Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

QUOTE(Aila29 @ 2007 12 31, 05:04)
Maniskis nemiega pokaicio nuo 4 metu, bet jis nakciai uzmiega nuo 19.30-20 val, ir keliasi tik apie 8 ryte, tad manau, kad jam 12 val miegucio per para tikrai pakanka. Su pokaiciu darzelyje irgi budavo bedu, ir as tokios nuomones, kad nemieganciam vaikui isgulet 2-2,5 val yra kazkokia nesamone schmoll.gif  Gerai, kad siuo metu grupe yra su atskiru miegamuoju, tai nemiegancius vaikus leidzia pasilikt grupeje ir tyliai piest, rasyt. O du metus tai kankino vaika- versdavo gult ir gulet tyliai, kol kiti ismiegos g.gif

Pas mus ta pati problema darželyje. Maniškei 5,5 m., nemiega nuo 3,5 m. O auklėtojos vis bando įtikinti, kad darželyje kitokia veikla, vaikai pavargsta, galų gale - mato, kad kiti miega, tai ir patys užmiega. Nesąmonė. Mano dukrai tik mažėja noras eiti į darželį, ir tiek. Liūdna, nes ji nori eiti, žaisti, mokytis, bet va tas pietų miegas... O, atseit, išeities nėra kaip tik gulėt tyliai. Aš išprotėčiau, jei man dvi valandas reikėtų gulėt ir nieko neveikt. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus daržuose vaikų nemigdo, nebent specialiai paprašai, kad guldytų arba patys pavargsta ir nulūžta. Tada tą vieną vaikiuką paguldo, o kiti toliau žaidžia. Tai maniškis taip pradėjęs eit į daržą atprato pietus miegot - koks ten miegas, jei kiti žaidžia irnesakyk.gif Tai nebemiega pietų nuo 2.5 metų. Bet vakarais gula aštuntą, o keliasi rytais septintą. Išsimiega smile.gif
Atsakyti
manau, kad popietinis miegas vaikams iki 7-8 metu yra butinas, todel as visada migdau, mazasis iskart uzmiga, o vyresnisis siek tiek ilgiau, miega valanda ar net daugiau 4u.gif
Atsakyti
Mano penkiametė, kai būna namie nemiega pokaičiuko, bet darželyje nori nenori turi miegoti biggrin.gif Bet jai baisiai nepatinka miegoti. Auklėtoja sakė, kad ji sunkiai užmiega, o poto sunkiai keliasi, būna pikta doh.gif Dėl to, dukrytė nelabai nori eiti į daržą... šiaip viskas jai patinka darželyje, ir draugai, ir užsiėmimai, bet va vienintelis minusas - pietų miegelis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2008 01 03, 01:09)
manau, kad popietinis miegas vaikams iki 7-8 metu yra butinas, todel as visada migdau, mazasis iskart uzmiga, o vyresnisis siek tiek ilgiau, miega valanda ar net daugiau 4u.gif

Na gal nebutinas g.gif g.gif g.gif ,bet naudingas.Maniskiui 6m ir jei buna namie niekad neguldau.Ryte ilgiau pamiega. O darzely nors ir nenori,bet uzmiega.Tokia tvarka smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas nuo 3 metų tik darželyje miega, kadangi keliasi 6:30 val.
Šiaip namuose nemiega, kadangi keliasi 10-11 val. o miegoti eina 21-22 val. Manau 12 val miego jam pakanka, nes yra guvus, nesuirzęs vaikas visa dieną.
Atsakyti
namie manoji pietų nemiega jau senai. miegoti eina apie 23 val. ir miega iki 11-12 val. doh.gif ankščiau užmigdyti neina schmoll.gif čia tokia rutina kai neina į darželį.
darželio metu, keliasi 7 val, o užmiega g.gif net nebepamenu. nes guldydavau jau pagal save 21,30 - turi būti savo lovoj. bet kad ir tada ji nenori miegoti. darže būna pietų išmiegojusi
Atsakyti
4u.gif Laba visom. O mano mažoji, su mielu noru krenta į lovą, ar savaitgalis, ar išeiginė nuo darželio, bet visada sutinka eiti pogulio, ir miega kartais net 3 valandas. Todėl esu labai patenkinta, nes ir pačiai nukrinta kąsnelis skanaus miegelio. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
o mano vaikutis jam 4m. jau nemiega nuo 2,5m. Labai sunkiai uzmigdydavau. O kuo toliau tuo labiau nejo miegot, nes miega iki 10val, smile.gif O darzely bunam tik iki pietu. O apie darzelius kuriuose nemigdo pirma kart isgirdau ax.gif . Bet kai reiks palikt visai dienai darzelyj, tai bus jauciu problemu rolleyes.gif
Atsakyti
Darželyje miega visada , namie pradėjo nemiegoti prieš keletą mėnesių, nors ir guldau, bet vartosi sukasi malasi gali ir 2-3val. taip prasimalti, bet neužmigs schmoll.gif o dar reikėtu manau popiečio miegelio eiti smile.gif
Atsakyti
user posted image
Mano mažius dar taip pat miega ir išmiega apie tris valandas .Jeigu sykiais atsitinka kad praleidžiam pietų miegelį tai vakare būna piktas ir nervuotas.Manau kad tokiem pypliams tikrai reikia poilsio ax.gif
Atsakyti
Nu mano mergytei balandį bus 5metai,bet ji auga namie ir eina pietų miegot noriau nei jos brolis kuriam bus tik 3 metai.Sūnus gali prabūti lovytėje 1-1,5 valandos neužmigęs o sesė spėja ir išmiegot per tą laiką g.gif
Atsakyti