Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

g.gif Įdomu kodėl vieni mažyliai miega pietų miegą ,o kiti ne.Maniškis nuo trijų metukų nemiega,ką tik nedarydavau ir vežimėlyjei supdavau ir ant rankų .Pati jau pradėdavau snausti,tada jis spradedavo dūkti,pešioti man už plaukų.Jau ir šeši metukai,o pietų miegas jam svetimas dalykas
Atsakyti
mano sunui jau neuzilgo bus 5....mes vis dar miegame pokaitelio,zinoma kartais nenoriai bet susitariam,ypac jam reikalingas miegas kai buna karsta,nes labai isvarksta,kuomet numiega buna dauk ramesnis,ne toks irzlus...daznai pats pasako kad nori pailseti,atsigula papraso kokio filmuko ir labai greit uzmiega.....
Atsakyti
aš tai stengiuosi visalaik migdyti, nes žymiai ramesni vaikučiai po to smile.gif O jei nepamiega pokaičio-tai į vakarą pasidaro labai irzlūs tongue.gif
Atsakyti
4u.gif
pritariu hlmd, as savaja 3- mete irgi vis dar guldau, nors ji jau beveik niekjada nebeuzmiega, bet- pasiilsi, paguli ramiai, lelytes paliuliuoja. o is darzelio tai ja jau 12-a val. pasiimu, is dalies ir del to, kad pokaiteliui tenai nera galimybes! doh.gif
jie nei ptalpos, nei lovu tam neturi!
Atsakyti
Nemiega gal nuo kokių trejų, o vat darželyje, net auklėtojų klausiau, sakė, kad miega g.gif . Išpradžių irgi guldavau kartu, bet (kaip kažkuri jau minėjo) aš užmigdavau, o jis tyliai atsikėlęs nueidavo žaisti. Na, nenori jis miegoti ir viskas schmoll.gif . Bet ir butinybės nematau - tik retkarčiais dėl to irzlus tapdavo.
Atsakyti
mano leliukui trys metukai tuoj bus, iki dabar labai gerai miegodavo pietu miego, kokias tris valandas numigdavo, o dabar praktiskai savaites laikotarpy nebenori visai eiti miegot, viena diena salia jo pragulejau dvi valandas, jis lovoj duko ir vis tiek nemiegojo. Mums birzeli bus trys metai, gal pas daug ka nuo triju metu dingsta noras pietu miegoti? g.gif
Atsakyti
Mano sunui penkeri, bet pietu nemiegojo jau nuo dveju metu. Kovojau, kovojau, kol suvokiau, kad prievarta naudos neduoda... turbut genai - tetis ir nuo dvieju nebemiegojo pietu. Nebeverciu ir visai gerai, jei l pavargsta - pats nuluzta... tongue.gif
Atsakyti
Mes ir turime problemu del miegelio.
Atsakyti
Maniškė nuo 3 -jų m. sunkiau užmiega, bet įpratinom atsigulti, tai kartais užmiega, o kartais tik paguli, pailsi ir tai gerai. Namie dažniau užmiega, nei darželyje
Atsakyti
Mums 3,5 metų ir mums miegelis - šventas dalykas smile.gif
Atsakyti
maniskei seseri,su miegu tai siaubas,laaaabai retai pietu krenta
Atsakyti
Manoji vakar 6 metus jau suskaičiavo, darželyje sako pirma užmiega, o namuose ilgai derisi... bet visada gi žinau jos norus: eiti i kiemą žaisti, eiti kartu i parduotuvę, žiūrėti multifilmus, valgyti ledus, važiuoti į svečius ir pan.. taigi tenka kelti sąlygas... miegosi- bus, nemiegosi norai nesipildys.. Kol kas veikia... bigsmile.gif
Atsakyti