Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

QUOTE(mikki @ 2009 04 28, 11:05)
Geras daiktas,bet salutinis poveikis yra-as pastebejau kad mano kojos pradejo prakaituoti,ko anksciau nebuvo.Na gerai, kad nelabai smarkiai,bet vistiek g.gif Juk tas prakaitas per kazkur turi pasisalinti.

taip, sutinku, kad jis turi pasisalinti. jei nepasisalintu, butu blogai. bet man tai ir anksciau visas kunas prakaituodavo, tai dabar bent pazastys sausos smile.gif zadu vis kojas pasitepti, bet vis pamirstu. jei prakaituotu su kvapu, tai mikliai daryciau ka nors, o dabar nekreipiu demesio irnesakyk.gif
Atsakyti
As nesuprantu, kodel man pramushe.. Dabar kasdien vel AHC tepuosi. Gal reiktu savaitines terapijos ir tada praeis.. Vakar vaakre pasitepiau, sian vistiek buvau slapia"(
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 04 28, 23:38)
As nesuprantu, kodel man pramushe.. Dabar kasdien vel AHC tepuosi. Gal reiktu savaitines terapijos ir tada praeis.. Vakar vaakre pasitepiau, sian vistiek buvau slapia"(

idomu... bet skaiciau, kad kazkam man atrodo irgi taip buvo... veliau vel viskas susitvarke. o tu dezodorantus naudoji? as tai pora dienu nesitepu, o po to jau tepliojuosi
Atsakyti
labas visoms! 4u.gif

net nezinau kodel tiek laiko laukiau ir tik siandien susiradau sita temele. as gausiai prakaituoti pradejau gal 11, tai jau daugiau nei puse savo gyvenimo leidziu su sia beda schmoll.gif galiu net nekruteti, o pazastys baisiai slapios. jau nekalbu apie vasara... taigi siandien pasiskaitinejau, apsiraminau, kad ne viena tokia esu ax.gif ir nu tariau isbandyti ach.
jau net nezinojau ka daryti... jauciausi kaip kokia kiaule. net nzn kiek rusiu dezodorantu isbandyta doh.gif labai tikiuosi, kad sulauksiu rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif o cia tik apie pazastis kalbat?
Man labai prakaituoja kojos, o ypac rankos. Net nieko nedarant karsta diena delnai tiesiog slapi buna, net varva prakaitas. Lb geda, kai negali net pasisveikint su nieko ar kokiam transporte uz tureklu laikytis, nes viskas slapia doh.gif jau nebezinau ka daryti unsure.gif skydliaukes veikla normali g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 05 03, 18:09)
  skydliaukes veikla normali g.gif

o cukraus kiekis kraujyje norma? inkstai normoje?
Atsakyti
cukrus tikrai geras, visia neseniai daryti tyrimai, inkstu nesityriau jau senokai, bet lyg ir viskas normalu. Toks padidejes prakaitavimas jau kankina ilga laika, o anksciau daryti tyrimai del inkstu buvo geri, tai manau priezastis kitur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 05 03, 18:43)
cukrus tikrai geras, visia neseniai daryti tyrimai, inkstu nesityriau jau senokai, bet lyg ir viskas normalu. Toks padidejes prakaitavimas jau kankina ilga laika, o anksciau daryti tyrimai del inkstu buvo geri, tai manau priezastis kitur  doh.gif

Delnai paprastai prakaituoja dėl nervinių priežasčių, padidinto jautrumo, streso ir pan. Bet šiaip manau, kad padėtų - aš tepiau kojoms, pas mane uždaroj avalynėj, kad ir kokia kokybiška būtų, kojos prakaituoja. Tai būtų nieko, ale kvapas - užmušantis. Ir labai nemalonu, kai turi tik į svečius nuvažiuot, apsiauni švarias kojines, kojos nuplautos, ir svečiuose jau bijai išsiauti... Man sutvarkė šitą, tik kojos labai išsausėjo, ale riebesniu kremu patepu ir ok, o va batukai visi nesmirda thumbup.gif
Atsakyti
alinva, nelabai supratau kas padėjo doh.gif lotuliukas.gif tas AHC? blush2.gif sveikinu, kas viskas susitvarke drinks_cheers.gif , zinau, ka reiškia si problema
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 05 03, 20:44)
alinva, nelabai supratau kas padėjo doh.gif  lotuliukas.gif  tas AHC?  blush2.gif  sveikinu, kas viskas susitvarke  drinks_cheers.gif , zinau, ka reiškia si problema

Driclor, ale kaip suprantu, pagrindinė veiksmingoji dalis yra ta pati, kaip ir AHC smile.gif tik AHC dar būna kelių stiprumų... Driclor atitinka silpnesnį AHC.
Atsakyti
as pries kokia savaite pasitepiau delnus, tai jie man vis tiek prakaituoja, bet ne taip gausiai. pamirsau procedura kita vakara pakartoti ir dabar vis iskrenta is galvos... gal blogai isskirsciau po visa delna, gal reikia kelis vakarus pateplioti, kad suveiktu... buvo labai keista, kad kita ryta delnu oda kazkokia kitokia pasirode... toks jausmas, lyg butu kokia plevele padengta...
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Labai užjaučiu visas turinčias šią bėdą ir sveikinu jau ją įveikusias ax.gif Ir kadangi manau visos išbandėt viską rolleyes.gif noriu ir pasiteirauti - koks antiperspirantas ar priemonė veikdavo jums geriausiai, kol neatradot dricol ir ahc?

Man pačiai nėra labai baisiai kol kas, tiesiog jaučiu kad stipriai prakaituoju kai karšta ir kai susijaudinu, ir rexona anei nivea to neįveikia..

Būčiau labai labai dėkinga už bet kokias rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti