sveikutės
na mane irgi kankina ši bėda dar gal ir problemos dėl skydliaukės čia prisideda
ir tikrai nemalonus dalykas
kasdien juodi drabužiai, o atitinkamų medžiagų rūbų iš viso negaliu dėvėti
taigi pasiskaičiusi čia, pradėjau ebay'ui ieškoti tų stebuklingų priemonių
radau driclor 20 proc. (kažkas minėjo, jog driclor yra tik 30 proc.) jo kaina apie 9 GBP (čia kaina įskaičiavus ir siuntimą). dar užkabino preparatas maxim , jis yra 10,8 proc. iš vienos pusės gerai, nes mažiau aliuminio clorido medžiagos, bet jei jis bus per silpnas teks siųstis Driclor
beje, maxim kaina apie 23 dol. tačiau mane dominusio AHC aš taip ir neradau ebay. gal tai nepilnas pavadinimas..? beje, gal yra bandžiusiųjų maxim?
QUOTE(mooney @ 2008 12 30, 11:25)
sveikutės
na mane irgi kankina ši bėda dar gal ir problemos dėl skydliaukės čia prisideda
ir tikrai nemalonus dalykas
kasdien juodi drabužiai, o atitinkamų medžiagų rūbų iš viso negaliu dėvėti
taigi pasiskaičiusi čia, pradėjau ebay'ui ieškoti tų stebuklingų priemonių
radau driclor 20 proc. (kažkas minėjo, jog driclor yra tik 30 proc.) jo kaina apie 9 GBP (čia kaina įskaičiavus ir siuntimą). dar užkabino preparatas maxim , jis yra 10,8 proc. iš vienos pusės gerai, nes mažiau aliuminio clorido medžiagos, bet jei jis bus per silpnas teks siųstis Driclor
beje, maxim kaina apie 23 dol. tačiau mane dominusio AHC aš taip ir neradau ebay. gal tai nepilnas pavadinimas..? beje, gal yra bandžiusiųjų maxim? 
aš dabar irgi skaitau Driclor aprašymą, tai visur rašo apie 20 proc. aliuminio...
Vyras jau veža man šį gėrį, vakare bandysim
Įdomu Anglijoje galima Driclor nupirkti vaistinėse(nes turiu tokią galimybę) ar čia tik per e-bay?
QUOTE(SATIDE @ 2008 12 30, 22:31)
aš dabar irgi skaitau Driclor aprašymą, tai visur rašo apie 20 proc. aliuminio...
Įdomu Anglijoje galima Driclor nupirkti vaistinėse(nes turiu tokią galimybę) ar čia tik per e-bay?
būtinai pasidalink įspūdžiais
mane sudomino AHC bet kažkopdėl aš ebay jo nerandu..
QUOTE(mooney @ 2008 12 30, 14:00)
kiek suprantu, ji tik Vokietijoj gaut galima.
QUOTE(SATIDE @ 2008 12 30, 10:31)
galima anglijoj boots'e
QUOTE(liepsnele @ 2008 12 31, 01:18)
kiek suprantu, ji tik Vokietijoj gaut galima.
QUOTE(doovka @ 2008 12 30, 22:47)
Vakar vakare išmėginau, tai buvo šioks toks perštėjimas, ryte sulenkimuose paraudimas, tačiau kad jausmas būtų labai nemalonus nepasakyčiau
tiesa, pažiūrėjau paprastų antiperspirantų sudėtį, tai ten irgi yra aliuminio(mano Rexonoje ir vyro Mennen), matyt jis kažkaip veikia tas liaukas ir be jo nebūtų efekto
aliuminis - pagrindinė medžiaga, atliekanti antiperspirancinę funkciją. visa kita dezodorantų sudėtyje- tik tirpikliai ir kvapai. skirtumas tas, kad įprastuose antiperspirantuose aliuminio chlorido kiekis yra ženkliai mažesnis
mums išskirtinėms, matyt, kad reikalinga didesnė koncentracija
QUOTE(mooney @ 2008 12 30, 15:00)
būtinai pasidalink įspūdžiais
dėl Anglijos vaistinių nežinau, bet manau įmanoma rasti.
aš pirkau ebay.de. nors vokiškai nesuprantu visiškai nieko, bet puikiai su pardavėju bendravom laiškais anglų kalba.pirkau " buy it now", nereikėjo laukti aukciono pabaigos.
sveikutes,as tiesiog negaliu atsidziaugti radusi sia tema,as taip pat turiu problema su prakaitavimu ir negaliu patiketi tuo ka skaitau kad yra tokiu veiksmingu priemoniu tam sutvarkyti.
tik gal galit kuri parasyti ar kuriai nors buvo koks stiprus pasalinis poveikis po situ priemoniu naudojimo,turiu omeny ahc ir driclor?
tik gal galit kuri parasyti ar kuriai nors buvo koks stiprus pasalinis poveikis po situ priemoniu naudojimo,turiu omeny ahc ir driclor?
Labas , mergaites
Manos eses siuo metu airijoj, buvau prasius jos paziuret sita driclor, bet sake nera, gal net neziurejo, zodziu be sansu, kad parveztu. O gal kas is jusu parduoda, ir kokia kaina, o tai bo jau uzkniso negyvai, sitiek rubu sugadintu, ir kvapo prakaito neisplauna, ir niekas jau nebepadeda
Manos eses siuo metu airijoj, buvau prasius jos paziuret sita driclor, bet sake nera, gal net neziurejo, zodziu be sansu, kad parveztu. O gal kas is jusu parduoda, ir kokia kaina, o tai bo jau uzkniso negyvai, sitiek rubu sugadintu, ir kvapo prakaito neisplauna, ir niekas jau nebepadeda