Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

QUOTE(Wika 111 @ 2008 12 02, 14:34)
Man asmeniskai geras antiperspirantas purskiamas nuo stipraus parakaitavimo "HIDROFUGAL FORTE".  thumbup.gif

Žinom, šiek tiek pradeda, jei nekaršta diena ir intensyviai nevaikštai. Čia pažastims. Jei intensyviau pajudi ar karšta - vis tiek dėmės. Kojoms nepadeda visai.
Atsakyti
žiūriu, kad visos daugiau diclor naudojat, o gal kas turit ir ahc20 sensitive?
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 12 03, 00:24)
žiūriu, kad visos daugiau diclor naudojat, o gal kas turit ir ahc20 sensitive?

Driclor daugiau naudojam, nes jo lengviau gauti Lietuvoje, be to, man atrodo, kad ir pigesnis...
Atsakyti
Taip,taip,dricolas isties pigesnis..,nezinau kaip ten jis veikia,kaip atrodo,kuriam laikui uztenka..,
na o ahc yra skyscio pavidale,ji reikia lasinti ant vatos serveteles ir "tapsnoti" pazasti,naudoju jau gal apie 6men ir dar kazkur puse buteliuko liko,jo talpa 30ml...
gal jis brangesnis del to.kad ji ne tik pazastim galima naudoti.. blink.gif
Atsakyti
1. Driclor yra skyscio pavidale, taciau jis net patogesnis naudoti - yra kaip rutulinis dezodorantas
2. Driclor sudetyje yra tos pacios medziagos kaip ir ACH, tik ACH kazkokiu prideta kvapu,papildomu medziagu ir t.t.
3. Driclor talpa 20ml arba 50 ml (as parduodu po 50 ml)
4. Pati turiu 20 ml, naudoju jau beveik metus ir like yra dar puse buteliuko
5. Is kur istrauket kad Driclor negalima kitoms kuno vietoms naudot? smile.gif galima ji ir rankoms, ir kojoms ir belekam,kas prakaituoja smile.gif nes kaip minejau pagrindine sudetine dalis yra ta pati kaip ir ACH smile.gif Driclor gal siek tiek stipresnis, nes didesne pagrindines veikliosios medziagos koncentracija smile.gif
Atsakyti
as irgi daug metu naudojau rexona kai buvau paaugle, bet zinokit galiu pasakyt kad jis tikras brudas tiesiogine to zodzio prasme, tuoj paaiskinsiu kodel 4u.gif pasikonsultavus su viena dermatologe ji grieztai uzdraude naudot BUTENT rexona, nes jo sudetyje yra kazko (na tai buvo seniai tai jau neprisimenu kas ten tas kazkas blush2.gif ) kas uzkemsa poras! uztai jis ir atrodo toks veiksmingas, nes oda nekvepuoja, nieko nepraleidzia kitaip tariant! bet ilgiau panaudojus galima turet rimtu bedu! kuo labiau venkit butent rexonos, bandykit kitus dezodorantus-tikrai rasit sau tinkama! man irgi buvo sunku atsisakyt jo ir pereit prie kitu, bet ilgiau pabandzius atradau daug silpnesni, nekenksminga bet man tinkanti 4u.gif saugokit savo sveikata mirksiukas.gif
Atsakyti
o man dažnai prasidėjo prakaitavimas naktį , nesuprantu , ar taip gali būt dėl skydliaukės bedų gal kas žino....
o dezodorantą ir man sunku rast , jau kelis kart buvau užkrėtus prakaito liauką ir puliavo ...
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 05, 15:32)
o man dažnai prasidėjo prakaitavimas naktį , nesuprantu , ar taip gali būt dėl skydliaukės bedų gal kas žino....

Tikrai gali. Ir diena gali buti prakaitavimo priepuoliai. Kai susitvarke skydliaukes hormonai - praejo thumbup.gif Dabar pagal tai sprendziu, kada skydliauke tirtis...
Atsakyti
Drichlor tikrai labai padeda. Bet ne tiek, kad butu visai sausa.
Man drichlor reik naudot kiekviena diena. Nes jei diena nepanaudoju, jau antra diena prakaituoju. aisku ne tiek, kaip anksciau, bet kokiu 5 cm skersmens apskritimas buna. Nors instrukcijoj parasyta, kad galima vartot tik kas antra, vistiek tepuosi beveik kasdien. tikuosikuo toliau, tuo reciau naudosiu.
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2008 12 12, 18:54)
Drichlor tikrai labai padeda. Bet ne tiek, kad butu visai sausa.
Man drichlor reik naudot kiekviena diena. Nes jei diena nepanaudoju, jau antra diena prakaituoju. aisku ne tiek, kaip anksciau, bet kokiu 5 cm skersmens apskritimas buna. Nors instrukcijoj parasyta, kad galima vartot tik kas antra, vistiek tepuosi beveik kasdien. tikuosikuo toliau, tuo reciau naudosiu.

o kiek laiko naudoji? man net po pirmo patepimo iskart suveike ir kelias dienas nebuvo ne demeles. dabar jau antra savaite, kaip netepu ir viskas gerai. vasara reikedavo mazdaug kas pusantros savaites teptis, o dabar manau gal net iki triju savaiciu pratempsiu thumbup.gif gal kazka netaip darai? nemanau, kad jau taip neveiktu visiskai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 12 12, 18:19)
o kiek laiko naudoji? man net po pirmo patepimo iskart suveike ir kelias dienas nebuvo ne demeles. dabar jau antra savaite, kaip netepu ir viskas gerai. vasara reikedavo mazdaug kas pusantros savaites teptis, o dabar manau gal net iki triju savaiciu pratempsiu thumbup.gif gal kazka netaip darai? nemanau, kad jau taip neveiktu visiskai... g.gif

Naudoju jau apie trecia savaite. Ir nesakau kad nepadeda. Padeda, ir netgi labai. Bet matyt mano prakaitavimas labai labai stiprus. Dabar naudoju kas antra vakara pries miega. Lyg viska teisingai darau. Ka ten galima neteisingai padaryt? g.gif tikiuosi kuo ilgiau, tuo reciau ji reikes naudoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 12 02, 14:34)
Man asmeniskai geras antiperspirantas purskiamas nuo stipraus parakaitavimo "HIDROFUGAL FORTE".  thumbup.gif

o as sito niekur nebegaunu-Eurovaistinese nei vienoj nera schmoll.gif Siandien balius o pasipurksti nera kuom doh.gif po nauju siausiu pas daktarus ieskoti ligu.jei neras griebsiuos dricloro cool.gif
Atsakyti