mano sunui jau neuzilgo bus 5....mes vis dar miegame pokaitelio,zinoma kartais nenoriai bet susitariam,ypac jam reikalingas miegas kai buna karsta,nes labai isvarksta,kuomet numiega buna dauk ramesnis,ne toks irzlus...daznai pats pasako kad nori pailseti,atsigula papraso kokio filmuko ir labai greit uzmiega.....

pritariu hlmd, as savaja 3- mete irgi vis dar guldau, nors ji jau beveik niekjada nebeuzmiega, bet- pasiilsi, paguli ramiai, lelytes paliuliuoja. o is darzelio tai ja jau 12-a val. pasiimu, is dalies ir del to, kad pokaiteliui tenai nera galimybes!

jie nei ptalpos, nei lovu tam neturi!
Nemiega gal nuo kokių trejų, o vat darželyje, net auklėtojų klausiau, sakė, kad miega
. Išpradžių irgi guldavau kartu, bet (kaip kažkuri jau minėjo) aš užmigdavau, o jis tyliai atsikėlęs nueidavo žaisti. Na, nenori jis miegoti ir viskas
. Bet ir butinybės nematau - tik retkarčiais dėl to irzlus tapdavo.

mano leliukui trys metukai tuoj bus, iki dabar labai gerai miegodavo pietu miego, kokias tris valandas numigdavo, o dabar praktiskai savaites laikotarpy nebenori visai eiti miegot, viena diena salia jo pragulejau dvi valandas, jis lovoj duko ir vis tiek nemiegojo. Mums birzeli bus trys metai, gal pas daug ka nuo triju metu dingsta noras pietu miegoti?

Mes ir turime problemu del miegelio.
Maniškė nuo 3 -jų m. sunkiau užmiega, bet įpratinom atsigulti, tai kartais užmiega, o kartais tik paguli, pailsi ir tai gerai. Namie dažniau užmiega, nei darželyje
Mums 3,5 metų ir mums miegelis - šventas dalykas

Manoji vakar 6 metus jau suskaičiavo, darželyje sako pirma užmiega, o namuose ilgai derisi... bet visada gi žinau jos norus: eiti i kiemą žaisti, eiti kartu i parduotuvę, žiūrėti multifilmus, valgyti ledus, važiuoti į svečius ir pan.. taigi tenka kelti sąlygas... miegosi- bus, nemiegosi norai nesipildys.. Kol kas veikia...