Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

QUOTE(xxx37 @ 2009 03 31, 09:57)
Naudoju nuo praeitu metu lapkricio(daugiau nei metai).tai pradzioj buvo labai gerai,o dabar viena ,dvi dienas ,o paskui tas pats kas ir anksciau,.na bet taip ir sake,kad organizmas pripranta ir dezas nebeveikia,.

Pagal mane, čia paprasčiausiai toks atvejis, kad aliuminis tas užkemša poras, bet prakaitas neturi per kur išbėgt, ir galų gale vis tiek "pramuša" tą aliuminį. Gal kurį laiką padarius pertrauką vėl veikų, jei organizmas prasivalytų? Bet kas norės bandyt...
Atsakyti
QUOTE(mirxiuke @ 2009 03 13, 08:26)
Vargina ir mane tas gausus prakaitavimas. Ar karsta, ar salta, slapios pazastys, vengiu nesioti aptemptu sviesiu rubu. oi kaip tai varzo gyvenima smile.gif man cia naujiena buvo tas Driclor...kaip matau dauguma ji naudoja ir dziaugiasi. Turbut ir man ji reiks uzsisakyti. O klausimelis toks-o i soliaruma vaiksciojate ji naudodamos? smile.gif nera tokio ispejimo kad ten ji naudojant nesikaitinti sauleje ar soliariumuose?

Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. Mane irgi labai domintu ar galima kaitintis sauleje naudojant si dezodoranta? Iki siol as visada pasitikejau botokso injekcijomis ir dabar jau uzsiregistravus po dvieju savaiciu, bet netycia uztikau si skyreli ir pradejau abejoti. Sakau gal ir man dar reiktu driclor isbandyti g.gif Tiktai kiap ten su ta saule blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrulle: 31 kovo 2009 - 09:58
As pagaliau iveikiau baime( kad nesveika) ir nusipirkau Driclora.Suveike jau po pirmo tepimo.Patepiau is eiles dvi dienas, o dabar jau ketvirta karta tepsiu.4dienas sausa buvau.Bet man po keliu dienu jau pradeda kvapas prakaito prasimusti,nors pazastys dar neslampa labai g.gif Gal reiktu is karto kokias 3-4 dienas tepti,o tada pertrauka?Pas mane nera lietuviskos instrukcijos.
Ir kiek jo ten patepat?Man ta nakti klaikiai persti,bet paskui viskas ok.Gal per daug g.gif As ten keleta kartu aukstyn zemyn bruksteliu.bet noreciau kad reciau tepti reiktu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Na as vakar irgi nusipirkau Driclor ir vakare pasitepiau. Jausmas visai nieko truputi perstejo, bet neperdaug. Siandien laukiu rezultatu, pranesiu kaip praejo mano dienele su sausom pazastim smile.gif
Atsakyti
Na va visa diena pazastys buvo sausos, sausos liko ir po treniruotes tik saunos Driclor jau neatlaike smile.gif bet juk tik pirma karta isbandziau. Na ka gi atia botoksui bent jau kol pabaigsiu si butelaiti wink.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif noriu pasidziaugti kartu su visomis, kas atsikrate to bjauraus slykstaus ir varginancio dalyko - pazastu prakaitavimo:) naudoju Driclor, apie ji suzinojau SM forume, ir esu ziauuuriai laiminga:)smile.gifsmile.gif net nuotaika geresne 100 kartu, kai nereikia galvoti, ar aplinkiniai mato mano slapias pazastis, o isvis patyliu apie nuotraukas is kokio vakarelio, kai pamirsdavau laikyt rankas prispuadus prie sonu ir pasimatydavo "graziosios" demeles.. doh.gif doh.gif GERA sito nebejausti:) net saule ryskiau sviecia wub.gif
Atsakyti
sveikos, norėjau paklausti, gal žinot kokiu natūralių ar pigesnių priemonių kaip sumažint prakaitavimą?man ši problema prasidėjo prieš pusmetį ir jau tikrai labai nusibodo..ar geriau iš karto užsisakyt tą Driclor, nepabandžius nieko kito?man 17, tikiuosi, kad nėra jokių skydliaukės problemų, nes kai kurie požymiai panašūs... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eNila: 10 balandžio 2009 - 14:02
Sveikos 4u.gif

na ir as pasiskaiciusi jusu temele isigyjau Driclor. ir ka galiu pasakyt - ogi VEIKIA! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif o jau vilti buvau galutinai praradus, kad kadanors uzsidesiu kokia raudona ar kita ryskia maikute blush2.gif zodziu, labai aciu, kad kazkas atrado ir papasakojo apie siuos nuostabius dezikus notworthy.gif
Atsakyti
As vat nesuprantu, kas pasidare, bet man vel(nors ir naudoju AHC) prasimusha prakaito demes. Ir negaliu suprasti kodel. Ir pastiprejo prakaitavimas.
Vel, rankos nusviro. Aisku anskciau naudodavau dar hidro fugal dezodoranta, o dabar jo jau kuris laikas nebeveza:( Jis buvo stiprus, bet man puikus derinys= AHC vakare, hidro fugal ryte ir jokio prakaito, net prie +30..
deja deja..
kolkas nesuprantu, kodel.
Atsakyti
As Driclora jau gal menesi koki vartoju,bet tepu tik karta savaiteje.Siaip prakaitas upeliais nebebega,bet jei sukaistu tai kvapas prasimusa siek tiek.Bet tada kristalu ar rutuliniu dezodorantu pasitepu ir viskas super(nors anksciau tai jie 5-10 min veikdavo hihihi.gif).Nenoriu daznai dricloro tepti blush2.gif nelabai sveikas jis man atrodo,bet malonumas kad galiu apsivilkti bet ka nustelbia.Neisivaizduojamas dalykas kai kelias dienas is eiles ta pati ruba galiu vilktis bigsmile.gif Jau ir grauzti pazastis nustojo ax.gif
Atsakyti
tuoj bus metai, kai naudoju driclor. jausmas pasakiskas. nesioju drabuzius tokius, kokiu AS noriu, o ne tuos, ant kuriu prakaitas nesimato smile.gif tepuosi mazdaug kas tris savaites ir tai ne delto, kad jau reiketu, o del prevencijos. sportuoju kas antra diena, i pirti einu karta per savaite ir nieko-pazastys sausut sausuteles thumbup.gif daznai pagalvoju, kodel anksciau nezinojau apie toki dalyka... gal paauglystej nebuciau buvus tokia kompleksuota...
Atsakyti
Geras daiktas,bet salutinis poveikis yra-as pastebejau kad mano kojos pradejo prakaituoti,ko anksciau nebuvo.Na gerai, kad nelabai smarkiai,bet vistiek g.gif Juk tas prakaitas per kazkur turi pasisalinti.
Atsakyti