O Blondinui,tai patylet aplamai
Dalyvavoo,na ir kas cia tokio....daug padejo,nes geriausiai suprantantis zmogus jis,nes tik su juo gyveni ir be zodziu supranta.O niekas nepasikeite santykiuose.
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 10 12, 21:28)
Dalyvavoo,na ir kas cia tokio....daug padejo,nes geriausiai suprantantis zmogus jis,nes tik su juo gyveni ir be zodziu supranta.O niekas nepasikeite santykiuose.
QUOTE(astor @ 2009 10 13, 09:18)
Nesupratau ar jūs visose temose tik šypsenėlę dedat?
dėti tik veiduką be jojio teksto skaitoma forumo teršimu 
Žinutes renka
O dėl dalyvavimo gimdyme, tai vyras dalyvavo, labai mane palaikė ir jam tai buvo pati nuostabiausia akimirka, kai galėjo pamatyti kaip gimsta jo mažylė. Po gimimo jis buvo toks susijaudinęs. Apskambino visiems kam tik galėjo, kad jau turi dukrytę ir prie ūgio ir prie svorio pridėjo nemažai kg ir cm
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 13, 09:22)
Apskambino visiems kam tik galėjo, kad jau turi dukrytę ir prie ūgio ir prie svorio pridėjo nemažai kg ir cm
Pagal jo pasakojimus artimiesiems telefonu, visiems susidarė įspūdis, kad gimė kūdikis super milžinas 
o tai koks gime istikruju?
QUOTE(astor @ 2009 10 12, 13:22)
Aš zoofilija nesergu ir vyrų nei kiauliėm nei asilais nelaikau.
Papildyta:
O kur dingo jūsų šūkis "ir džiaugsme ir varge" ,"kartu darė,tai tegul kartu ir kankinas"?
Papildyta:
O kur dingo jūsų šūkis "ir džiaugsme ir varge" ,"kartu darė,tai tegul kartu ir kankinas"?
Ten as kalbejau ne apie savo seima
girdejau toki dalyka [keista pats nedasigalvojau] kai vyras dalyvauja gimdyme, tai moteris daznai ant jo isilieja, na i raminimus atsako mazdaug taip: Eik n! cia per tave dabar as kenciu, cia tu kaltas...
Tiesa?
Tiesa?
QUOTE(Jaunuolis @ 2009 10 14, 00:22)
girdejau toki dalyka [keista pats nedasigalvojau] kai vyras dalyvauja gimdyme, tai moteris daznai ant jo isilieja, na i raminimus atsako mazdaug taip: Eik n! cia per tave dabar as kenciu, cia tu kaltas...
Tiesa?
Tiesa?
turbut tik filmuose taip, bet ka gali zinoti juk ir gyvenime taip buna
QUOTE(Jaunuolis @ 2009 10 14, 00:22)
Tiesa?
Tiesa?
Girdėjau ir aš tokių variantų,bet taip ir nesupratau kuo vyras kaltas,kad moteriai gimdyt reik.Yra tokia rūšis moterų kurios dėl viso savo gyvenimo vyrus kaltina,užjaučiu tuos kurie su jomis gyvena.Man net minties nebuvo,kad dėl mano skausmų kas nors kaltas.Jai mylėtis nieks neprivertė,prieš valią vaiko nepadarė,tai kam tas dramatizmas "gimdau tau vaiką",vaikas ne daiktas kurį kažkam dovanoji.Nemėgstu kai nieščiosios manipuliuoja savo nėštumu,gimdyvės gimdymu ir aplamai kai žmonės naudojas vaikais vienas kitam kažką įrodyti.
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 14, 01:36)
Patikėk,ne filmuose o gyvenime,mano draugė taip elgėsi ir dar vyrui kaklą apsivijo ir vietoj to,kad stumtų tai sukaupė jėgas į vyro kaklo spaudimą.Šeip ji ir gyvenime panašiai elgiasi vis primesdama,kad jam 2 vaikus pagimdė ir t.t
Gerai, gavau atsakymu per nakti. Normalios moterys elgiasi normaliai
QUOTE(Jaunuolis @ 2009 10 14, 01:22)
Tiesa?
Tiesa?
Taip, buna. Cia tokia tavo pagalba gimdant vaika.Skirtingos moterys skirtingai pagalba ir teikiama.
QUOTE(Jaunuolis @ 2009 10 14, 05:03)
Labai klysti, ne visada taip būna. Nutinka, kad ir normaliausios moterys kęsdamos beprotišką skausmą iškeikia vyrą ir net daktarus