Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

QUOTE(Alinva @ 2009 02 05, 23:44)
Mane tai labiausiai stebina jo ilgalaikis poveikis. Aš tepiau kojoms, tai savaitę kasdien patepiau, o dabar jau mėnuo kažkur nebetepu, bet efektas yra. Tuo labiau, kad ir maudais, ir plauni, ir vis tiek veikia  g.gif

mane tai tas ilgalaikis poveikis neapsakomai džiugina, kur anksčiau būčiau kompleksavus, dabar visiškai pasitikiu savimi ax.gif
Atsakyti
Merginos, noriu labai padekoti 4u.gif uz sia tema, kurios deka atsikraciau daug metu kankinusia problema . Su slapiom pazasim budavau nuolat, net ramybes busenoj verysad.gif . Diskomfortas ir aprangos apribojimai dingo panaudojus nuostabia priemone Driclor thumbup.gif . Pirkau pagal skelbima skelbiu.lt, mokejau 40 Lt (60 ml).
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2009 02 10, 17:18)
Merginos, noriu labai padekoti  4u.gif uz sia tema, kurios deka atsikraciau daug metu kankinusia problema . Su slapiom pazasim budavau nuolat, net ramybes busenoj  verysad.gif . Diskomfortas ir aprangos apribojimai dingo panaudojus nuostabia priemone Driclor  thumbup.gif .  Pirkau pagal skelbima skelbiu.lt, mokejau 40 Lt (60 ml).

oho... pasiseke uz tokia kaina nusipirkti. nors siaip ir brangiau sumokejus tu pinigu negaila. kiek save pamenu, vis kompleksavau del prakaitavimo, o dabar-nieko thumbup.gif drabuzius rengiuosi kokius tik noriu thumbup.gif tik vat kad tas prakaitas pasisalina per kitas vietas-pilva, nugara... na bet man vis tiek baisiausiai pazastys atrode, tad dabar nekvarsinu sau galvos del to, kad pilvas ar nugara slapia
Atsakyti
Noriu ir as prisideti prie Driclor liaupsiu,jau dvi savaites kaip naudoju ir negaliu atsidziaugti,as irgi jau turejau kompleksa ir neisivaizdavau kas man galetu padeti,bet kai atradau sia temele ir ir pasiskaiciau apie Driclor is kart susigundziau ir nusipirkau.Noriu padekot visom kurios sukure sia tema ir kurios nepatingejo parasyti atsiliepimu apie si stebuklinga daikat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2009 02 10, 16:18)
Merginos, noriu labai padekoti  4u.gif uz sia tema, kurios deka atsikraciau daug metu kankinusia problema . Su slapiom pazasim budavau nuolat, net ramybes busenoj  verysad.gif . Diskomfortas ir aprangos apribojimai dingo panaudojus nuostabia priemone Driclor  thumbup.gif .  Pirkau pagal skelbima skelbiu.lt, mokejau 40 Lt (60 ml).

as taip pat pagal skelbima internete pirkau uz 40Lt is tokio vaikinuko smile.gif superinis daikciukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes su draugėmis nusipirkom Driclor ir naudojam be vargo. Dažnai tepliot nereikia,bet veikia pasakiškai ir nė viena dar nenusivylė.
Aišku niežulys ir perštėjimas erzina,bet tai niekis smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tai niežtėjo ir perštėjo tik pirma karta... ax.gif
poto supratau, kad per daug teplioju...pabandykite mergaites maziau uztepti...poveikis išlieka toks pats, o perštejimas dingsta thumbup.gif
Atsakyti
gali buti, jog pazastu oda jautri, tai ir persti. as nors ir nedaug tepuosi, taciau vis tiek kelias dienas reikia drekinamuoju kremu teptis, nes kitaip siaubingai niezti, persti, skauda...
savaitgali buvau pirty, tai pazastys neprakiuro, nors pries tai inirtingai sportavau. zodziu, driclor tikras stebuklas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 03 10, 10:08)
gali buti, jog pazastu oda jautri, tai ir persti. as nors ir nedaug tepuosi, taciau vis tiek kelias dienas reikia drekinamuoju kremu teptis, nes kitaip siaubingai niezti, persti, skauda...
savaitgali buvau pirty, tai pazastys neprakiuro, nors pries tai inirtingai sportavau. zodziu, driclor tikras stebuklas  thumbup.gif

aš prieš naujus kaitinausi pirtyse, visas kūnas šlapias - pažastys nuostabiai sausos thumbup.gif negaliu atsidžiaugti iš tikro, artėja vasara, o aš nebesuku galvos, kokios bliuskutėsnegalėsiu dėtis, visas iš eilės bigsmile.gif buvom vestuvėse, šokom trypom, nuo kai kurių ir kvapelis nemalonus sklido aš jaučiausi super, plius man praktiškai neprakaituoja niekas kitas, na kartais delnus jei jau labai sušylo ar kakta, bet nusivalai ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2009 03 10, 14:38)
aš prieš naujus kaitinausi pirtyse, visas kūnas šlapias - pažastys nuostabiai sausos  thumbup.gif negaliu atsidžiaugti iš tikro, artėja vasara, o aš nebesuku galvos, kokios bliuskutėsnegalėsiu dėtis, visas iš eilės  bigsmile.gif buvom vestuvėse, šokom trypom, nuo kai kurių ir kvapelis nemalonus sklido aš jaučiausi super, plius man praktiškai neprakaituoja niekas kitas, na kartais delnus jei jau labai sušylo ar kakta, bet nusivalai ir viskas  ax.gif

man tai prakaituoja kitos kuno dalys, ypac nugara. bet man bjauriausiai pazastys atrode, tai jas ir tepuosi. jau pripratau, kad nugara slapia. juk turi pro kazkuria vieta prakaitas iseiti...
as irgi laukiu vasaros. prisipirkau nauju drabuziu smile.gif dabar beliko figura pasigrazinti ir viskas bus super biggrin.gif
Atsakyti
O man baisulinis furunkulas buvo susiformavęs pažastyje,teko net operuoti, įtariu, kad nuo driclor sad.gif Dabar šiek tiek bijau jį naudoti... bet jau neiškenčiau ir vieną kartą pasitepusi buvau. Komfortas nerealus, bet furunkulų daugiau nenoriu... schmoll.gif Ką daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 03 10, 18:48)
O man baisulinis furunkulas buvo susiformavęs pažastyje,teko net operuoti, įtariu, kad nuo driclor sad.gif Dabar šiek tiek bijau jį naudoti... bet jau neiškenčiau ir vieną kartą pasitepusi buvau. Komfortas nerealus, bet furunkulų daugiau nenoriu...  schmoll.gif Ką daryt?  g.gif

Šiaip man paprastai spuogeliai kyla po visokių skutimų/depiliacijų ir pan. Gal ir čia kažkas susiję buvo? g.gif Nes kaip supratau, kelios dienos po depiliacijos jokio dezodoranto negalima naudot, o jei dar žaizdelė....
Atsakyti