Na, o mes sėkmingai pagimdėm dviese, nors vyras tik po kursų apsisprendė dalyvauti nuo iki, nes iki tol nežinojo, koks tas gali būti vyro vaidmuo gimdykloj. O vaidmuo dar ir kaip reikšmingas, galiu pavardinti (čia ne pagal svarbumą, tiesiog):
- jau vien dėl vyro buvimo, tikiu, personalas maloniau elgiasi, renka žodžius, nes jei būtum viena - tai nelygios jėgos, o kai su vyru, tai jau su dviem žmonėm reikia skaitytis;
- vyras padeda jau vien daiktus susinešiot (aš savo krepšio net nepakėliau), paskui paduoda, paima, ką reikia - tai rankšluostį, tai vandens (kai aš ant to stalo gulėjau, akušerė išėjo, sako, dar laukti kelias geras valandas, o mane taip supykino, tai nežinau, kaip pati būčiau susiradusi kibiriuką atpylimui, kaip paskui būčiau išsikvietusi sanitarę, kad pavalytų truputį aplink ir kas man būtų padavęs atsigerti? O vemiančią mane vyras ir taip matė, kol dar laukiausi, tai nieko čia jam naujo nebuvo..)
- vyras nueina pakviest akušerę;
- vyro masažai tikrai padeda suvaldyti skausmą (spec kursuose pamokė, kaip reikia juos daryt

). Tiesa, man per vienus sąrėmius tai labai padėdavo, o per kitus pasakydavau jam, kad nemasažuotų, vieną kartą netyčia gal net grubokai pasakiau "neliesk!" tai po visko juokėmės abu iš mano kaprizų;
- visur parodijuojamas momentas "davai, stumk" irgi ne be vyro vaidmens praėjo, nes kai jau reikėjo stumt, aš debesyse buvau ir norėjau, kad viskas baigtųsi, o kad gydytoja ten kažką sako, tai man nė motais, bet va prieš vyrą jaučiausi atsakinga, nes gi ir jo vaikas gimsta, tai būtent jo žodžio paklausiau, susikaupiau (blondinams pabrėžiu - susikaupiau) ir išstūmiau vaiką į gyvenimą;
- vyras pirmas pamatė vaikiuką ir tuo labai didžiuojasi, jis man ir sako - sūnelis! Ir paskui guli sūnutis man ant krūtinės, atsikvošėti nuo gimimo abu bandom ir po truputį ieškoti papuko, o tėtis visas laimingas negali atsidžiaugti, net su ašarom.
- paskui - socialinė funkcija visiem pranešt, nes aš iki šiol, jau tris savaites, telefonu nebesinaudoju.
Dar daug galima vardint, bet paskui čia visa gimdymo istorija gausis. Vyro reziumė buvo - "ne taip ir baisu", bei "čia ir namie galima taip pagimdyt, jei reiktų".
O dėl sekso tai cechava kaimynka, sako, susistabdė vyrą laiptinėj, klausia - ar dalyvavai, sako - jo, o potraukis nesumažėjo, klausia, jis atsako - kad hm, ne.. tai kaip žvengėm namie, kai jis man apie kaimynkos klausimą papasakojo.