biggrin.gif
Man teko laime susipazint jau po dvieju savaiciu draugystes ax.gif Taip isejo, kad buvo svarbus jubiliejus ir nutare brangusis mane visiems aprodyt, supazindint blink.gif Baisu buvo blush2.gif Bet viskas graziai praejo thumbup.gif
Atsakyti
as su MB tevais susipazinau po keliu savaiciu, MB su mano tevais po gero menesio. O tevus tarpusavyje supazindinom tik po daugiau nei triju metu draugystes. Nors MB tevai norejo susipazinti dar metams nepraejus. Bet mes spaudimui nepasidavem ax.gif
Atsakyti
draugauju su MB jau 2metai ir 9menesiai, ir musu tevai jau pazystami biggrin.gif aisku jie nespeceliai susipazino, bet buvo tokia situacija,kad MB turejo vykti i londona ir jis neturejo nedidelio lagamino tai as jam ji paskolinau ir pries vaziuojant i oro uosta reikejo ji paimt is mano namu,tai uzlipo pas mane daiktu susidet,ir jo tevus kartu pakvieciau. nepaliksiu juk masinoj. nuo to laiko bendrauja jie labai thumbup.gif mano tetis labiau su MB teciu, 0 mano mama su MB mama smile.gif
Atsakyti