Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

QUOTE(Alinva @ 2009 03 10, 18:50)
Šiaip man paprastai spuogeliai kyla po visokių skutimų/depiliacijų ir pan. Gal ir čia kažkas susiję buvo?  g.gif Nes kaip supratau, kelios dienos po depiliacijos jokio dezodoranto negalima naudot, o jei dar žaizdelė....

Gal ir po depiliacijos, bet juk taip ir tenka derint: depiliacija, driclor, depiliacija, driclor smile.gif man iki šio atvejo niekada gyvenime nebuvo jokio spuogelio pažastyse, o depiliuodavausi taigi nuolat smile.gif Gal sutapo, ką aš žinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 10 kovo 2009 - 18:54
Vargina ir mane tas gausus prakaitavimas. Ar karsta, ar salta, slapios pazastys, vengiu nesioti aptemptu sviesiu rubu. oi kaip tai varzo gyvenima smile.gif man cia naujiena buvo tas Driclor...kaip matau dauguma ji naudoja ir dziaugiasi. Turbut ir man ji reiks uzsisakyti. O klausimelis toks-o i soliaruma vaiksciojate ji naudodamos? smile.gif nera tokio ispejimo kad ten ji naudojant nesikaitinti sauleje ar soliariumuose?
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 03 10, 18:50)
Šiaip man paprastai spuogeliai kyla po visokių skutimų/depiliacijų ir pan. Gal ir čia kažkas susiję buvo?  g.gif Nes kaip supratau, kelios dienos po depiliacijos jokio dezodoranto negalima naudot, o jei dar žaizdelė....

va va spuogeliai po depiliacijų būna, tai aš pirma diclorą panaudoju, o po poros dienų depiliuoju, bet pastebėjau, kad jį naudojant man rečiau ir depiliuoti reikia thumbup.gif
neįtema, bet vistiek surišta, MB nuo tų paprastų aniperspirantų pažastį didžiausias guzas buvo atsiradęs doh.gif
Atsakyti
Naudoju ta Driclora jau antri metai ir jau koki pusmeti pastebiu kad jis man nebeveikia verysad.gif O prakaitavimas tai labai didelis,nzn ka dabar isbandyti,ka manot apie Odorex?Gal jo griebtis? Nes dricloru jau nusivyliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 03 23, 00:33)
Naudoju ta Driclora jau antri metai ir jau koki pusmeti pastebiu kad jis man nebeveikia  verysad.gif O prakaitavimas tai labai didelis,nzn ka dabar isbandyti,ka manot apie Odorex?Gal jo griebtis? Nes dricloru jau nusivyliau unsure.gif

tai pasirodo prie jo organizmas pripranta ir pradeda nebeveikti? g.gif tada dar virs meteliu man liko dziaugtis... dar yra ahc, bet siaip manau, kad visu ju sudetis vienoda, tai jei vienas neveikia, tai gali buti, jog ir kiti neveiks... verysad.gif
kai isbandysi kazka nauja, parasyk, ar suveike
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 03 23, 11:29)
tai pasirodo prie jo organizmas pripranta ir pradeda nebeveikti? g.gif tada dar virs meteliu man liko dziaugtis... dar yra ahc, bet siaip manau, kad visu ju sudetis vienoda, tai jei vienas neveikia, tai gali buti, jog ir kiti neveiks... verysad.gif
kai isbandysi kazka nauja, parasyk, ar suveike

o man kuo toliau vartoju, tuo rečiau jo reikia g.gif
Atsakyti
dar pradzioje visos sitos temos,buvo viena supermamyte sakiusi,kad naudoja jau kelerius metus ir visiskai patenkinta,atvirksciai kuo toliau to reciau naudojasi..,taip kad manau cia kiekvienai individualiai..
gal tiesiog kiti faktoriai leme tai jog nebepadeda jau...
Atsakyti
tiesiog manau kad organizmas priprato..ir tai jau ne is pirmo zmogaus girdziu kad taip buna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 03 24, 00:49)
tiesiog manau kad organizmas priprato..ir tai jau ne is pirmo zmogaus girdziu kad taip buna  unsure.gif

o skydliauke tirta? gal su ja kokios problemos...
Atsakyti
Nusipirkau ir as Driclor- isbandysiu kas per čiūdas bigsmile.gif
Atsakyti
Dezodorantas, ne čiūdas smile.gif šiaip jei kam driclor nepadeda, tai yra tas ahc ar kas ten... jo yra stipresnė versija, čia 20% atitinka driclor, o anas turi ir 30% versiją.
O maniškį draugas išbandė, pažastims... kartą patepė, dabar jau savaitę apsipatenkinęs smile.gif pas jį irgi ne tiek kiekio buvo, bet kvapo problemėlė...
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2009 03 28, 12:24)
Nusipirkau ir as Driclor- isbandysiu kas per čiūdas  bigsmile.gif

Naudoju nuo praeitu metu lapkricio(daugiau nei metai).tai pradzioj buvo labai gerai,o dabar viena ,dvi dienas ,o paskui tas pats kas ir anksciau,.na bet taip ir sake,kad organizmas pripranta ir dezas nebeveikia,.
Atsakyti