Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų supažindinimas

O mūsų tėvai pradėjo bandraut dar mums nedraugaujant biggrin.gif o dabar mums beveik metus draugaujant beveik nebendrauja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olia4ka: 26 spalio 2009 - 11:49
cha biggrin.gif kadangi anyta velnio pramanyta, tai stengemes,kad mano mama nesutiktu jo mamos
Atsakyti
QUOTE(olia4ka @ 2009 10 26, 12:49)
O mūsų tėvai pradėjo bandraut dar mums nedraugaujant biggrin.gif  o dabar mums beveik metus draugaujant beveik nebendrauja g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tante_ @ 2009 10 26, 17:15)

na taip buna:) matyt draugyste vaiku, riboja tevu draugyste:)
Atsakyti
Per vestuves,jei tokios bus,jei ne tai per vaiko krikstynas,o ir aplamai kurioj vietoj butinybe tevus pazindint? g.gif g.gif su savuoju,taip suprantu,bet su maniskio tevais... g.gif
Atsakyti
Musu tevai susipazino kai mes padavem prasymus i CMS.
Atsakyti
nezinau kaip bus pas mus, bet planuoju irgi arba kai padovanos man suzadietuviu ziedeli arba jau kai paduosim pareiskimus tada supazindinsim tevus, bet jokiu budu ne per vestuves kaip pas kai kuriuos buna.. nenoreciau taip wink.gif
Atsakyti
Mūsų tėvai susipažino draugaujant daugiau nei pusmetį, bet tai nebuvo planuota, tiesiog aš dirbau pas MB tėvus, o mano tėvai atvažiavo manęs pasiimti. O dabar tėvai gyvena skirtingose valstybėse, tai nebendrauja.
Atsakyti
Oh... Musiškių mamos dar nepažįstamos unsure.gif (abu be tėvelių esam) Net neįsivaizduoju kaip viskas būtų. Mano mama tokia inteligentiška, visada pasitempusi, rimta, bet ne piktybinė wink.gif O va MB mama atsipalaidavusi, jaunatviška. Būtų įdomu, bet ir labai keista jas supažindinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 11 07, 19:59)
Sveikos!  mirksiukas.gif  nu kolkas tokios temos neuzmaciau,jei yra persiprasau  4u.gif  bet kada jusu nuomone yra laikas supazindint savo ir antrosios puses tevus? kada patys tai padarete (jei jau supazindinote aisku  smile.gif  )

supažindinom po pusmečio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MadMan: 16 vasario 2010 - 12:27
Net nezinau, kaip butu geriau: anksciau ar veliau, kad susipazintu tevai.. Bet niekam nelinkiu, kad nutiktu kaip man.. Mano brangiausiojo tevai mano mama pamate per jos laidotuves.. Gailiuosi, kad jos anksciau nesusipazino. Aisku, buvo labai skirtingos asmenybes, butu nesugyvenusios, bet bent jau mano mama butu su anyta susipazinusios..
Atsakyti
Msų tėvai susipažino prieš susituokiant.
Atsakyti