Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

Mano mergina miega pietu miega labai mielai.Priprate jau prie darzelinio rezimo,tai apie 13 val.einam miegot,o vakare 21.30 val.jau miega. smile.gif
Atsakyti
Maniskis nuo 3metu nebemiega pietu.Gal ir nebutu problemos,bet pradejo lankyti darzeli.Kai tik pradeda aukletojos kloti lovas,mano vaikas pradeda verkti.Mes ji graziuoju kalbinam kad gali tik atsigulti,pasiimti knygute pavartyti.Visi vaikai miega, o maniskis sedi vienas prie stalo. g.gif
Atsakyti
O mano ir mazoji 2-ju ir didysis-6 dar miega,ir visai tam nesispyrioja.Didysis kartais net ilgiau uz mazaja ismiega
Atsakyti
Na, mano princesė nuo 3 metukų turi 1-2 "laisvadienius" nuo pietų miego biggrin.gif T.y. miega apie 5 dienas per sav. Namie jai lengviau užmigt nei daržely. O jei pavyksta užmigt ten, tai tik į miego galą, kai kitus vaikus jau kelia doh.gif Gal įspūdžių jai ten per daug ir negali užmigt.
Bet tomis dienoms, kai nemiega, tai nuo pavakario būna irzlesnė ir piktesnė nei miego dienomis unsure.gif
Atsakyti
Mūsiškis, žiūriu, kaip ir dauguma: miega tik darželyje, o namie niekaip nenuvarysi miegelio... verysad.gif
Atsakyti
maniskis taip pat darzely miega o namie ne.ner ryte ilgai miega kaip nereikia i darzely,tai del to ir pietu nenori miegoti ax.gif
Atsakyti
Mes apie 13val. einam i miegamaji ir jei neuzmiega dukra, tai as viena pasnaudziu, o ji tyliai salia paguli ar knygutes pavarto. As jai isaiskinau, kad po pietu pora valandu yra tylos metas, kai reikia tyliai ir ramiai elgtis. Jei diena nepailsim, tai paskui vakare niekaip negali nusiraminti ir miegoti.
Atsakyti
Vyresnioji nemiega nuo 3 metukų, tačiau nebūna irzli ir iki vakaro sėkmingai "ištempia", o mažoji miega. smile.gif
Atsakyti
Vyresnioji miega tik darželi,o mažoji nemiega jau nuo 2 metukų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žana: 27 balandžio 2006 - 10:47
QUOTE(Paja @ 2006 04 27, 10:46)
Vyresnioji nemiega nuo 3 metukų, tačiau nebūna irzli ir iki vakaro sėkmingai "ištempia", o mažoji miega. smile.gif

Ziurint dar, kaip ji praleidzia visa diena rolleyes.gif Kai maniskiai labai aktyvus, duksta. Tai nori nenori reik paguldyt nors valandai dicki, kad ailsetu. Nes paskui neistempia iki vakaro, irzlus labai buna, oziuojas, klykia nei is sio, nei is to blink.gif
Atsakyti
maniske, tai irgi kai tik pietu nepamiega siauteja kaip paselus ir tada jau tenka anksti labai vakare guldyti, nes kitaip susisneketi neimanoma. o kad priversti vaika miegoti... kiekvienas tas mazas gudrocius indvidualybe su charakteriu kieciausiu, gal gulejimas kartu padetu? aisku laiko uzima, taciau maziui ramiau kai salia mamyte... be to ir mamytems pietu miegas neprosali... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziuka @ 2006 04 29, 21:23)
maniske, tai irgi kai tik pietu nepamiega siauteja kaip paselus ir tada jau tenka anksti labai vakare guldyti, nes kitaip susisneketi neimanoma. o kad priversti vaika miegoti... kiekvienas tas mazas gudrocius indvidualybe su charakteriu kieciausiu, gal gulejimas kartu padetu? aisku laiko uzima, taciau maziui ramiau kai salia mamyte... be to ir mamytems pietu miegas neprosali... smile.gif

Pas mus ta pati situacija,kad butu ramiau mano galvai doh.gif aš sedžiu su vaiku kol užmigs arba pati prigulu šalia,buvo ir tokiu kurijozu kad aš užmigdavau greičiau už ja,bet toks metodas aš manau yra veiksmingiausias 15 min.ir vaikas miega.O buna kartais kad del aplinkybiu praleidžiame pietu miega tai jau tada''prasti popieriai'' mažoji tampa irzli ir pati nežinanti ko nori,tada bandau jau ko anksčiau vakare''supakoti i lova''. lotuliukas.gif
Atsakyti