Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(*Selma* @ 2009 10 14, 08:36)
Labai klysti, ne visada taip būna. Nutinka, kad ir normaliausios moterys kęsdamos beprotišką skausmą iškeikia vyrą ir net daktarus  biggrin.gif Asmeniškai aš buvau labai rami ir susikoncentravusi į gimdymo veiklą, tad net nemačiau kas vyksta aplinkui ir tikrai vyro nepuoliau  ax.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi kaip ir tu telkiau dėmesį į gimdymą,į taisiklingą kvėpavimą,galvojau tik apie vaiką.Nei vyro nei svetimų žmonių jokioj gyvenimo situacijoj nekolioju ir visokiais žodžiais nevadinu,tai ir neisivaizduoju kaip gimdymo metu galėčiau.Matyt tos kur keikiasi ir gyvenime arba norėtų keiktis,bet tvardos,tai gimdyme ir pasimato.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 14, 09:39)
drinks_cheers.gif Aš irgi kaip ir tu telkiau dėmesį į gimdymą,į taisiklingą kvėpavimą,galvojau tik apie vaiką.Nei vyro nei svetimų žmonių jokioj gyvenimo situacijoj nekolioju ir visokiais žodžiais nevadinu,tai ir neisivaizduoju kaip gimdymo metu galėčiau.Matyt tos kur keikiasi ir gyvenime arba norėtų keiktis,bet tvardos,tai gimdyme ir pasimato.

Turbut pas tave vyras labai geras, kad nevadini jokiais zodziais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 14, 10:19)
Turbut pas tave vyras labai geras, kad nevadini jokiais zodziais  lotuliukas.gif

Geras,bet kaip sakant visko pasitaiko ir vėją reik pakelt,bet nebūtina keiktis,galima nepasitenkinima ar pyktį ir paprastais žodžiais išeikšt,tiesiog pasakyt,kas negerai piktu tonu ir niekaip neišvadinant,reikia ir parėkiu,bet kad kokiais givūnų ar dar kokiais pavadinimais vadinčiau,tai dar nebuvo,nes turiu tokį nusistatymą,kad nereik šeimoj prasivardžiuot,nes man tai nepagarba atrodo,nemėgstu vieną ar kitą lytį sumenkinančių juokelių ir kažko panašaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 14 spalio 2009 - 11:34
QUOTE(astor @ 2009 10 14, 12:29)
Geras,bet kaip sakant visko pasitaiko ir vėją reik pakelt,bet nebūtina keiktis,galima nepasitenkinima ar pyktį ir paprastais žodžiais išeikšt,tiesiog pasakyt,kas negerai piktu tonu ir niekaip neišvadinant,reikia ir parėkiu,bet kad kokiais givūnų ar dar kokiais pavadinimais vadinčiau,tai dar nebuvo,nes turiu tokį nusistatymą,kad nereik šeimoj prasivardžiuot,nes man tai nepagarba atrodo,nemėgstu vieną ar kitą lytį sumenkinančių juokelių ir kažko panašaus.

As irgi taip noreciau, bet kad kantrybes nebeturiu , o ir vyras pas mane ne angelas tai daug nervu sueda, tad kartais bunu isterike lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 14, 14:48)
As irgi taip noreciau, bet kad kantrybes nebeturiu , o ir vyras pas mane ne angelas tai daug nervu sueda, tad kartais bunu isterike lotuliukas.gif

Gyvenime visko būna ir visko reikia mirksiukas.gif bet juk gimdyme vyro nekoliotum,kaip suprantu nedalyvavo. 4u.gif
Atsakyti
labai buvau patenkinta,kad vyras dalyvao gimdyme thumbup.gif .tikrai jo nekoliojau.ir jei kada vel gimdysiu,irgi butinai bus salia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabani @ 2009 10 14, 15:47)
labai buvau patenkinta,kad vyras dalyvao gimdyme  thumbup.gif .tikrai jo nekoliojau.ir jei kada vel gimdysiu,irgi butinai bus salia ax.gif

Pirmą kart kai ruošiaus gimdyt tai dar varsčiau ar verta vyrui dalyvaut ar ne,dabar jau žinau,kad tikrai norėčiau,kad ir antrą kart dalyvautų ir vyras to norėtų.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 14, 15:55)
Pirmą kart kai ruošiaus gimdyt tai dar varsčiau ar verta vyrui dalyvaut ar ne,dabar jau žinau,kad tikrai norėčiau,kad ir antrą kart dalyvautų ir vyras to norėtų.

nieko mes nesvarstem smile.gif .vaika abu darem,ir abu gimdem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabani @ 2009 10 14, 16:05)
nieko mes nesvarstem smile.gif .vaika abu darem,ir abu gimdem biggrin.gif

thumbup.gif mes taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 14, 15:13)
Gyvenime visko būna ir visko reikia mirksiukas.gif bet juk gimdyme vyro nekoliotum,kaip suprantu nedalyvavo. 4u.gif

Tikrai nekoliociau, juk jis man atejo padeti gimdyti , o ne maisyti lotuliukas.gif Su dukrele buvom sutare jog pades, bet jam kinkos pradejo drebet, tai iskeidau namo, padejo mama. Su antru irgi norejo padet, bet deja... O sekanti nestuma tikiuosi saremiu metu pades 4u.gif
Atsakyti
Aš dalyvavau. Labai neišsigandau. Liūdnoka buvo, kad negaliu pasidalinti su žmona. Tačiau viska pamiršau gavęs dovanų pirmąją dukters šypseną. Na čia šiaip seni prisiminimai. Naujų kol kas neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DYRx @ 2009 10 15, 14:16)
Aš dalyvavau. Labai neišsigandau. Liūdnoka buvo, kad negaliu pasidalinti su žmona. Tačiau viska pamiršau gavęs dovanų pirmąją dukters šypseną. Na čia šiaip seni prisiminimai. Naujų kol kas neturiu  blush2.gif

Šaunuolis thumbup.gif ,mano vyras kai pamatė savo kopiją tai net ašaros skruostais ritosi.
Atsakyti