Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

sveikutės 4u.gif na mane irgi kankina ši bėda dar gal ir problemos dėl skydliaukės čia prisideda unsure.gif ir tikrai nemalonus dalykas doh.gif kasdien juodi drabužiai, o atitinkamų medžiagų rūbų iš viso negaliu dėvėti verysad.gif taigi pasiskaičiusi čia, pradėjau ebay'ui ieškoti tų stebuklingų priemonių g.gif radau driclor 20 proc. (kažkas minėjo, jog driclor yra tik 30 proc.) jo kaina apie 9 GBP (čia kaina įskaičiavus ir siuntimą). dar užkabino preparatas maxim , jis yra 10,8 proc. iš vienos pusės gerai, nes mažiau aliuminio clorido medžiagos, bet jei jis bus per silpnas teks siųstis Driclor doh.gif beje, maxim kaina apie 23 dol. tačiau mane dominusio AHC aš taip ir neradau ebay. gal tai nepilnas pavadinimas..? beje, gal yra bandžiusiųjų maxim? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mooney @ 2008 12 30, 11:25)
sveikutės   4u.gif   na mane irgi kankina ši bėda dar gal ir problemos dėl skydliaukės čia prisideda  unsure.gif  ir tikrai nemalonus dalykas doh.gif   kasdien juodi drabužiai, o atitinkamų medžiagų rūbų iš viso  negaliu dėvėti   verysad.gif   taigi pasiskaičiusi čia, pradėjau ebay'ui ieškoti tų stebuklingų priemonių  g.gif  radau driclor 20 proc. (kažkas minėjo, jog driclor yra tik 30 proc.) jo kaina apie 9 GBP (čia kaina įskaičiavus ir siuntimą). dar užkabino preparatas maxim , jis yra 10,8 proc. iš vienos pusės gerai, nes mažiau aliuminio clorido medžiagos, bet jei jis bus per silpnas teks siųstis Driclor  doh.gif   beje, maxim kaina apie 23 dol.  tačiau mane dominusio AHC aš taip ir neradau ebay. gal tai nepilnas pavadinimas..? beje, gal yra bandžiusiųjų maxim?   smile.gif

aš dabar irgi skaitau Driclor aprašymą, tai visur rašo apie 20 proc. aliuminio... g.gif
Vyras jau veža man šį gėrį, vakare bandysim smile.gif
Įdomu Anglijoje galima Driclor nupirkti vaistinėse(nes turiu tokią galimybę) ar čia tik per e-bay? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SATIDE: 30 gruodžio 2008 - 11:37
QUOTE(SATIDE @ 2008 12 30, 22:31)
aš dabar irgi skaitau Driclor aprašymą, tai visur rašo apie 20 proc. aliuminio... g.gif
Vyras jau veža man šį gėrį, vakare bandysim  smile.gif
Įdomu Anglijoje galima Driclor nupirkti vaistinėse(nes turiu tokią galimybę) ar čia tik per e-bay?  g.gif

būtinai pasidalink įspūdžiais 4u.gif dėl Anglijos vaistinių nežinau, bet manau įmanoma rasti.
mane sudomino AHC bet kažkopdėl aš ebay jo nerandu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mooney @ 2008 12 30, 14:00)
mane sudomino AHC bet kažkopdėl aš ebay jo nerandu..  g.gif

kiek suprantu, ji tik Vokietijoj gaut galima.
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2008 12 30, 10:31)
Vyras jau veža man šį gėrį, vakare bandysim  smile.gif
Įdomu Anglijoje galima Driclor nupirkti vaistinėse(nes turiu tokią galimybę) ar čia tik per e-bay?  g.gif

galima anglijoj boots'e mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 12 31, 01:18)
kiek suprantu, ji tik Vokietijoj gaut galima.

smile.gif tada teks siųstis diclor ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 12 30, 22:47)
galima anglijoj boots'e mirksiukas.gif

thumbup.gif sesutė, turės darbelio smile.gif

Vakar vakare išmėginau, tai buvo šioks toks perštėjimas, ryte sulenkimuose paraudimas, tačiau kad jausmas būtų labai nemalonus nepasakyčiau g.gif aišku, panaudosiu ilgiau, tada galima bus daryti išvada ar tinka, bet spėju, kad turėtų viskas ok būti rolleyes.gif

tiesa, pažiūrėjau paprastų antiperspirantų sudėtį, tai ten irgi yra aliuminio(mano Rexonoje ir vyro Mennen), matyt jis kažkaip veikia tas liaukas ir be jo nebūtų efekto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SATIDE: 31 gruodžio 2008 - 09:30
aliuminis - pagrindinė medžiaga, atliekanti antiperspirancinę funkciją. visa kita dezodorantų sudėtyje- tik tirpikliai ir kvapai. skirtumas tas, kad įprastuose antiperspirantuose aliuminio chlorido kiekis yra ženkliai mažesnis smile.gif mums išskirtinėms, matyt, kad reikalinga didesnė koncentracija ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mooney @ 2008 12 30, 15:00)
būtinai pasidalink įspūdžiais  4u.gif  dėl Anglijos vaistinių nežinau, bet manau įmanoma rasti.
mane sudomino AHC bet kažkopdėl aš ebay jo nerandu..  g.gif

aš pirkau ebay.de. nors vokiškai nesuprantu visiškai nieko, bet puikiai su pardavėju bendravom laiškais anglų kalba.pirkau " buy it now", nereikėjo laukti aukciono pabaigos.
Atsakyti
sveikutes,as tiesiog negaliu atsidziaugti radusi sia tema,as taip pat turiu problema su prakaitavimu ir negaliu patiketi tuo ka skaitau kad yra tokiu veiksmingu priemoniu tam sutvarkyti. bigsmile.gif
tik gal galit kuri parasyti ar kuriai nors buvo koks stiprus pasalinis poveikis po situ priemoniu naudojimo,turiu omeny ahc ir driclor? smile.gif
Atsakyti
vienintelis salutinis poveikis - kad gali persteti ar niezteti oda, kol esi pasitepus.. daugiau jokiu salutiniu padariniu - tik teigiami smile.gif
dar merginos minejo, kad issauseja pazastu oda.. na bet cia manau mazesnis diskomfortas nei prakaitas smile.gif
Atsakyti
Labas , mergaites
Manos eses siuo metu airijoj, buvau prasius jos paziuret sita driclor, bet sake nera, gal net neziurejo, zodziu be sansu, kad parveztu. O gal kas is jusu parduoda, ir kokia kaina, o tai bo jau uzkniso negyvai, sitiek rubu sugadintu, ir kvapo prakaito neisplauna, ir niekas jau nebepadeda verysad.gif
Atsakyti