Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Dalyvavoo,na ir kas cia tokio....daug padejo,nes geriausiai suprantantis zmogus jis,nes tik su juo gyveni ir be zodziu supranta.O niekas nepasikeite santykiuose.
O Blondinui,tai patylet aplamai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 10 12, 21:28)
Dalyvavoo,na ir kas cia tokio....daug padejo,nes geriausiai suprantantis zmogus jis,nes tik su juo gyveni ir be zodziu supranta.O niekas nepasikeite santykiuose.
O Blondinui,tai patylet aplamai blink.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 13, 09:18)
Nesupratau ar jūs visose temose tik šypsenėlę dedat? smile.gif dėti tik veiduką be jojio teksto skaitoma forumo teršimu 4u.gif

Žinutes renka doh.gif

O dėl dalyvavimo gimdyme, tai vyras dalyvavo, labai mane palaikė ir jam tai buvo pati nuostabiausia akimirka, kai galėjo pamatyti kaip gimsta jo mažylė. Po gimimo jis buvo toks susijaudinęs. Apskambino visiems kam tik galėjo, kad jau turi dukrytę ir prie ūgio ir prie svorio pridėjo nemažai kg ir cm biggrin.gif Pagal jo pasakojimus artimiesiems telefonu, visiems susidarė įspūdis, kad gimė kūdikis super milžinas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 13, 09:22)
Apskambino visiems kam tik galėjo, kad jau turi dukrytę ir prie ūgio ir prie svorio pridėjo nemažai kg ir cm  biggrin.gif Pagal jo pasakojimus artimiesiems telefonu, visiems susidarė įspūdis, kad gimė kūdikis super milžinas  lotuliukas.gif

o tai koks gime istikruju?
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 12, 13:22)
Aš zoofilija nesergu ir vyrų nei kiauliėm nei asilais nelaikau.
Papildyta:

O kur dingo jūsų šūkis "ir džiaugsme ir varge" ,"kartu darė,tai tegul kartu ir kankinas"? mirksiukas.gif

Ten as kalbejau ne apie savo seima mirksiukas.gif Gimdymas yra isskirtinis momentas moters gyvenime.
Atsakyti
girdejau toki dalyka [keista pats nedasigalvojau] kai vyras dalyvauja gimdyme, tai moteris daznai ant jo isilieja, na i raminimus atsako mazdaug taip: Eik n! cia per tave dabar as kenciu, cia tu kaltas...
Tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Jaunuolis @ 2009 10 14, 00:22)
girdejau toki dalyka [keista pats nedasigalvojau] kai vyras dalyvauja gimdyme, tai moteris daznai ant jo isilieja, na i raminimus atsako  mazdaug taip: Eik n! cia per tave dabar as kenciu, cia tu kaltas...
Tiesa?

turbut tik filmuose taip, bet ka gali zinoti juk ir gyvenime taip buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunuolis @ 2009 10 14, 00:22)
girdejau toki dalyka [keista pats nedasigalvojau] kai vyras dalyvauja gimdyme, tai moteris daznai ant jo isilieja, na i raminimus atsako  mazdaug taip: Eik n! cia per tave dabar as kenciu, cia tu kaltas...
Tiesa?

Girdėjau ir aš tokių variantų,bet taip ir nesupratau kuo vyras kaltas,kad moteriai gimdyt reik.Yra tokia rūšis moterų kurios dėl viso savo gyvenimo vyrus kaltina,užjaučiu tuos kurie su jomis gyvena.Man net minties nebuvo,kad dėl mano skausmų kas nors kaltas.Jai mylėtis nieks neprivertė,prieš valią vaiko nepadarė,tai kam tas dramatizmas "gimdau tau vaiką",vaikas ne daiktas kurį kažkam dovanoji.Nemėgstu kai nieščiosios manipuliuoja savo nėštumu,gimdyvės gimdymu ir aplamai kai žmonės naudojas vaikais vienas kitam kažką įrodyti.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 14, 01:36)
turbut tik filmuose taip, bet ka gali zinoti juk ir gyvenime taip buna  lotuliukas.gif

Patikėk,ne filmuose o gyvenime,mano draugė taip elgėsi ir dar vyrui kaklą apsivijo ir vietoj to,kad stumtų tai sukaupė jėgas į vyro kaklo spaudimą.Šeip ji ir gyvenime panašiai elgiasi vis primesdama,kad jam 2 vaikus pagimdė ir t.t
Atsakyti
Gerai, gavau atsakymu per nakti. Normalios moterys elgiasi normaliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunuolis: 14 spalio 2009 - 04:04
QUOTE(Jaunuolis @ 2009 10 14, 01:22)
Tiesa?

Taip, buna. Cia tokia tavo pagalba gimdant vaika.Skirtingos moterys skirtingai pagalba ir teikiama. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 14 spalio 2009 - 07:31
QUOTE(Jaunuolis @ 2009 10 14, 05:03)
Gerai, gavau atsakymu per nakti. Normalios moterys elgiasi normaliai smile.gif

Labai klysti, ne visada taip būna. Nutinka, kad ir normaliausios moterys kęsdamos beprotišką skausmą iškeikia vyrą ir net daktarus biggrin.gif Asmeniškai aš buvau labai rami ir susikoncentravusi į gimdymo veiklą, tad net nemačiau kas vyksta aplinkui ir tikrai vyro nepuoliau ax.gif
Atsakyti