Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

QUOTE(mikki @ 2008 12 19, 12:50)
o as sito niekur nebegaunu-Eurovaistinese nei vienoj nera schmoll.gif  Siandien balius o pasipurksti nera kuom doh.gif po nauju siausiu pas daktarus ieskoti ligu.jei neras griebsiuos dricloro cool.gif

Jo būna ne tik purškiamo, bet ir rutulinio. Pabandyk tokio pažiūrėt.
Atsakyti
o is kur ta ach gaunat? irgi internetu? g.gif nu pagal aprasyma kad ji reikia teplioti savarankiskai turbut liksiu prie driclor, patogesnis bent jau uztepimo budas...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
turiu ir aš tokią bėdą- gausų prakaitavimą vienoje pažastyje blink.gif turiu skydliaukės sutrikimų, tai spėju tai yra susiję.. g.gif kaip ir daugumos Jūsų mano garderobe dominuoja beveik juodos spalvos, net nesmagu kažkaip unsure.gif Radau Jūsų temą ir nusprendžiau rimtesnių priemonių pasiieškoti, gal reikia pradėti nuo Declor? g.gif

QUOTE(Sylvergirl @ 2008 12 04, 08:23)
1. Driclor yra skyscio pavidale, taciau jis net patogesnis naudoti - yra kaip rutulinis dezodorantas
2. Driclor sudetyje yra tos pacios  medziagos kaip ir ACH, tik ACH kazkokiu prideta kvapu,papildomu medziagu ir t.t.
3. Driclor talpa 20ml arba 50 ml (as parduodu po 50 ml)
4. Pati turiu 20 ml, naudoju jau beveik metus ir like yra dar puse buteliuko
5. Is kur istrauket kad Driclor negalima kitoms kuno vietoms naudot? smile.gif galima ji ir rankoms, ir kojoms ir belekam,kas prakaituoja smile.gif nes kaip minejau pagrindine sudetine dalis yra ta pati kaip ir ACH smile.gif Driclor gal siek tiek stipresnis, nes didesne pagrindines veikliosios medziagos koncentracija smile.gif

turiu 2 klausimus ax.gif
Kodėl kai kurios narės vengia Declor rašydamos, kad jis gali sukelti vėžį? Ar tai tyrimai kokie nustatė, ar paminėta anotacijoje?

Antras klausimas paprastesnis ir skirtas visoms naudojančioms priemones nuo gausaus prakaitavimo- ar reikia taipogi pertraukose tarp patepimų naudoti antipespirantus? blush2.gif

Būčiau dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SATIDE: 28 gruodžio 2008 - 12:51
QUOTE(SATIDE @ 2008 12 28, 13:49)
Sveikos  4u.gif
turiu ir aš tokią bėdą- gausų prakaitavimą vienoje pažastyje  blink.gif turiu skydliaukės sutrikimų, tai spėju tai yra susiję..  g.gif  kaip ir daugumos Jūsų mano garderobe dominuoja beveik juodos spalvos, net nesmagu kažkaip  unsure.gif  Radau Jūsų temą ir nusprendžiau rimtesnių priemonių pasiieškoti, gal reikia pradėti nuo Declor?  g.gif
turiu 2 klausimus  ax.gif
Kodėl kai kurios narės vengia Declor rašydamos, kad jis gali sukelti vėžį? Ar tai tyrimai kokie nustatė,  ar paminėta anotacijoje?

Antras klausimas paprastesnis ir skirtas visoms naudojančioms priemones nuo gausaus prakaitavimo- ar reikia taipogi pertraukose tarp patepimų naudoti antipespirantus?  blush2.gif

Būčiau dėkinga už atsakymus  4u.gif

as pati tai naudoju kasdien antiperspirantus. Todel kad priemones nuo gausaus prakaitavimo tepu tik viena karta per menesi mazdaug. Ir taip jokio prakaito thumbup.gif

o del vezio, tai juk ir rukymas sukelia vezi, bet vistiek daugelis ruko g.gif As pati nerukau, todel leidziu sau naudoti stiprias prakaitavima stabdancias priemones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2008 12 28, 11:49)
Sveikos  4u.gif

Kodėl kai kurios narės vengia Declor rašydamos, kad jis gali sukelti vėžį? Ar tai tyrimai kokie nustatė,  ar paminėta anotacijoje?

Antras klausimas paprastesnis ir skirtas visoms naudojančioms priemones nuo gausaus prakaitavimo- ar reikia taipogi pertraukose tarp patepimų naudoti antipespirantus?  blush2.gif

anotacijoj tikrai neraso, kad gali sukelti vezi, tik kad gausus aliuminio kiekiai gali sukelti, bet ir tai ne is anotacijos...

o tarp dricloro as tai nenaudoju kt antiperspirantu schmoll.gif naudoju driclora karta kartais 2 i savaite...
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2008 12 28, 14:49)
Sveikos  4u.gif

anotacijoje apie joki vezi neuzsimenama. tiesiog kaip kazkuri jau rase, yra padidintas aliuminio kiekis, kuris gali itakoti vezi. bet kas siais laikais yra sveika? net visi kosmetikos gaminiai prikimsti cheminiu priemoniu.
i antra klausima galiu atsakyti taip-ziema tepuosi kas tris savaites, dvi is ju nieko kito nenaudoju, tik kremu pasitepu. trecia savaite tepuosi jau antiperspirantais. nors siaip tai viskas nuo aplinkybiu priklauso. jei zinau, kad kazkur eisiu ir nenoriu nemalonumu, tai pasitepu ir dazniau, bet stengiuosi nepiktnaudziauti
Atsakyti
QUOTE(lelelyte @ 2008 12 28, 14:49)
as pati tai naudoju kasdien antiperspirantus. Todel kad priemones nuo gausaus prakaitavimo tepu tik viena karta per menesi mazdaug. Ir taip jokio prakaito  thumbup.gif

o del vezio, tai juk ir rukymas sukelia vezi, bet vistiek daugelis ruko  g.gif As pati nerukau, todel leidziu sau naudoti stiprias prakaitavima stabdancias priemones  mirksiukas.gif

na taip rūkymas sukelia vėžį, todėl protingi žmonės stengiasi vengti koncerogeninių dalykų, manau tai suprantama 4u.gif

QUOTE(doovka @ 2008 12 28, 16:55)
anotacijoj tikrai neraso, kad gali sukelti vezi, tik kad gausus aliuminio kiekiai gali sukelti, bet ir tai ne is anotacijos...

o tarp dricloro as tai nenaudoju kt antiperspirantu schmoll.gif  naudoju driclora karta kartais 2 i savaite...

O tai AHC priemonėje aliuminio sudėtyje yra mažiau? g.gif
sorry, už klausimus, bet norėtųsi prieš pradedant naudotis išsiaiškinti visus pliusus ir minusus 4u.gif

Šiaip tai man visa tai atrodo tarytum fantastika, neįsivazduoju, kad galėčiau jaustis laisvai, nesibaimindama pakelti ranką ar kad neliks šlapių dėmių...ši bėda mane kankina apie metus, tačiau jau gerokai spėjo nusibosti ir apkartinti gyvenimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2008 12 28, 20:28)
O tai AHC priemonėje aliuminio sudėtyje yra mažiau?   g.gif 
sorry, už klausimus, bet norėtųsi prieš pradedant naudotis išsiaiškinti visus pliusus ir minusus  4u.gif

ahc yra 20 ir 30. driclor tik 30 (cia to aliuminio kiekis). dar skiriasi tuo, kad driclor kaip dezodorantu pasitepi, o ahc ant kokios serveteles uzlasini ir tada patepi pazasti.
jums gerai, tik metus vargstat. mane sita beda jau 15 metu kankina... is pradziu irgi skeptiskai ziurejau i visus situos preaparatus, taciau dabar neisivaidzuoju, ka daryciau be driclor...
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 12 28, 20:00)
ahc yra 20 ir 30. driclor tik 30 (cia to aliuminio kiekis). dar skiriasi tuo, kad driclor kaip dezodorantu pasitepi, o ahc ant kokios serveteles uzlasini ir tada patepi pazasti.
jums gerai, tik metus vargstat. mane sita beda jau 15 metu kankina... is pradziu irgi skeptiskai ziurejau i visus situos preaparatus, taciau dabar neisivaidzuoju, ka daryciau be driclor...

Va, bijau prisišnekėt, bet panašu, kad kojytėm irgi veikia thumbup.gif koks kaifas nuėjus į svečius nebijot nusiaut batų thumbup.gif
Beje, aš irgi ne vienerius metus su tuo kovoju... Tik va, tas Driclor truputį sunkiai sukasi man... g.gif stringa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 29 gruodžio 2008 - 08:10
noriu pasidžiaugti, kad šiais metais šventes praleidau puikiai, vien dėl to, kad įsigyjau ahc 20. nu super dalykėlis.į vaikučių šventes dar rengiausi tamsiai, nes nebuvau tikra, kad tikrai nesuprakaituosiu, bet buvau sausut sausutėlė. per kalėdas drąsiai užsidėjau ružava bliuskytę ir nesušlapau. jausmas nerealus, kai gali užsidėti bet kokį rūbą ir nesijaudinti dėl šlapių pažastų.ačiū jums, brangiosios, už info. tik čia sužinojau apie man reikalingas priemones. pirkau pati per ebay.de.

beje, kas dėl vėžio, tai ir paprasti antiperspirantai sukelia vėžį, manoma, kad dėl jų net vyrai serga krūties vėžiu.
Atsakyti
kaip ten kazkas ir mynejo..,vos ne visos musu naudojamos priemones galio tai sukelti.,o ka jau bekalbeti apie maista..,girdejau,kad net
"fri" bulvytese rasta medziagu sukelenciu vezi..,o jos kaip yra pardotuvese,taip is ju ir nedingsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *panteriuke*: 29 gruodžio 2008 - 11:37
visa mus supanti aplinka-vien kancerogenines medziagos. kur tik bepasisuksi, visur kyla gresme, kad gali veziu susirgti-maistas, oras, kosmetika, higienos reikmenys. visur visko yra prikista.
medicina zengia pirmyn, jei laiku diagnozuoji, daznai vezys isgydomas, tai nebebijau jau taip susirgti. o be to, jei nuolat busi nepatenkinta, blogos nuotaikos, kad pastoviai pazastys slapios, tai ir depresija isivaryti galima. tad bukime grazios, ryskios, pasitikincios savimi biggrin.gif
Atsakyti