Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

mes miegame ir darzelyje ir namie,kartais praso kad pietu miegucio neguldyti tai ta diena einam anksciau miegoti thumbup.gif
Atsakyti
O mes tai daržely miegam, o namie ne, nes kai nereikia į daržą, atsikeliam ryte labai vėlai.
Atsakyti
Maniškis jau geri porą mėnesių nemiega unsure.gif Kad ir kelintą atsikeltų, vistiek neužmiega. Užtai vakare 8.30 val jau keliaujame į lovytę 4u.gif
Atsakyti
Jei leisčiau, mano mergytė nemiegotų, bet kadangi man pietų miego pačiai reikia, tai priversta ir ji rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Ne visada yra noras popietę numigti schmoll.gif . Darželyje priverstas, nes visi miega, o namie....niekaip unsure.gif
Man atrodo, kad miegelis po pietų ypač reikalingas net ir pirmokiukams, tik kaip tai įrodyti??
Atsakyti
mano suneliui virs 3 metuku... ax.gif tokiam pypliukui dar pietu miegelis reikalingas... visai kitaip vaikas jauciasi pamiegojes... darzely miega visada, namie irgi stengiames pamiegoti... namie dazniausiai einam pietu miegelio truputi veliau, nei darzeli rolleyes.gif kartais pamiega tik valandziuke, kartais ir tris biggrin.gif o jeigu kur vaziuojam su masina, kai jau laikas butu pietu miegeliui, nuluzta po 10min. biggrin.gif
vyresniems vaikuciams irgi naudingas miegelis, bet jei vaikas labai nenori - tai gal ir nereikia versti... tiesiog reikia stebeti, kaip pats vaikas jauciasi... jei i vakara darosi neramus, pavarges, irzlus, tai manau pietu miegelio dar reiketu... ax.gif
Atsakyti
Pietu miegelis reikalingas tkio amziaus vaikams.....jiems butinas poilsis..reikia kurti kuo ramesne jaukesne aplinka ir daryti viska kad vaikas pamiegotu pietku
Atsakyti
sveikos mamytes rolleyes.gif
pietu miegelis vaikui reikalingas iki sesiu metu. tol, kol pakankamai subresta smegenys istempti pilna ,,darbo diena". trimetis, keturmetis tam dar nepajegus todel vakare vaikai buna suirze, prastos nuotaikos. schmoll.gif
buna isimciu zinoma. bet nemiegojes vaikas auga irzlus, formuojasi uzdaras charakteris, agresija. skaiciau,kad JAV mokslininkai tai nustate ir as jais tikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2007 11 16, 15:57)
pietu miegelis vaikui reikalingas iki sesiu metu. tol, kol pakankamai subresta smegenys istempti pilna ,,darbo diena". trimetis, keturmetis tam dar nepajegus todel vakare vaikai buna suirze, prastos nuotaikos. schmoll.gif
buna isimciu zinoma. bet nemiegojes vaikas auga irzlus, formuojasi uzdaras charakteris, agresija. skaiciau,kad JAV mokslininkai tai nustate ir as jais tikiu mirksiukas.gif

Pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2007 11 16, 15:57)

ir paaugliui tuomet popietinis miegelis žalos nepadarytų. Kaip ir mums biggrin.gif jei tam tk ištaikom laiko 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes,as manau kad vaikam reikalingas pietu miegelis nepriklausomai ar jis namie ar darzelyje, 4u.gif bent jau mano maziukei tai jo tikrai reikia nes jei nepamiega nors valandeles vakare buna pikta kaip sirsiuke,todel kartais savitgalio pramogas tenka derinti su miegeliu.
Atsakyti
sveikutes biggrin.gif manajam ir be pietu miego ne kas,jam jau tuoj trys,bet vis dar ismiega dvi-tris val. :)kaip ramu,tada thumbup.gif .manau reikalingas,tas pietinis labai!
Atsakyti